سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
بهترین زمان برای شروع مطالعه تابستانه؟
-
@Escape-1
خوب ب نظرم چون تا حالا تو تابستون نخوتدین از همون ۹ و ۱۰ شروع کنین و برسوتیدش ب ۱۲ ولی در کل حواستون باشه ک توی تابستون خودتون رو خیلی خسته نکنید چون کار اصلیتون بعد تابستونه:) تابستون خیلی هیلی مهنه ولی اگ تابستون خودتون رو خسته کنید تو طول سال تحصیلی ممکنه دیگ حوصله درس نداشته باشین و کم بیارید البته آدم تا آدم فرق داره برا بعضی ها اینطوری نیس...
سعی کنید تا میشه هر هفته ی نصفه روز استراحت کنید و تو اون نصف روز اصلا ب درس فکر نکنید و کاری رو انجام بدین ک ی هفته شارژتون کنه -
roya_rad در بهترین زمان برای شروع مطالعه تابستانه؟ گفته است:
fatemeh8181 در بهترین زمان برای شروع مطالعه تابستانه؟ گفته است:
سلام منم پایه یازدهمم قراره تا جمع بندی داشته باشم یه برنامه فشرده 15ساعته گذاشتم واسه دوهفته البته فقط کمی موفق بودم توش ولی اگه دوروزی که عقب افتادم جبران کنم ریاضی 10و11و12 تموم دینی 10و11وزیست 10و11 زبان دهم یازده تموم میشه البته این برنامه تست کمی داره بیشتر جمع بندی و جزوه نویسی ولی بعدش کلی تست دارم
سلام فاطمه جان
شما که برنامه 15 ساعته ریختی بهش عمل هم کردی؟ میشه لطف کنید منو دنبال کنید تا بتونم بهتون تو خصوصی پیام بدم؟بله تا حدود زیادی شاید بعضی مواقع به دلیل مشکلات کم زیاد شده ولی رسوندم خودمو
-
my name مرسی از راهنماییتون ب نظرتون روزی چند تا تست بزنم
من چون یه ذره پایه م خوب نیست فیلمای آموزشی میبینم ک بیشتر وقتمو میگیرن و زیاد نمیرسم تست بزنم و این مسئله باعث شده استرس بگیرم
من حداقل روزی چهار الی پنج ساعت فیلم میبینم -
شما کلا روزی 4تا 5ساعت فیلم میبینی تستای هون مباحثوبزن چن 8خواب که داشته باشی 3ساعت غذا استراحت اگه 5ساعتم فیلم ببینی 8ساعت وقتت بیخودی هدر میره
-
fatemeh8181 آره خب تستای همون مباحثو میزنم اما باز روزانه بیشتر از ۱۵۰تا تست نمیتونم بزنم
-
@Escape-1 خیلی خوبه اگه برای یه مبحث 150 تا بعد فیلمایی که میبینید برای درسای مختلفه چون من تقریبا 12ساعت فیلم میبنم که روزانه 1یا2ساعت دوره خوندنی دارم شاید کلا از 5یا6 تادرسی که میخونم 20تا تست میزنم ولی ا نکته برداری اگه 150تا تست بانکته برداری باشه عالیه
-
fatemeh8181 فیزیک شیمی زیست و زبان و ریاضی
اینارو فیلم میبینم
برنامم ۱۲:۳۰ساعته س روزانه
وکلا ۱۵۰تست -
fatemeh8181 بله با نکته برداری
-
بازم به هرحال بستگی به خودتون داره من شخصا همون 20تا برام کافیه تقریبا چون ازاون مبحث هرچی بزارن حل میکنم و سعی میکنم انقدر عمیق یاد بگیرم که مشکل نداشته باشم مخصوصا زیست ودرسای عمومیو ولی ریاضی فیزیک و شیمی یکم متفاوت ترن
-
fatemeh8181 مرسی ب هر حال
-
ولی استرس نداشته باشید چون قطعا شمارو از اهدافتون دور میکنه