گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
سلام امروز ۳:۲۰ دقیقه+۲۰تست
- همه چیه برنامه بهم ریخته:) درست میشه:)...
Fragile ی سوال منظور از اون سه چهارم و اینا رو میشه بگید چیه؟:))
0-0ftm
سه چهارم ساعت منظورشه
یعنی همون 45 مین - همه چیه برنامه بهم ریخته:) درست میشه:)...
-
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.
%(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]
سلام رفقا نمیخوام اسپم شه ی سر بزنید
https://forum.alaatv.com/topic/24034/استاد-موقاری -
Ilya Mansouri سلام خوش اومدید خوشحالیم ک شما رو هم توی جمعمون میبینیم شماهم میتونید گزارش بدید اما توجه داشته باشید ک خودتون با دیروز خودتون رقابت کنید چون یهو اینجا تایم های بالا میبینید نا امید نشید ب هرحال چون 11 و 12 امی اینجا هستن و تایم های بالا گزارش میدن خواستم یاد اور بشم ک خودتون با دیروز خودتون مقایسه کنید فقط
موفق باشید@dr-aryan در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
Ilya Mansouri سلام خوش اومدید خوشحالیم ک شما رو هم توی جمعمون میبینیم شماهم میتونید گزارش بدید اما توجه داشته باشید ک خودتون با دیروز خودتون رقابت کنید چون یهو اینجا تایم های بالا میبینید نا امید نشید ب هرحال چون 11 و 12 امی اینجا هستن و تایم های بالا گزارش میدن خواستم یاد اور بشم ک خودتون با دیروز خودتون مقایسه کنید فقط
موفق باشیدباشه خیلی ممنون
-
سلام رفقا نمیخوام اسپم شه ی سر بزنید
https://forum.alaatv.com/topic/24034/استاد-موقاری@dr-aryan
از امروز شروع می کنم -
سلام به نظرم کارتون برای انگیزه بیشتر خیلی خوبه
منم از فردا باهاتون همراه میشم -
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
@dr-aryan سلام متاسفانه امروز سردرد عجیبی داشتم خیلی کم خوندم 4 ساعت
-
سلام شب همگی بخیر
امروز تایم مطالعه 0 -
سلام
99.8.20
تایم مطالعم10
عربی1
دین وزندگی1.15+تست19
انگلیسی15/
فیزیک2+تست10
زیست3+تست12
شیمی2.5+تست15
جمع تست55- دلیلی وجود نداره که بخوای وانمود کنی نمیتونی از پسش بر بیای!
️️
- دلیلی وجود نداره که بخوای وانمود کنی نمیتونی از پسش بر بیای!
-
بسم اللّه
امروز هم مثل دیروز2ساعت
اما فردا میترکونم
%(#ff0000)[راحتی های کوتاه مدت بالاخره در بلند مدت گرفتارت میکنن] -
سلام
۳:۴۵+۴۸T
masood khadmloo ممنون -
با کمک همدیگه
قوانین این تاپیک:
@dr-aryan سلام دیروز به علت اون خبری که اومد کم خوندم
فارسی دو ساعت با میثم حسین خانی رفتم جلو
سه ساعت با مدرسه و کار های هشتم
دو ساعت فیزیک میدان یاری
جمعا پنج ساعت کنکوری
سه ساعت مدرسه ای
انشالله امروز بالای ۹ ساعت -
سلام
1/50 + 46T
شب خوش