اتباع
-
با سلام و خسته نباشید خدمت شما می خواستم بدونم که اون هایی که اتباعی هستند چطوری میتونن وارد آلاء بشن چون کد ملی لازم داره. دوستانم اتباعی هستند و نمی توانند وارد اپلیکیشن بشوند. لطفا راهنمایی کنید. ممنون.
-
با سلام و خسته نباشید خدمت شما می خواستم بدونم که اون هایی که اتباعی هستند چطوری میتونن وارد آلاء بشن چون کد ملی لازم داره. دوستانم اتباعی هستند و نمی توانند وارد اپلیکیشن بشوند. لطفا راهنمایی کنید. ممنون.
-
Najmeh Khatami
فک کنم دانلود فیلمها از سایت نیاز به ورود و زدن کد ملی نداره باز مدیر رو منشن کردم راهنماییت کنه -
Najmeh Khatami
فک کنم دانلود فیلمها از سایت نیاز به ورود و زدن کد ملی نداره باز مدیر رو منشن کردم راهنماییت کنه@Kosar-Kelyabi ممنونم لطف کردید
-
@Kosar-Kelyabi ممنونم لطف کردید
-
-
Najmeh Khatami
سلام ممنون پی وی به من پیام بدین راهنمایی می کنم@M-an لطفامیشهدر اینموردتوضیحبدین؟
-
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم اتباع چگونه میتونند در اپلیکیشن اندروید الاء ثبت نام کنند چون کد ملی ندارند
خیلی ممنون میشم بهم توضیح بدین