گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
سلام دوست عزیز بنظرم از الان خودتو در گیر گزارش دادن ووو نکن بنظرم فقط تکی بخون همه اینا بهت استرس میده هرچقدرم که بگی ن من اینطوری نیستم .... البته این تجربه منه..........موفق باشی
-
سلام من دوست دارم که گزارش کار بدم و کنکوری ۱۴۰۰ هستم اما به خوبی با این قسمت برنامه الا اشنا نیستم
-
سلام دوستان ببخشید من شبها نمیتونم گزارش بدم بخاطر همین صبح ها میگم البته اگه اشکالی نداشته باشه
خوب خیلی خوبه که هستین M Tg @Z-H-Z
خوشحالم که داریم زیاد میشیم
خوب اگه باز کسی دوست داره میتونه اینجا باشه توی ی رقابت سالم ودوستانه @تجربیا @انسانیا @ریاضیا
والبته رقابت با خودش ک از مورد قبلی مهمتره
ببخشید زیاد شد...
دیروز:8H و 5min
و 11 تست کار کردم
از روز قبل بیشتر شده و ایشالله بتونم مرتب گزارش بدم -
اهان یچی داشت یادم میرفت اینو بگم دیگه قول که دیگه بجز گزارش هیچی نمیگم
اینکه ما اینجا گزارش میدیم به این دلیل نیست که صرفا با همدیگه رقابت کنیم که حالا رومون تاثیر بزارع_(چه مثبت چ منفی)
بلکه هدف اصلی اینه ک در پایان هر روز از خودمون بپرسیم که اصن این روزی که گذشت رو چ کار کردیم... یجورایی به نفسمون جواب پس بدیم
یعنی در واقع ما داریم با خودمون رقابت میکنیم تا نسبت به هرروز خودمو بهتر باشیم..
پس قرار نیست اصلا حتی به گزاارش بقیه نگاه کنیم و خدایی نکرده مقایسه ای صورت بگیره
اینجا شما فقط با خودت مقایسع میشی
و این حس گزارش دادن ی حس مسئولیت به شما میده ک مسئولیت کاراتونو بر عهده بگیری و نسبت بهش مئولیت پذیر باشین
ببخشید زیاد شد ولی احساس میکنم نیاز بود... -
اهان یچی داشت یادم میرفت اینو بگم دیگه قول که دیگه بجز گزارش هیچی نمیگم
اینکه ما اینجا گزارش میدیم به این دلیل نیست که صرفا با همدیگه رقابت کنیم که حالا رومون تاثیر بزارع_(چه مثبت چ منفی)
بلکه هدف اصلی اینه ک در پایان هر روز از خودمون بپرسیم که اصن این روزی که گذشت رو چ کار کردیم... یجورایی به نفسمون جواب پس بدیم
یعنی در واقع ما داریم با خودمون رقابت میکنیم تا نسبت به هرروز خودمو بهتر باشیم..
پس قرار نیست اصلا حتی به گزاارش بقیه نگاه کنیم و خدایی نکرده مقایسه ای صورت بگیره
اینجا شما فقط با خودت مقایسع میشی
و این حس گزارش دادن ی حس مسئولیت به شما میده ک مسئولیت کاراتونو بر عهده بگیری و نسبت بهش مئولیت پذیر باشین
ببخشید زیاد شد ولی احساس میکنم نیاز بود...Hoorieh sh ما مهسا به گزارش شما نگاه کردیم
-
Hoorieh sh ما مهسا به گزارش شما نگاه کردیم
-
بچه ها به نظر من انجمن خیلی داره شلوغ میشه
باتوجه به اینکه اون تاپیک قبلی رو عوض کردن و گذاشتند برای همه پایه ها ما نیز با انجا کوچ میکنیم تا هرج و مرج پیش نیاد... -
بچه ها به نظر من انجمن خیلی داره شلوغ میشه
باتوجه به اینکه اون تاپیک قبلی رو عوض کردن و گذاشتند برای همه پایه ها ما نیز با انجا کوچ میکنیم تا هرج و مرج پیش نیاد...Hoorieh sh به کجا اینجا که برای من خیلی کم پیام میاد کجا شلوغه
-
بچه های 1400 ما دیگ از الان کنکوری حساب میشیم خوشحال میشم توی این تاپیک کنار هم باشیم
@تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء