گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
سلام منم یه دوازدهمی ام و میخوام عوض بشم
-
سلام منم یه دوازدهمی ام و میخوام عوض بشم
Ahlam Porsharaf سلام میتونید اینجا گزارش بدید هرروز پیشرفت کنید و ب اوج برسید
-
سلام!
چه خوب که اینجا هست
امیدوارم من رو هم بین خودتون بپذیرید ؛)
من هم دوازدهمم
اسمم ریحانه ست و کنکوری 1400
قبلا می خوندم کم و بیش ولی دو سه هفته ای می شه که اصلا تمرکز ندارم و... حالا ان شاالله از فردا میام گزارش و ساعت مطالعه می نویسم ؛)
امیدوارم موفق باشیم همه مون! -
سلام!
چه خوب که اینجا هست
من هم دوازدهمم
قبلا می خوندم کم و بیش ولی دو سه هفته ای می شه که اصلا تمرکز ندارم و... حالا ان شاالله از فردا میام گزارش و ساعت مطالعه می نویسم ؛)
امیدوارم موفق باشیم همه مون!@Dr-Reyhaneh خوش اومدی عزیزم
انشالله مشکلات برطرف میشن
میجنگی هرروز برا هدفت و سال دیگه این موقع بهش میرسی:) -
سلام!
چه خوب که اینجا هست
من هم دوازدهمم
امیدوارم موفق باشیم همه مون! -
سلام امروز نمدونم چم بود
3 س فیزیک
میخواستم بعد کلاس شیمی دوباره بخونم ولی معلم مسخره بازی دراورد حرصم دراومد آخه معلم اینقد بی مسئولیت ؟ناسلامتی تو باید بهمون مسئولیت پذیری رو یاد بدی
نمیدونم بخونم باز یا نه؟!
فعلا میخوام فیلم دانلود کنم از سایت شاید ببینمشون همین امشب شید هم نه
راستی صبح بالشم منو نیم ساعت زودتر بیدار کرد(6ونیم!) من گفتم میخوابم 7 بیدار میشم که 10 و نیم بیدار شدم
شب خوش -
سلام منم باید الان بخابم اگ تونستم نصف شب پاشم امروز رو جبران کنم امروز ی اتفاقی افتاد نتونستم بخونم
@Dr-Aryan
منم امروز از ساعت 8 پاشدم تا ساعت 9 شب فقد سرجمع 1 ساعت مفید درس خوندم
تازگیا دلم نمیره ب درس خوندن هرچیم میخوام تلاش کنم فایده نداره
چیکار کنم -
@Dr-Aryan
منم امروز از ساعت 8 پاشدم تا ساعت 9 شب فقد سرجمع 1 ساعت مفید درس خوندم
تازگیا دلم نمیره ب درس خوندن هرچیم میخوام تلاش کنم فایده نداره
چیکار کنم@YGN-SH
یکی بهم گفت بعضی وقت ها هست که آدم حوصله خوندن نداره و انگیزه ای نداره.اول : مهمترین انگیزه هدفته وقتی هدف بالایی داری پس به اندازه هدفت بجنگ.
دوم : استارت کار ممکنه سخت باشه حتی اگه بی انگیزه باشه آدم.ولی وقتی شروع میکنی و تا ی جایی پیش میری ، میبینی که تا اینجای کار جلو اومدی پس میتونی بیشتر هم ادامه بدی. -
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.
%(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]
-
nellsaa سلام بله فرقی نداره گزارش تایمه چه زیاد چه کم مهم اینه به نظر شخصم مداوم باشه و بتونین بیشترش کنین بهتره موفق باشین Dr.Aryan هم اگه نظری متفاوت داشتین معذرت
-
nellsaa سلام بله فرقی نداره گزارش تایمه چه زیاد چه کم مهم اینه به نظر شخصم مداوم باشه و بتونین بیشترش کنین بهتره موفق باشین Dr.Aryan هم اگه نظری متفاوت داشتین معذرت
Alireza abdi -abdi سلام ممنونم،دقیقا بخاطر همون اصل استمراره که «فعلا»اصراری به تایم بالا ندارم با توجه به شرایط ویژه ای که دارم
پس با اجازه تون
امروز ۲:۳۰ فقط زیست -
nellsaa آروم آروم زیاد میشه دیگه مشکلش چیه؟!
اصلا میای با هم چلنج بزاریم؟ یه کل ساعت مطالعه ای رو مشخص کنیم بعد بیایم بگیم اونقدر خوندیم یا نه؟
شما حدودا چن ساعت میخونین؟@Z-H-Z ممنونم...اما بنده یکم شرایطم خاصه بعبارتی تایمم کلا آزاد نیست ومیترسم بجای اوج گرفتن شما شما رو هم در حد تایم خودم بکشم پایین...اما دوست دارم با گزارش دادن خودمو مجبور به استفاده ی بهینه ازتایم کنم واز مدیر تاپیک معذرت میخوام بابت توضیحم... فقط امیدوارم بنده رو هم دراین جمع پذیرا باشید
-
@Z-H-Z ممنونم...اما بنده یکم شرایطم خاصه بعبارتی تایمم کلا آزاد نیست ومیترسم بجای اوج گرفتن شما شما رو هم در حد تایم خودم بکشم پایین...اما دوست دارم با گزارش دادن خودمو مجبور به استفاده ی بهینه ازتایم کنم واز مدیر تاپیک معذرت میخوام بابت توضیحم... فقط امیدوارم بنده رو هم دراین جمع پذیرا باشید
nellsaa ن عزیزم اصلا مشکلی نیس
ببین من صد بار گفتم ک حتما هرکسی ک هس تو تاپیک حتی اکه ۰ ساعت هم خونده بگه
چون اینجا تو فقط با خودت مقایسه میشی
پس اصلا نگران نباش
یادت نره مستمر گزارش بدی
@Dr-Aryan بیا بگو اینا رو اقا ارین
کجایی پس شما
خوبه ی جغد هست مراقب باشه