راه ابرشم
-
سلام دوستان من پایه ی یازدهم هستم و تست زنی ریاضیم خیلی ضعیفه .میخوام راه ابریشم بخرم .دوستانی که از راه ابریشم استفاده کردن میشه نظراتشون بگن
تجربیا
حامیان-آلاء-مشاور
ریاضیا -
هیچکس نظری نداد
-
-
سلام دوستان من پایه ی یازدهم هستم و تست زنی ریاضیم خیلی ضعیفه .میخوام راه ابریشم بخرم .دوستانی که از راه ابریشم استفاده کردن میشه نظراتشون بگن
تجربیا
حامیان-آلاء-مشاور
ریاضیاlAmir hossein سلام من راه ابریشم رو تهیه کردم و دو هفته کامل قبل از شروع امتحانا دیدمش ولی به خاطر امتحانا وقفه افتاد وسطش ولی به نظرم راه ابریشم عالیه ، من هیچوقت تو درک ریاضی مشکل نداشتم ولی همیشه درصدام تو ازمونا کم بود و این خیلی اذیتم میکرد تا اینکه اولین امتحانمون که درست بعد از اون دو هفته بود شد ریاضی و درصدم به طور عجیبی تغییر کرد با اینکه من فقط تو فرسنگ اول بودم و پیله ها و صفر تا صد هارو دیده بودم و وارد اصل کارش نشده بودم ، درصدم از ۳۵ گزینه دو رسید به ۹۰ تستای کنکور و این کلا همرو سوپرایز کرد
قطعا تو تریدش شک نکنین و به خوبی باهاش پیش برین که عالیه و حرف نداره ، من واقعا ناراحتم که این امتحانا باعث شد تا بینش توقف بندازم و نتونم ادامش بدم ولی الان بی صبرانه منتظر شروع دوبارش هستم -
lAmir hossein سلام من راه ابریشم رو تهیه کردم و دو هفته کامل قبل از شروع امتحانا دیدمش ولی به خاطر امتحانا وقفه افتاد وسطش ولی به نظرم راه ابریشم عالیه ، من هیچوقت تو درک ریاضی مشکل نداشتم ولی همیشه درصدام تو ازمونا کم بود و این خیلی اذیتم میکرد تا اینکه اولین امتحانمون که درست بعد از اون دو هفته بود شد ریاضی و درصدم به طور عجیبی تغییر کرد با اینکه من فقط تو فرسنگ اول بودم و پیله ها و صفر تا صد هارو دیده بودم و وارد اصل کارش نشده بودم ، درصدم از ۳۵ گزینه دو رسید به ۹۰ تستای کنکور و این کلا همرو سوپرایز کرد
قطعا تو تریدش شک نکنین و به خوبی باهاش پیش برین که عالیه و حرف نداره ، من واقعا ناراحتم که این امتحانا باعث شد تا بینش توقف بندازم و نتونم ادامش بدم ولی الان بی صبرانه منتظر شروع دوبارش هستم -
@Dr-Rashidi چه خوب
بعدش معلمای مدرسه چطور تاثیری نداشتند؟ ؟Hesam Mohammadi در راه ابرشم گفته است:
@Dr-Rashidi چه خوب
بعدش معلمای مدرسه چطور تاثیری نداشتند؟ ؟خب من تو مدرسه کنکور درس میخونم ولی واقعا از تدریس معلمام تو ایام قرنطینه فقط واسه امتحانای تشریحی استفاده میکردم ینی چیزایی که میدونستم خودشون بیشتر ازشون سوال میدن ولی از اونجایی که ریاضی انواع مختلفی تیپ تست داره به اونا بسنده نکردم و اینکه کلا مرحله تثبیتم رو با استاد ثابتی کامل کردم ، چون تو کلاسای انلاین همه جور دانش اموزی پیدا میشه و دبیر نمیتونه صرفا واسه یه دانش اموز خاص نوع تدریسشو عوض کنه
-
lAmir hossein سلام من راه ابریشم رو تهیه کردم و دو هفته کامل قبل از شروع امتحانا دیدمش ولی به خاطر امتحانا وقفه افتاد وسطش ولی به نظرم راه ابریشم عالیه ، من هیچوقت تو درک ریاضی مشکل نداشتم ولی همیشه درصدام تو ازمونا کم بود و این خیلی اذیتم میکرد تا اینکه اولین امتحانمون که درست بعد از اون دو هفته بود شد ریاضی و درصدم به طور عجیبی تغییر کرد با اینکه من فقط تو فرسنگ اول بودم و پیله ها و صفر تا صد هارو دیده بودم و وارد اصل کارش نشده بودم ، درصدم از ۳۵ گزینه دو رسید به ۹۰ تستای کنکور و این کلا همرو سوپرایز کرد
قطعا تو تریدش شک نکنین و به خوبی باهاش پیش برین که عالیه و حرف نداره ، من واقعا ناراحتم که این امتحانا باعث شد تا بینش توقف بندازم و نتونم ادامش بدم ولی الان بی صبرانه منتظر شروع دوبارش هستم@Dr-Rashidi ممنون که نظرت گفتی
ی سوال بعد ازاینکه کلیپ هاش بخریم نحوه ی استفاده ازش توضیح میده ؟ -
@Dr-Rashidi ممنون که نظرت گفتی
ی سوال بعد ازاینکه کلیپ هاش بخریم نحوه ی استفاده ازش توضیح میده ؟lAmir hossein در راه ابرشم گفته است:
ی سوال بعد ازاینکه کلیپ هاش بخریم نحوه ی استفاده ازش توضیح میده ؟خواهش میکنم
اره تو توضیحات همایش هست در ضمن قبل از شروع هر فرسنگم یه کلیپ راهنما هست -
lAmir hossein در راه ابرشم گفته است:
ی سوال بعد ازاینکه کلیپ هاش بخریم نحوه ی استفاده ازش توضیح میده ؟خواهش میکنم
اره تو توضیحات همایش هست در ضمن قبل از شروع هر فرسنگم یه کلیپ راهنما هست@Dr-Rashidi متشکرم
-
آره راه ابریشم واسه یازدهمیا و دوازدهمیا از بچه های ضعیف گرفته تا قوی اثر گذاره
چون با یه برنامه دقیق یه دبیر خوب و راه حل های اکثرا کوتاه و تستیه
منک خیلی راضیم
اگ هم مشکلی باشه از کم کاریه خودم بوده -
آره راه ابریشم واسه یازدهمیا و دوازدهمیا از بچه های ضعیف گرفته تا قوی اثر گذاره
چون با یه برنامه دقیق یه دبیر خوب و راه حل های اکثرا کوتاه و تستیه
منک خیلی راضیم
اگ هم مشکلی باشه از کم کاریه خودم بوده@nazi-salehi ممنون که نظرت گفتی
-
lAmir hossein در راه ابرشم گفته است: