زیست گیاهی
-
@Kosar-Kelyabi
جزوه بدون فیلمش کاربردش کمه
الان که پیش فروشه تخفیف ۳۰ درصد داره می تونید استفاده کنید
@M-an در زیست گیاهی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
جزوه بدون فیلمش کاربردش کمه
الان که پیش فروشه تخفیف ۳۰ درصد داره می تونید استفاده کنید
هر جور که خودتون صلاح میدونین بازم ممنون
-
81Sobhan میشه کد قبلی رو که برا آرش استفاده کردم یبار دیگه فقط برا همایش آقای موقاری هم استفاده کنم ؟
-
81Sobhan میشه کد قبلی رو که برا آرش استفاده کردم یبار دیگه فقط برا همایش آقای موقاری هم استفاده کنم ؟
-
@M-an نمیشه کد جدید مخصوص تتا بزارید؟
-
ببخشید یعنی اگه از کد تخفیف برای خرید محصول استفاده کنیم دیگه نمی تونیم باهاش آرش رو بگیریم ؟
@M-an -
ببخشید یعنی اگه از کد تخفیف برای خرید محصول استفاده کنیم دیگه نمی تونیم باهاش آرش رو بگیریم ؟
@M-an -
کد تخفیف رو فقط یکبار می تونید استفاده کنید
تو اون یکبار هم می تونید هر چندتا آرش و تتا خواستین به سبد خریدتون اضافه کنید@M-an تشکر
-
سلام بچه ها
خیلی سوال می کردین در موردش
تتا
تیرِ ترکشِ آرش
زیست شناسی گیاهی رو با همایش موضوعی تتا، کامل ببندید.
با تدریس جلال موقاری
پیش خرید همایش
https://alaatv.com/product/421@M-an در زیست گیاهی گفته است:
سلام بچه ها
تتا
تیرِ ترکشِ آرش
با تدریس جلال موقاری
پیش خرید همایش
https://alaatv.com/product/421بالاخره خریدمش
بی صبرانه منتظرم بیاد
-
سلام بچه ها
تتا
تیرِ ترکشِ آرش
با تدریس جلال موقاری
پیش خرید همایش
https://alaatv.com/product/421بالاخره خریدمش
بی صبرانه منتظرم بیاد
-
@Dr-Rashidi
مبارکتون باشه
ان شاء الله براتون مفید باشهسلامت باشید ممنون
-
81Sobhan اگه همایش های ارش رو نخریدید و هنوز کد تخفیف 50 درصدیتون رو دارید میتونید ازش استفاده کنید
-
my name کد هرکسی مخصوص خودشه و یه تایمی بود با پرداخت 10 هزار تومن میشد کد تخفیف 50 درصدی خرید ولی الان دیگه امکانش نیست و کد هر کس فقط مخصوص خود اون شخصه و فقط خودش میتونه استفاده کنه
-
my name کد هرکسی مخصوص خودشه و یه تایمی بود با پرداخت 10 هزار تومن میشد کد تخفیف 50 درصدی خرید ولی الان دیگه امکانش نیست و کد هر کس فقط مخصوص خود اون شخصه و فقط خودش میتونه استفاده کنه
-
@nazi-salehi در زیست گیاهی گفته است:
@M-an
من ک از این طرح خبر نداشتم باید چی کار کنم ؟!
دیگ نمیتونم کد بگیرم -
@nazi-salehi در زیست گیاهی گفته است:
@M-an
من ک از این طرح خبر نداشتم باید چی کار کنم ؟!
دیگ نمیتونم کد بگیرم -
نه دیگه فرصتش تموم شده می تونید از تخفیف 30درصدی پیش فروش استفاده کنید که اونم مختص دوران پیش فروش هست و محدود