زیست دهم نظام جدید
-
من با اینکه پایه دهمم تو دهم زیست رو اصلا خوب نخواندم(خوندم ها ولی نتیجه های خوبی تو امتحانا ندارم چون با آقای بروجنی جلو می رفتم و متاسفانه آقای موقاری رو اشتباه می شناختم )حالا که ایشون رو شناختم به نظر شما چطور برنامه ریزی کنم که تو تابستون دهم رو تموم کنم؟؟؟
-
من با اینکه پایه دهمم تو دهم زیست رو اصلا خوب نخواندم(خوندم ها ولی نتیجه های خوبی تو امتحانا ندارم چون با آقای بروجنی جلو می رفتم و متاسفانه آقای موقاری رو اشتباه می شناختم )حالا که ایشون رو شناختم به نظر شما چطور برنامه ریزی کنم که تو تابستون دهم رو تموم کنم؟؟؟
Babak mans یعنی منظورم اینه که هر روز چند گفتار بخونم و چند جلسه رو ببینم و چند تست بزنم؟
-
Babak mans ممنون میشم پاسخ بدین.
-
خب به خودتون بستگی و ربط داره که چقدر بخونید و چقدر تست بزنید با توجه به ظرفیت مطالعاتیتون...با فیلم های آقای موقاری جلو برین بعدشم تست همون مبحثی که خوندینو بزنین