گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
- سلام منم تازه وارد شدم ، از امروز ساعت کار میدم ، البته من یازدهمیم ولی خب ساعت کار می دم
- سلام منم تازه وارد شدم ، از امروز ساعت کار میدم ، البته من یازدهمیم ولی خب ساعت کار می دم
-
- لیست سلام با قدرت امروز ازساعت 7:50, دقیقه انشالله
-
علی فتحی 1 سلام دوست عزیز خوش اومدید
برای گزارش دادن لطفا برای هرروز فقط یک پست بزارید منظورم اینه ک هرشب تمام چیزایی که میخواید گزارش بدید مثل بیداری و ساعت مطالعه و... رو بنویسید اینجور تعداد پیام ها خلاصه و مفید تر میشه
موفق باشید - سلام منم تازه وارد شدم ، از امروز ساعت کار میدم ، البته من یازدهمیم ولی خب ساعت کار می دم
-
- سلام ، امروز خیلی کم خوندم برای شروعم بد نیست ، 6:30 شد 5 ساعت زیست،1:30 ریاضی، امید وارم فردا یک ساعت بیشتر بخونم ، ممنون
- سلام ، امروز خیلی کم خوندم برای شروعم بد نیست ، 6:30 شد 5 ساعت زیست،1:30 ریاضی، امید وارم فردا یک ساعت بیشتر بخونم ، ممنون
-
این پست پاک شده! - سلام ، امروز خیلی کم خوندم برای شروعم بد نیست ، 6:30 شد 5 ساعت زیست،1:30 ریاضی، امید وارم فردا یک ساعت بیشتر بخونم ، ممنون
-
بسم الله
امروز6ساعت مطالعه
120تست
شبتون آروم
-
سلام
99.8.15
تحلیل و مرور کلا 7-8ساعتی شد- فقط لازمه تا انتها پیش بری…
️️
- فقط لازمه تا انتها پیش بری…
-
سلام شبتون خوش
تایم مطالعه:6/42
تعداد تست125 -
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.
%(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]
@dr-aryan
بسم رب القلم
امروز آزمون هدف گذاری (قلمچی) و تحلیلش
و کلا آزمونا رو تحلیل و مرور کردم۷ ساعت
ان شاءالله بیشترش میکنم ^^
-
۶ساعت تست از همه درس ها-یازدهم ریاضی
-
@mitra-ism-rahmani تو اگه خسته نبودی چه میکردی؟
-
محمدهادی عاقلی در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
؟؟؟؟؟؟ ببخشید متوجه منظورتون نشدم . لطفا اینجا اسپم ندید البته تا جایی که من میدونم قبلا قوانین این بوده . و خب یه تاپیک پشتیبان هم برای این تاپیک هست که اونجا درباره پست های این تاپیک چت میکنند. اینجا فقط مخصوص گزارش دادن هست البته امکان هم داره تغییر کرده باشه که اون را باید از کسی که تاپیک زده بپرسید
برای جلوگیری از اسپم گزارش میدم
8 ساعت
2 ساعت عربی
2 ساعت زیست
3 ساعت فیزیک
1 ساعت زبان
80 تست از همشون
یا علی -
سلام شبتون خوش
تایم مطالعه :0 -
بسم اللّه
امروز فقط 4ساعت آزمون دادم:) -