منبع دوم
-
سلام بچه ها طبق تجربه تون
کدوم یکی از این منابع بهترن و پرکاربرد تر؟
و اینکه توی درس فیزیک تکپایه جامع بخرم یا صرفا یازدهمش رو بخرم؟
ای کیو یا نردبام حسابان
ای کیو یا نردبام فیزیک ۲
ای کیو یا نردبام فیزیک پایه
مرسی از کمکتوننن
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
فارغ-التحصیلان-آلاء
Comrade
Aqua
GharibehGomnam2
ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونید -
Z Zaahra._. marked this topic as a question on
-
حسابان ایکیو جلمع رو من زدم به عنوان منبع سوم قسمتیشو خیلی خوب بود و خب با خودم میگم ای کاش منبع دوم میزدم که تموم میشد
برای فیزیک من منبع دوم نشر زدم برا همون نمیتونم اضهار نظر کنم
-
Zaahra._.. سری ویندوز خوبه ولی تک پایه عادیش به نظر من خوب نبود ....باز از بقیه بچه ها بپرس بهتر راهنماییت میکنن قطعا
نگا منبعی خوبه که هر سه سطح تسن رو داشته باشه و بتونه نکات زیادی بهت بگه من سری ویندوزو پیشنهاد میکنم هم پایه و هم فیزیک ۳ -
ای کیو یا نردبام حسابان
ای کیو یا نردبام فیزیک ۲
مرسی از کمکتوننن
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
فارغ-التحصیلان-آلاء
Comrade
Aqua
GharibehGomnam2
ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونیدZaahra._.. با توجه به اینکه منبع دوم میخواید و مطالب رو قبلا خوندید، پیشنهاد من اینه که فایل نمونه هر کتابی رو که مد نظر دارید بررسی کنید و ببینید که کدوم رو بیشتر میپسندید، چون تا حدی سلیقه ای هست.
ولی در کل به نظرم کتاب های نردبام تک پایه ها به خصوص برای درس فیزیک خیلی مناسبن. البته بگذریم که سری آیکیو برای تک پایه های دانش آموزان ریاضی خیلی ناقصه و خیلی از کتاب ها وجود ندارن.
درباره سوالتون درباره منابع جامع، الان یازدهم به دوازدهم هستید؟ پیشنهاد خودم اینه که فقط برای ریاضییات از جامع ها استفاده کنید(نردبام و آیکیو هر دو خوبن واقعا، سلیقه ای هست)، فیزیک درسیه که فصل به فصل تفکیک شده، اینکه جامع استفاده کنید یا تک پایه ها فقط بحث حجم و منابعی هست که میخواید مطالعه کنید. -
فیزیک یازدهم نردبام رو من حل کردم کتاب جالبی بود
فقط نویسنده از شما یه توقعی داره که به تیپ تستای روتین و مشابه کنکور سراسری اشراف داشته باشید و برای نمونه های جالب تر و اونایی که احتمال طرح تست ازشون کمتره کتاب نردبام کمکتون کنه
اگر سال یازدهم با استادی پیش میرید که بهتون خودش تمرین میده پوشش خوبی رو کتاب درسی و سوالات کنکور سراسری داره نردبام گزینه مناسبیه
ولی اگه بخواین به عنوان منبع اول و تمرینی با نردبام شروع کنید پیشنهاد نمیشه -
فیزیک یازدهم نردبام رو من حل کردم کتاب جالبی بود
فقط نویسنده از شما یه توقعی داره که به تیپ تستای روتین و مشابه کنکور سراسری اشراف داشته باشید و برای نمونه های جالب تر و اونایی که احتمال طرح تست ازشون کمتره کتاب نردبام کمکتون کنه
اگر سال یازدهم با استادی پیش میرید که بهتون خودش تمرین میده پوشش خوبی رو کتاب درسی و سوالات کنکور سراسری داره نردبام گزینه مناسبیه
ولی اگه بخواین به عنوان منبع اول و تمرینی با نردبام شروع کنید پیشنهاد نمیشه -
Zaahra._.. با توجه به اینکه منبع دوم میخواید و مطالب رو قبلا خوندید، پیشنهاد من اینه که فایل نمونه هر کتابی رو که مد نظر دارید بررسی کنید و ببینید که کدوم رو بیشتر میپسندید، چون تا حدی سلیقه ای هست.
ولی در کل به نظرم کتاب های نردبام تک پایه ها به خصوص برای درس فیزیک خیلی مناسبن. البته بگذریم که سری آیکیو برای تک پایه های دانش آموزان ریاضی خیلی ناقصه و خیلی از کتاب ها وجود ندارن.
درباره سوالتون درباره منابع جامع، الان یازدهم به دوازدهم هستید؟ پیشنهاد خودم اینه که فقط برای ریاضییات از جامع ها استفاده کنید(نردبام و آیکیو هر دو خوبن واقعا، سلیقه ای هست)، فیزیک درسیه که فصل به فصل تفکیک شده، اینکه جامع استفاده کنید یا تک پایه ها فقط بحث حجم و منابعی هست که میخواید مطالعه کنید.Comrade
مرسیی اینارو بهم معرفی کردن و گفتن هر کدوم رو بیشتر خودت دوست داشتی برو بخون خیلی فرقی ندارن
ولی خب برای من واقعا فرقی نداره و هردوش مثل همه برام🥲
پس برای فیزیک تک پایه نردبام بگیرم
و برای حسابان هم همین نردبام تک پایه بگیرم یا آی کیو جامع؟ -
Comrade
مرسیی اینارو بهم معرفی کردن و گفتن هر کدوم رو بیشتر خودت دوست داشتی برو بخون خیلی فرقی ندارن
ولی خب برای من واقعا فرقی نداره و هردوش مثل همه برام🥲
پس برای فیزیک تک پایه نردبام بگیرم
و برای حسابان هم همین نردبام تک پایه بگیرم یا آی کیو جامع؟ -
Zaahra._.. برای حسابان با توجه به اینکه مطالب خیلی به هم مربوطه و شما به عنوان منبع دوم و یه جورایی جمع بندی میخواید، به نظرم جامع بهتره. حالا یا جامع آیکیو یا نردبام. هر کدوم که بیشتر میپسندید.
-
f.nalist
بله من به عنوان منبع دوم میخوام و سطح بالا
قبلا خیلی سبز فیزیک به عنوان منبع اول زدم -
ای کیو یا نردبام حسابان
ای کیو یا نردبام فیزیک ۲
مرسی از کمکتوننن
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
فارغ-التحصیلان-آلاء
Comrade
Aqua
GharibehGomnam2
ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونید -
Zaahra._.. جامع بخر هر چی میخری
فیزیک نردبام
ایکیو فیزیک اشغاله بدرد نمیخوره
حسابان من ایکیو زدم خوب بود نردبام ندیدم جامع ش رو ولی حس میکنم بهتر از ایکیو باشه
فیزیک طرف ایکیو نره
نردبام بهتره -
Z Zaahra._. has marked this topic as solved on