بیماری ادم
-
چرا یکی از عوامل ادم افزایش فشار خون در سیاهرگ هاست مگر تبادلات در مویرگ نیست ?چه ربطی به سیاهرگ دارد?
-
-
چرا یکی از عوامل ادم افزایش فشار خون در سیاهرگ هاست مگر تبادلات در مویرگ نیست ?چه ربطی به سیاهرگ دارد?
-
بله همونطور که بقیه دوستان اشاره کردن افزایش فشار خون سیاهرگی باعث اختلال در عدم برگشت خون از مایع میان بافتی به مویرگ میشه و تجمع مایع میان بافتی باعث تورم بافت و ادم میشه.
-
بله همونطور که بقیه دوستان اشاره کردن افزایش فشار خون سیاهرگی باعث اختلال در عدم برگشت خون از مایع میان بافتی به مویرگ میشه و تجمع مایع میان بافتی باعث تورم بافت و ادم میشه.
-
-
mehranmirzaei من دقیقا نفهمیدم چرا? سیاهرگ که بعد از مویرگ هست
-
mehranmirzaei من فکر میکردم افزایش فشار تراوشی منظورش هست و سوالم این بود که چرا نگفته سرخرگ .
FaMi چونکه میزان خروج مواد از مویرگ خونی محدودیت داره (بعلت داشتن سد های مختلف نظیر غشای پایه و خود سلول های دیواره مویرگ ) درحالیکه که بازگشت مواد یه امر اجباری و فاقد محدودیت برگشتی مثل تراوش است .
-
FaMi چونکه میزان خروج مواد از مویرگ خونی محدودیت داره (بعلت داشتن سد های مختلف نظیر غشای پایه و خود سلول های دیواره مویرگ ) درحالیکه که بازگشت مواد یه امر اجباری و فاقد محدودیت برگشتی مثل تراوش است .
-
بله بستگی داره
چون بدن در یک حالت Stabile (پایدار ) کارکرد صحیح داره . -
بله بستگی داره
چون بدن در یک حالت Stabile (پایدار ) کارکرد صحیح داره . -
mehranmirzaei بله این که باید همه چیز بالانس باشه رو میدونم اما مشکلم این هست که چرا گفته سیاهرگ خب میتونست بگه سرخرگ .
FaMi عرض کردم بخاطر محدودیت های تراوشی که در مقاطع بالاتر کامل میخونین.
-
FaMi عرض کردم بخاطر محدودیت های تراوشی که در مقاطع بالاتر کامل میخونین.