گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
nellsaa سلام بله فرقی نداره گزارش تایمه چه زیاد چه کم مهم اینه به نظر شخصم مداوم باشه و بتونین بیشترش کنین بهتره موفق باشین Dr.Aryan هم اگه نظری متفاوت داشتین معذرت
Alireza abdi -abdi سلام ممنونم،دقیقا بخاطر همون اصل استمراره که «فعلا»اصراری به تایم بالا ندارم با توجه به شرایط ویژه ای که دارم
پس با اجازه تون
امروز ۲:۳۰ فقط زیست -
nellsaa آروم آروم زیاد میشه دیگه مشکلش چیه؟!
اصلا میای با هم چلنج بزاریم؟ یه کل ساعت مطالعه ای رو مشخص کنیم بعد بیایم بگیم اونقدر خوندیم یا نه؟
شما حدودا چن ساعت میخونین؟@Z-H-Z ممنونم...اما بنده یکم شرایطم خاصه بعبارتی تایمم کلا آزاد نیست ومیترسم بجای اوج گرفتن شما شما رو هم در حد تایم خودم بکشم پایین...اما دوست دارم با گزارش دادن خودمو مجبور به استفاده ی بهینه ازتایم کنم واز مدیر تاپیک معذرت میخوام بابت توضیحم... فقط امیدوارم بنده رو هم دراین جمع پذیرا باشید
-
@Z-H-Z ممنونم...اما بنده یکم شرایطم خاصه بعبارتی تایمم کلا آزاد نیست ومیترسم بجای اوج گرفتن شما شما رو هم در حد تایم خودم بکشم پایین...اما دوست دارم با گزارش دادن خودمو مجبور به استفاده ی بهینه ازتایم کنم واز مدیر تاپیک معذرت میخوام بابت توضیحم... فقط امیدوارم بنده رو هم دراین جمع پذیرا باشید
nellsaa ن عزیزم اصلا مشکلی نیس
ببین من صد بار گفتم ک حتما هرکسی ک هس تو تاپیک حتی اکه ۰ ساعت هم خونده بگه
چون اینجا تو فقط با خودت مقایسه میشی
پس اصلا نگران نباش
یادت نره مستمر گزارش بدی
@Dr-Aryan بیا بگو اینا رو اقا ارین
کجایی پس شما
خوبه ی جغد هست مراقب باشه -
nellsaa سلام بله فرقی نداره گزارش تایمه چه زیاد چه کم مهم اینه به نظر شخصم مداوم باشه و بتونین بیشترش کنین بهتره موفق باشین Dr.Aryan هم اگه نظری متفاوت داشتین معذرت
-
سلام به همه بچه های پرتلاش
دوستای خوب خودم ک همشون دارن بسختی تلاش میکنن(راستی من ی چی بگم؟تلاش هرکس ب ساعت مطالعه اش نیس خوب؟ پس کسی ک ساعت مطالعه اش بالاس صرفا پرتلاش نیس ویا کسی ک ساعتش پایینه الزاما کم تلاش نیس)
هر کسی در حد خودش تلاششو میکنه...معیار سنجش تلاش صرفا ساعت مطالعه نیست...اینو گفتم ک اگه یوخ نوسان ساعت مطالعه در یک روز داشتید نگران نباشید کنکور ب ی روز یا دو روز یا شاید ی هفته هم نیس
کنکور حاصل تلاش پیوسته در چندین ماهه
حالا هرچی
خب امروز:۸/۵۰+۵۷T
گفتم ک امروزو جبران میکنم
خب حالا هرچی
ببخشید پست طولانی میشه ولی..
آقا قبول نیسبالش من خرابه
قرار بود ۷ بیدارم کنه ولی شد ۹:۴۵
تازه اینقد من باورش کرده بودم ک حتما بیدارم میکنه ک الارم هم ست نکردم
️
حالا من بازم امشب بهش میگم...ببینم صب چ میکنه مخصوصن وقتی صب امتحان دارم ساعت۷ونیم
️
پس بیداری فردا ۷
ب امید فردای بهتر.... -
سلام به همه بچه های پرتلاش
دوستای خوب خودم ک همشون دارن بسختی تلاش میکنن(راستی من ی چی بگم؟تلاش هرکس ب ساعت مطالعه اش نیس خوب؟ پس کسی ک ساعت مطالعه اش بالاس صرفا پرتلاش نیس ویا کسی ک ساعتش پایینه الزاما کم تلاش نیس)
هر کسی در حد خودش تلاششو میکنه...معیار سنجش تلاش صرفا ساعت مطالعه نیست...اینو گفتم ک اگه یوخ نوسان ساعت مطالعه در یک روز داشتید نگران نباشید کنکور ب ی روز یا دو روز یا شاید ی هفته هم نیس
کنکور حاصل تلاش پیوسته در چندین ماهه
حالا هرچی
خب امروز:۸/۵۰+۵۷T
گفتم ک امروزو جبران میکنم
خب حالا هرچی
ببخشید پست طولانی میشه ولی..
آقا قبول نیسبالش من خرابه
قرار بود ۷ بیدارم کنه ولی شد ۹:۴۵
تازه اینقد من باورش کرده بودم ک حتما بیدارم میکنه ک الارم هم ست نکردم
️
حالا من بازم امشب بهش میگم...ببینم صب چ میکنه مخصوصن وقتی صب امتحان دارم ساعت۷ونیم
️
پس بیداری فردا ۷
ب امید فردای بهتر....Hoorieh sh مال منم جواب نمیده
باید عوضش کنم
-
Hoorieh sh مال منم جواب نمیده
باید عوضش کنم
خانومِ_دوست_داشتنی مگه تو الارم من رو نداشتی؟ ابن برنامه پدر منو در اورده از ۴ صب داره صدام میزنه
-
Alireza abdi در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
ن بابا کاملا درست میگین
-
@Z-H-Z ممنونم...اما بنده یکم شرایطم خاصه بعبارتی تایمم کلا آزاد نیست ومیترسم بجای اوج گرفتن شما شما رو هم در حد تایم خودم بکشم پایین...اما دوست دارم با گزارش دادن خودمو مجبور به استفاده ی بهینه ازتایم کنم واز مدیر تاپیک معذرت میخوام بابت توضیحم... فقط امیدوارم بنده رو هم دراین جمع پذیرا باشید
nellsaa در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
سلام با کمال میل
-
پس اصلا نگران نباش
یادت نره مستمر گزارش بدی
کجایی پس شما
خوبه ی جغد هست مراقب باشهHoorieh sh در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
پس اصلا نگران نباش
یادت نره مستمر گزارش بدی
کجایی پس شما
خوبه ی جغد هست مراقب باشهمن دیروز مهمون داشتیم2 ساعت بیشتر نخوندم میخواستم شب ببدار بمونم خابم برد
-
سلام بچها من دیروز ۷ ساعتی فکر کنم خوندم
یه سوال
میشه چند روز پشت سر هم گزارش روزای قبل بدیم هروز نباشه ؟؟ -
Hoorieh sh خانومِ_دوست_داشتنی من ب بالشم گفتم 8 بیدارم کن تایم 7 بیدارم کرد اصن برگام ریخته بود 1 ساعت هم زودتر بهش ک نیگا کردم پاشو برو بشین درست رو بخون رو دیدم
️
-
Hoorieh sh خانومِ_دوست_داشتنی من ب بالشم گفتم 8 بیدارم کن تایم 7 بیدارم کرد اصن برگام ریخته بود 1 ساعت هم زودتر بهش ک نیگا کردم پاشو برو بشین درست رو بخون رو دیدم
️
@Dr-Aryan اقا من بازم با الارم بیدار شدم امروز
خرابه بخدا مال من
-
️
@Dr-Aryan نه مثل اینکه امروز بهش برخورده بود..!
تونست بیدارم کنهالبته من با بالش و پتوام صحبت کردم