رفع اشکال امتحان نهایی
-
mehranmirzaei
عاقا چرا پس اقای موقاری میگف از نوع پپتیدی نیس
reyhanehbayat اینکه پیوندی ک ایجاد میشه رو در نظر بگیریم یا پیوندهایی ک در اون ساختار وجود دارن فرق میکنه
-
reyhanehbayat در رفع اشکال امتحان نهایی گفته است:
mehranmirzaei
عزیزم دیروزم گفتم بهت من نشنیدم ایشون بگن پپتیدی نیست
@Kosar-Kelyabi
من خنگ بازی در اوردم پ تو نکته برداری خیلی ذهنمو مشعول کرده بود بازم مرسی از راهنماییتون
-
reyhanehbayat اینکه پیوندی ک ایجاد میشه رو در نظر بگیریم یا پیوندهایی ک در اون ساختار وجود دارن فرق میکنه
mahsa26
متوجه شدم
-
@Kosar-Kelyabi
من خنگ بازی در اوردم پ تو نکته برداری خیلی ذهنمو مشعول کرده بود بازم مرسی از راهنماییتون
reyhanehbayat در رفع اشکال امتحان نهایی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
-
mehranmirzaei
reyhanehbayat پیوند های پپتیدی و هیدروژنی در ساختار دوم مشاهده میشه.
ولی فقط پیوند هیدروژنی در ساختار دوم تشکیل میشه -
mehranmirzaei در رفع اشکال امتحان نهایی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
ممکنه جهش باعث ایجاد کدون پایان بشه و چهارچوب خوانشو تغییر بدهاخه کوتاه میشه فقط چهار چوب تغیر نمیکنه
@Kosar-Kelyabi در رفع اشکال امتحان نهایی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
ممکنه جهش باعث ایجاد کدون پایان بشه و چهارچوب خوانشو تغییر بدهاخه کوتاه میشه فقط چهار چوب تغیر نمیکنه
لطفا اینو توضیح بدین برای من
mehranmirzaei -
reyhanehbayat پیوند های پپتیدی و هیدروژنی در ساختار دوم مشاهده میشه.
ولی فقط پیوند هیدروژنی در ساختار دوم تشکیل میشهmahsa26
اوکیه عابجی
-
@Kosar-Kelyabi در رفع اشکال امتحان نهایی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
لطفا اینو توضیح بدین برای من
mehranmirzaei@Kosar-Kelyabi
جانشینی بطور کل باعث تغییر در چهارچوب نمیشه اما اگه مثلا یدونه نوکلوتید توی قسمتی از ژن که قبل از کدون آغاز رو رنا تاثیر بذاره و اونو تبدیل به کدون آغاز کنه ممکنه چهارچوب خوندن عوض بشه -
@Kosar-Kelyabi
جانشینی بطور کل باعث تغییر در چهارچوب نمیشه اما اگه مثلا یدونه نوکلوتید توی قسمتی از ژن که قبل از کدون آغاز رو رنا تاثیر بذاره و اونو تبدیل به کدون آغاز کنه ممکنه چهارچوب خوندن عوض بشهmehranmirzaei در رفع اشکال امتحان نهایی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
جانشینی بطور کل باعث تغییر در چهارچوب نمیشه اما اگه مثلا یدونه نوکلوتید توی قسمتی از ژن که قبل از کدون آغاز رو رنا تاثیر بذاره و اونو تبدیل به کدون آغاز کنه ممکنه چهارچوب خوندن عوض بشهاهااا الان متوجه شدم
خیلی متشکرم -
@Kosar-Kelyabi
جانشینی بطور کل باعث تغییر در چهارچوب نمیشه اما اگه مثلا یدونه نوکلوتید توی قسمتی از ژن که قبل از کدون آغاز رو رنا تاثیر بذاره و اونو تبدیل به کدون آغاز کنه ممکنه چهارچوب خوندن عوض بشهmehranmirzaei عجب نکته ای
-
دوستان دوازدهم
اگه سوالی در رابطه با نهایی دارین بفرمایین
بعدش اگه وقت شد چنتا سوال طرح میکنم جواب بدینmehranmirzaei
اقا یه سوال دیگه
کتاب میگه بهترین عملکرد انزیم ها در دمای ۳۷ درجه هست
خب ما میدونیم دمای بیضه ها ۳ درجه پایین تره
الان این مثال نقضشه ؟
یعنی اگه به ما بگن همه انزیم های بدن در دمای ۳۷ کار میکنن غلطه بخاطر بیضه در اقایون ؟ -
@Kosar-Kelyabi
جانشینی بطور کل باعث تغییر در چهارچوب نمیشه اما اگه مثلا یدونه نوکلوتید توی قسمتی از ژن که قبل از کدون آغاز رو رنا تاثیر بذاره و اونو تبدیل به کدون آغاز کنه ممکنه چهارچوب خوندن عوض بشهاهااا الان متوجه شدم
خیلی متشکرم@Kosar-Kelyabi خواهش میکنم
-
mehranmirzaei
اقا یه سوال دیگه
کتاب میگه بهترین عملکرد انزیم ها در دمای ۳۷ درجه هست
خب ما میدونیم دمای بیضه ها ۳ درجه پایین تره
الان این مثال نقضشه ؟
یعنی اگه به ما بگن همه انزیم های بدن در دمای ۳۷ کار میکنن غلطه بخاطر بیضه در اقایون ؟@Kosar-Kelyabi
بله نمیتونیم بگیم همه ی آنزیم ها در دمای 37 درجه فعالیت دارن بخاطر بیضه ها
یا مثلاً نمیتونیم بگیم همهی آنزیم ها در PH خنثی فعالیت دارن بخاطر معده که اسیدی یا دوازدهه که بازیه -
@Kosar-Kelyabi
یا مثلاً نمیتونیم بگیم همهی آنزیم ها در PH خنثی فعالیت دارن بخاطر معده که اسیدی یا دوازدهه که بازیهmehranmirzaei در رفع اشکال امتحان نهایی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
یا مثلاً نمیتونیم بگیم همهی آنزیم ها در PH خنثی فعالیت دارن بخاطر معده که اسیدی یا دوازدهه که بازیهبله ممنون
-
@Kosar-Kelyabi
جانشینی بطور کل باعث تغییر در چهارچوب نمیشه اما اگه مثلا یدونه نوکلوتید توی قسمتی از ژن که قبل از کدون آغاز رو رنا تاثیر بذاره و اونو تبدیل به کدون آغاز کنه ممکنه چهارچوب خوندن عوض بشهmehranmirzaei روی رنا؟؟؟جهش در دنا رخ نمیده مگه؟ کدون قبل از کدون آغاز رونویسی میشه؟
-
دوستان دوازدهم
اگه سوالی در رابطه با نهایی دارین بفرمایین
بعدش اگه وقت شد چنتا سوال طرح میکنم جواب بدینmehranmirzaei
شرمنده یه سوال دیگه
کتاب برای فتوسنتز دو تا شکل داده از برگ
یکی برگ دولپه یکی تک لپه
زیرش نوشته نمونه ای از برگ دولپه و تک لپه هستن اینا
توی شکل برگ تک لپه فقط میانبرگ اسفنجی داره
جناب موقاری فرمودند الزاما این طور نیست و می تونیم تک لپه هم ببینیم که میانبرگ نرده ای هم داره
ولی من این نکته رو تو تستی ندیدم
الان این نکته صحیحه یا چون کتاب اشاره ای نکرده ما نرده ای حساب نکنیم ؟ -
mehranmirzaei
شرمنده یه سوال دیگه
یکی برگ دولپه یکی تک لپه
جناب موقاری فرمودند الزاما این طور نیست و می تونیم تک لپه هم ببینیم که میانبرگ نرده ای هم داره
الان این نکته صحیحه یا چون کتاب اشاره ای نکرده ما نرده ای حساب نکنیم ؟ -
mehranmirzaei
شرمنده یه سوال دیگه
یکی برگ دولپه یکی تک لپه
الان این نکته صحیحه یا چون کتاب اشاره ای نکرده ما نرده ای حساب نکنیم ؟@Kosar-Kelyabi در رفع اشکال امتحان نهایی گفته است:
mehranmirzaei
شرمنده یه سوال دیگه
یکی برگ دولپه یکس تک لپه
زیرش نوشته نمونه ای از برگ دولپه و تک لگه هستن اینا
الان این نکته صحیحه یا چون کتاب اشاره ای نکرده ما نرده ای حساب نکنیم ؟اگر امکان داره این سوال رو هم پاسخ بدین
-
mehranmirzaei روی رنا؟؟؟جهش در دنا رخ نمیده مگه؟ کدون قبل از کدون آغاز رونویسی میشه؟
mahsa26
نه -جهش روی دنا رخ میده
شروع رونویسی ربطی به کدون آغاز نداره بلکه شروع ترجمه با کدون آغاز صورت میگیره
پس کدون آغاز ممکنه روی هرجای رنا باشه و ممکنه قبلش یع تعدادی نوکلئوتید بی خاصیت وجود داشته باشه -
mehranmirzaei
شرمنده یه سوال دیگه
یکی برگ دولپه یکی تک لپه
الان این نکته صحیحه یا چون کتاب اشاره ای نکرده ما نرده ای حساب نکنیم ؟@Kosar-Kelyabi شکل میانبرگ تک لپه توی کتاب که نرده ای هست نه اسفنجی!