بیماری و غیبت در امتحان نهایی
-
سسلام بچه ها اسم تاپیک مشخصه...یکی از دوستام دل درد و حالت تهوع و کمردرد شدید داره:anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat: از شانس بدمون هم فردا امتحان نهایی فیزیک داریم؟از من پرسید من بلد نبودم گفتم اینجا میپرسم بهت خبر میدم...بچه ها کسی میدونه الان اگ غیبت کنه کی باید امتحان بده چجوری میشه؟؟ممنون فوری خبر بدین لطفا ..
انسانیا تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء -
سسلام بچه ها اسم تاپیک مشخصه...یکی از دوستام دل درد و حالت تهوع و کمردرد شدید داره:anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat: از شانس بدمون هم فردا امتحان نهایی فیزیک داریم؟از من پرسید من بلد نبودم گفتم اینجا میپرسم بهت خبر میدم...بچه ها کسی میدونه الان اگ غیبت کنه کی باید امتحان بده چجوری میشه؟؟ممنون فوری خبر بدین لطفا ..
انسانیا تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء -
سلام
اگ الان غیبت کنه و تو امتحان بعدی گواهی موجه پزشکی با خودش ببره بده ب مسول امتحان نهایی و ایشون و مدیر تاییدش کنن تو کارنامه خرداد جلو نمره مینویسه موجه و بعد باید شهریوز امتحان بده..my name در بیماری و غیبت در امتحان نهایی گفته است:
سلام
اگ الان غیبت کنه و تو امتحان بعدی گواهی موجه پزشکی با خودش ببره بده ب مسول امتحان نهایی و ایشون و مدیر تاییدش کنن تو کارنامه خرداد جلو نمره مینویسه موجه و بعد باید شهریوز امتحان بده..واقعااااا..پس با اونی ک پاس نمیشه فرق دارع...ممنون..
-
Mbf در بیماری و غیبت در امتحان نهایی گفته است:
@Marmar سلام...
اگه الان امتحان نده و غیبت کنه باس شهریور امتحان بدهینی مثل اونایی ک یه درس رو میفتن:anxious_face_with_sweat: بچه درس خونه اخه
-
Mbf در بیماری و غیبت در امتحان نهایی گفته است:
@Marmar سلام...
اگه الان امتحان نده و غیبت کنه باس شهریور امتحان بدهینی مثل اونایی ک یه درس رو میفتن:anxious_face_with_sweat: بچه درس خونه اخه
-
my name در بیماری و غیبت در امتحان نهایی گفته است:
@Marmar اره خو
ولی نمره تک و صفر اینا نمیذارن براش جلوش مینویسن مردودمردود:anguished_face:
-
@Marmar ببین یا مینویسن مردود یا موجه
ته جایی ک میدونم اینطور وقتا مینویسن موجه ولی خو ممکنه مردود هم بنویسن... -
@Marmar ببین یا مینویسن مردود یا موجه
ته جایی ک میدونم اینطور وقتا مینویسن موجه ولی خو ممکنه مردود هم بنویسن...توی دیپلم ک چیزی نمینویسن ؟
-
@Marmar اونو نمیدونم راستش 😅😅
ممنونم عزیزم از راهنماییات پس بهش میگم...مرسی
-
باید بره دکتر اگ مجاز بود غیبتش توی شهریور البته بدون اینک نمره رد کنن اگ غیر مجاز بود تجدید میشه بازم توی شهریور
-
Mono در بیماری و غیبت در امتحان نهایی گفته است:
باید بره دکتر اگ مجاز بود غیبتش توی شهریور البته بدون اینک نمره رد کنن اگ غیر مجاز بود تجدید میشه بازم توی شهریور
دکتر مجاز بودن رو تشخیص میده یا مسول آزمون
-
Mono در بیماری و غیبت در امتحان نهایی گفته است:
@گلبرگ دکتر بعد مجوز استراحت و میبره مدرسه
راس میگیااا:beaming_face_with_smiling_eyes: مرسی عزیزم:crescent_moon: