زیست دهم
-
ببین من فک کنم هردوتاش چون کتاب هیچ اشاره مستقیمی نکرده
بازم تگ میکنم دوستان بیان جواب بدن
به سان خورشید
تجربیاHoorieh sh در زیست دهم گفته است:
به سان خورشید
تجربیابله هردو میتونه باشه
-
Asal M 0 اندوسیتوز و اگزوسیتوز ربطی به شیب غلظت ندارع
-
به سان خورشید
تجربیاHoorieh sh ولی تو کمک اموزشی ها دقیقا اشارع کرده که هیچ ارتباطی با شیب غلظت ندارع.....
-
Asal M 0 در زیست دهم گفته است:
سلام کسی میدونه
درون بری و برون رانی درجهت شیب غلظت هست یا خلاف جهت ؟؟درون رانی و برون رانی فقط مربوط به ذرات بزرگه و انتقال فعال، انتشار (هم ساده و هم تسهیل شده) فقط مربوط به ذرات کوچک. در انتقال ذرات بزرگ (طی برون رانی و درون بری) به شیب غلظت مواد توجه نمیشه
یعنی هر دو حالت ممکنه
اگه تو تستی اومد (در هر گونه روش عبور مواد در خلاف جهت شیب غلظت از غشای یاخته)، باید هم درون رانی و هم برون رانی و هم انتقال فعال رو در نظر بگیرید (درون رانی و برون بری برای ذرات بزرگ و انتقال فعال برای ذرات کوچک)
اگه تو تستی اومد (در هر گونه روش عبور مواد در جهت شیب غلظت از غشای یاخته)، باید هم درون رانی و هم برون رانی و هم انتشار (هم از نوع ساده و هم از ندع تسهیل شده) رو در نظر بگیرید (درون رانی و برون بری برای ذرات بزرگ و هر دو نوع انتشار برای ذرات کوچک)ضمنا این نکته خیلی خیلی مهمه و حتما تو ذهنتون داشته باشید. تو تست ها قطعا با این نکته مواجه خواهید شد
-
سلام کسی میدونه
درون بری و برون رانی درجهت شیب غلظت هست یا خلاف جهت ؟؟درون رانی و برون رانی فقط مربوط به ذرات بزرگه و انتقال فعال، انتشار (هم ساده و هم تسهیل شده) فقط مربوط به ذرات کوچک. در انتقال ذرات بزرگ (طی برون رانی و درون بری) به شیب غلظت مواد توجه نمیشه
یعنی هر دو حالت ممکنه
اگه تو تستی اومد (در هر گونه روش عبور مواد در خلاف جهت شیب غلظت از غشای یاخته)، باید هم درون رانی و هم برون رانی و هم انتقال فعال رو در نظر بگیرید (درون رانی و برون بری برای ذرات بزرگ و انتقال فعال برای ذرات کوچک)
اگه تو تستی اومد (در هر گونه روش عبور مواد در جهت شیب غلظت از غشای یاخته)، باید هم درون رانی و هم برون رانی و هم انتشار (هم از نوع ساده و هم از ندع تسهیل شده) رو در نظر بگیرید (درون رانی و برون بری برای ذرات بزرگ و هر دو نوع انتشار برای ذرات کوچک)ضمنا این نکته خیلی خیلی مهمه و حتما تو ذهنتون داشته باشید. تو تست ها قطعا با این نکته مواجه خواهید شد
-
Asal M 0
هر دو میتونه باشه ، تو هردو ملاک ما درشت مولکول بودنه و ربطی به شیب غلظت نداره -
سلام کسی میدونه در چه سلول هایی دورن بری و برون رانی نمی تونه اتفاق بیفته و چرا؟
-
سلام کسی میدونه
یعنی هر دو حالت ممکنه
nima H توضیحاتت کامل بود ولی یه چیزم من اضافه کنم،اگه بگه در هر فرآیند انتقال مواد در عرض غشا ،اونوقت درون بری و درون رانی حساب نمیشن چون تو اینا از عرض غشا برای عبور مواد استفاده نمیشه