صفر تا صد ریاضی تجربی...
-
سلام خوبین؟
من چند روز دیگه میخام شروع به دیدن فیلم های صفر تا صد ریاضی تجربی کنم. اما دو مجموعه فیلم هست
یکی آقای امینی راد و یکی هم آقای ثابتی. بدون شک هر دو استاد عالی هستن ولی حالا بچه هایی که دیدن یا بقیه، نظرشون رو بگن که کدوم رو استارت بزنم... -
سلام خوبین؟
من چند روز دیگه میخام شروع به دیدن فیلم های صفر تا صد ریاضی تجربی کنم. اما دو مجموعه فیلم هست
یکی آقای امینی راد و یکی هم آقای ثابتی. بدون شک هر دو استاد عالی هستن ولی حالا بچه هایی که دیدن یا بقیه، نظرشون رو بگن که کدوم رو استارت بزنم... -
Javid ب نظرم از هر کدوم یکی دو تا فیلم از مبحث تابع دان کنید بعد خودتون تفاوت تدریس و بیان رو متوجه میشین با هرکدوم راحت تر مچ شدین با همون استاد جلو برید
جلسه اول و دوم تابع رو از هرکدومشون دان کنید و بعد تصمیم گیری کنیدmy name سلام دوست عزیز وقت بخیر من راه ابریشم رو گرفتم حالا اشکال داره برای صفرتاصد فیلمهای اقای امینی راد رو ببینم چون دوستان میگن ایشون برای پایه ضعیف بهترن
-
Javid ب نظرم از هر کدوم یکی دو تا فیلم از مبحث تابع دان کنید بعد خودتون تفاوت تدریس و بیان رو متوجه میشین با هرکدوم راحت تر مچ شدین با همون استاد جلو برید
جلسه اول و دوم تابع رو از هرکدومشون دان کنید و بعد تصمیم گیری کنیدmy name در صفر تا صد ریاضی تجربی... گفته است:
جلسه اول و دوم تابع رو از هرکدومشون دان کنید و بعد تصمیم گیری کنیدبله خیلی ممنون
-
my name سلام دوست عزیز وقت بخیر من راه ابریشم رو گرفتم حالا اشکال داره برای صفرتاصد فیلمهای اقای امینی راد رو ببینم چون دوستان میگن ایشون برای پایه ضعیف بهترن
Mahbobeh Zare در صفر تا صد ریاضی تجربی... گفته است:
my name سلام دوست عزیز وقت بخیر من راه ابریشم رو گرفتم حالا اشکال داره برای صفرتاصد فیلمهای اقای امینی راد رو ببینم چون دوستان میگن ایشون برای پایه ضعیف بهترن
آها اصلا حواسم به راه ابریشم نبود من ورودی دوازدهمم شما چی؟ راه ابریشم میتونه برا من مفید باشه؟ البته اون رو میتونم طبق برنامه، توی دوازدهم هم ببینم
-
Mahbobeh Zare ن ب نظرم اشکالی نداره ولی خو خود راه ابریشم هم ی قسمت پیله داره ک استاد ثابتی از پایه ایی ترین مباحث شروع میکنن (یعنی دیگ مثلا از ریاضی هشتم ب بعد )
خود استاد امینی هم برا تابع ک من دیدم از همون سالی هشتم نهم هم مرور میکردن
حالا باز ی مقایسه کنید ببیند با کدوم روش تدریس و بیان بیشتر مچ میشید با همون استاد از پایه صفر شروع کنید
البته خو من پیشنهادم همونه ک همون پیله ها رو ببیند اول بعد صفر ناصد های استاد ثابتی و بعد مابقی روند فرسنگ ها...
ولی تو باز خودتون حتما یکی دو تو قسمت از تابع استاد امینی و استاد ثابتی رو ببیند تا بهتر بتونید بر اساس سلیقه خودتون تصمیم بگیرید -
Mahbobeh Zare ن ب نظرم اشکالی نداره ولی خو خود راه ابریشم هم ی قسمت پیله داره ک استاد ثابتی از پایه ایی ترین مباحث شروع میکنن (یعنی دیگ مثلا از ریاضی هشتم ب بعد )
حالا باز ی مقایسه کنید ببیند با کدوم روش تدریس و بیان بیشتر مچ میشید با همون استاد از پایه صفر شروع کنید
البته خو من پیشنهادم همونه ک همون پیله ها رو ببیند اول بعد صفر ناصد های استاد ثابتی و بعد مابقی روند فرسنگ ها...
ولی تو باز خودتون حتما یکی دو تو قسمت از تابع استاد امینی و استاد ثابتی رو ببیند تا بهتر بتونید بر اساس سلیقه خودتون تصمیم بگیریدmy name در صفر تا صد ریاضی تجربی... گفته است:
ولی تو باز خودتون حتما یکی دو تو قسمت از تابع استاد امینی و استاد ثابتی رو ببیند تا بهتر بتونید بر اساس سلیقه خودتون تصمیم بگیریدبله الآن کلیپ معرفی راه ابریشم رو دیدم به نظر آقای ثابتی برنامه درجه یکی رو توی راه ابریشم دارن
به احتمال زیاد با همین پیش میرم
-
ولی تو باز خودتون حتما یکی دو تو قسمت از تابع استاد امینی و استاد ثابتی رو ببیند تا بهتر بتونید بر اساس سلیقه خودتون تصمیم بگیریدmy name ممنونم دوست عزیز منظورم درکل این بود که اگه با روش استاد امینی صفرتاصد ببینم بعد با روش استاد ثابتی تست بزنم جوره؟؟
-
my name ممنونم دوست عزیز منظورم درکل این بود که اگه با روش استاد امینی صفرتاصد ببینم بعد با روش استاد ثابتی تست بزنم جوره؟؟
-
سلام استاد امینی راد به معنای تمام ریاضیم رو به واسطه شما بسیار قوی کردم حرف ندارین استاد خیلی دوستون دارم برای امتحان نهایی میخوام کلیم های شما رو مثل همیشه ببینم و کار کنم موفق باشین