جوابگویی سوالات شما
-
@ftm-dh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام ...چند سوال با عنوان گیاه دو لپه ای !
منظور از هورمون بازدارنده رشد چیست؟
و اینکه اگه به صورت کد به ما بگه افزایش مصرف انرژی در یاخته های درون پوست یعنی چی؟
و سوم اینکه افزایش فشار در گیاهی که روزنه نداره می تونه باعث افزایش تعریق شه
و چهارم این که منظور از کد افزایش میزان مواد محلول در یاخته های نگهبان چیه؟- عزیز کد ها رو باید تو صورت سوال تحلیل کرد
شما صورت سوال رو با کدی که داده بفرمایید جواب میدیم - هورمون بازدارنده رشدِ کجا؟ سوالتون دام آموزشی خوبی داره. احتمالا منظورش آبسیزیک اسید بوده ولی باید صورت سوال رو بگید که بدونیم به کجا اشاره کرده
- گیاه بدون روزنه مثل چی؟
- عزیز کد ها رو باید تو صورت سوال تحلیل کرد
-
nima H چشم ...و اینکه گیاه بدون روزنرو خودم گفتم:|.. خواستم بدونم که میشه اصلا؟.. و اینکه اصلا وجود داره؟
nima H چشم ...و اینکه گیاه بدون روزنرو خودم گفتم:|.. خواستم بدونم که میشه اصلا؟.. و اینکه اصلا وجود داره؟
همین خب :))
گفتین بدون روزنه خواستم ببینم از کجا آوردین
نداریم اصلا
تو یکی از شکل های فصل 6 زیست دوازدهم هم مشخصه هم تک لپه ها و هم دو لپه ها روزنه دارن -
همین خب :))
گفتین بدون روزنه خواستم ببینم از کجا آوردین
نداریم اصلا
تو یکی از شکل های فصل 6 زیست دوازدهم هم مشخصه هم تک لپه ها و هم دو لپه ها روزنه دارن -
-
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
ما درمورد بنداره ها می دانیم که نوعی ماهیچه حلقوی هستند . آیا این ماهیچه حلقوی ، همان ماهیچه حلقوی لایه ماهیچه ای است ؟
خودم فکر میکنم که هست اما می خواهم از پاسخم اطمینان پیدا کنم .بله دقیقا
با این تفاوت که لایه ماهیچه ای حلقوی در محل بنداره ها ضخامت و توانایی انقباض بیشتری داره
این جمله نکته یکی از تست های کنکور سراسری 92 خارج از کشور هم بوده. چک کنید میبینید (سوال درباره بنداره پیلور پرسیده بود)nima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
ما درمورد بنداره ها می دانیم که نوعی ماهیچه حلقوی هستند . آیا این ماهیچه حلقوی ، همان ماهیچه حلقوی لایه ماهیچه ای است ؟
با این تفاوت که لایه ماهیچه ای حلقوی در محل بنداره ها ضخامت و توانایی انقباض بیشتری داره
این جمله نکته یکی از تست های کنکور سراسری 92 خارج از کشور هم بوده. چک کنید میبینید (سوال درباره بنداره پیلور پرسیده بود)خیلی متشکرم
-
nima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
این جمله نکته یکی از تست های کنکور سراسری 92 خارج از کشور هم بوده. چک کنید میبینید (سوال درباره بنداره پیلور پرسیده بود)خیلی متشکرم
خواهش میکنم
موفق باشید -
-
nima H ... عذر میخوام میشه اگه براتون امکان داره اخر شب لطف کنید یکم راهنمایی کنید که در این فرصت محدود چیکار میشه کرد که بهترین بازدهی رو داشته باشیم:) و مطالب به بهترین شکل توی ذهن بمونه
nima H ... عذر میخوام میشه اگه براتون امکان داره اخر شب لطف کنید یکم راهنمایی کنید که در این فرصت محدود چیکار میشه کرد که بهترین بازدهی رو داشته باشیم:) و مطالب به بهترین شکل توی ذهن بمونه
اگه بتونم چشم
کنکوری 99 هستین؟ -
اگه بتونم چشم
کنکوری 99 هستین؟ -
چرا راست روده را حساب نکرده است ؟ -
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H و تو کنکور عبارت ب رو اشتباه درنظر میگیریم!؟این جمله رو الگو+فاگو+ی کی از دوستان میگفت خیای سبزم ی همچین جمله ای رو درست در نظر گرفتع،ولی خب واقعا کتاب گفته بعد از اینکه ی کم ازRجلو بریم صدای اول شنیده میشه نه بلافاصله بعد به استراحت دراومدن دهلیز ها!
شما همون که من گفتم رو ملاک بگیرید
تضمینش با خودمی سوال این شکاف بین یاخته ای رو تو مویرگ ها بود!اقا مقاری گفتن تو هر سه منفذ دار و پیوسته +ناپیوسته داریم ولی الگو گفته مخصوص پیوستس بنظر من جمله الگو اشتباهه درسته دیگه!؟
و اینکه توی یکی از کتابا نوشته توی مویرگ پیوسته میتونیم منافذبســــیار ریز ببینیم و توی یکیش گفته پیوسته فاقد منفذ میباشد الان حق با کدومع!؟؟؟؟فقط کتاب درسی رو بررسی کنید، تحلیل دبیران و کمک درسی ها اولویت کنکور نیست
تو شکل کتاب درسی هم مشخصه هر سه نوع مویرگ شکاف بین یاخته ای دارن. کتاب اومده فقط تو مویرگ پیوسته مشخصش کرده. شما خودت میتونی تو بقیه مویرگ ها هم مشخصش کنی. ضمنا کتاب درسی برای مویرگ پیوسته منفذ در نظر نگرفته، نه تو شکل و نه تو متن. همین رو ملاک بزاریدnima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H و تو کنکور عبارت ب رو اشتباه درنظر میگیریم!؟این جمله رو الگو+فاگو+ی کی از دوستان میگفت خیای سبزم ی همچین جمله ای رو درست در نظر گرفتع،ولی خب واقعا کتاب گفته بعد از اینکه ی کم ازRجلو بریم صدای اول شنیده میشه نه بلافاصله بعد به استراحت دراومدن دهلیز ها!
تضمینش با خودمی سوال این شکاف بین یاخته ای رو تو مویرگ ها بود!اقا مقاری گفتن تو هر سه منفذ دار و پیوسته +ناپیوسته داریم ولی الگو گفته مخصوص پیوستس بنظر من جمله الگو اشتباهه درسته دیگه!؟
و اینکه توی یکی از کتابا نوشته توی مویرگ پیوسته میتونیم منافذبســــیار ریز ببینیم و توی یکیش گفته پیوسته فاقد منفذ میباشد الان حق با کدومع!؟؟؟؟فقط کتاب درسی رو بررسی کنید، تحلیل دبیران و کمک درسی ها اولویت کنکور نیست
تو شکل کتاب درسی هم مشخصه هر سه نوع مویرگ شکاف بین یاخته ای دارن. کتاب اومده فقط تو مویرگ پیوسته مشخصش کرده. شما خودت میتونی تو بقیه مویرگ ها هم مشخصش کنی. ضمنا کتاب درسی برای مویرگ پیوسته منفذ در نظر نگرفته، نه تو شکل و نه تو متن. همین رو ملاک بزاریداون وخ ینی توی هر سه نوع مویرگ خونی ما شکاف بین سلولی داریم!و حتی منفذ بسیار ریزی هم توی مویرگ پیوسته نیس...
خیلی تشکر√ -
maryam111 نه اتفاقا جزو اصلی هاست و ضمیمه نیست ولی خب چون برسی نکردیم زیاد بهش توجه نشده به همین دلیل ذکر نکردن حالا ایشون میخوان اضافه کنن ولی بنظر من دلیل خاصی ندارع!
-
چرا راست روده را حساب نکرده است ؟چون رکتوم (راست روده) جزئی از روده بزرگ محسوب میشه
maryam111
Mahan Xodayi -
تو شکل کتاب درسی هم مشخصه هر سه نوع مویرگ شکاف بین یاخته ای دارن. کتاب اومده فقط تو مویرگ پیوسته مشخصش کرده. شما خودت میتونی تو بقیه مویرگ ها هم مشخصش کنی. ضمنا کتاب درسی برای مویرگ پیوسته منفذ در نظر نگرفته، نه تو شکل و نه تو متن. همین رو ملاک بزاریداون وخ ینی توی هر سه نوع مویرگ خونی ما شکاف بین سلولی داریم!و حتی منفذ بسیار ریزی هم توی مویرگ پیوسته نیس...
خیلی تشکر√Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
خیلی تشکر√در حد کنکور بله دقیقا
خواهش میکنم -
چرا راست روده را حساب نکرده است ؟چون رکتوم (راست روده) جزئی از روده بزرگ محسوب میشه
maryam111
Mahan Xodayi -
zahra_yp در جوابگویی سوالات شما گفته است:
Hoorieh sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام آیا این جمله درسته؟(بخشی از معده گاو که مسئول ترشح آنزیمهای گوارشی است غذا را بهمراه باکتریهایی که وارد ان شده اند گوارش میدهد)
@تجربیا nima H و بقیه دوستانبنظر من غلطه
درسته که غذا قبل از شیردان نزدیک ۲ بار وارد سیرابی میشه و یه بارش گوارش میکروبی شدید داره ولی الزاما باکتری های توی سیرابی با غذا حرکت نمی کنن و به جاهای دیگر معده برن و ثابتن (اگه ثابت نبودن ما میتوانستیم علاوه بر سیرابی توی قسمت های دیگه هم گوارش میکروبی ببینیم)مگه اینکه باکتری بمیره همونجا و لاشه اش همراه با غذا به شیردان وارد بشه و تجزیه بشه یه حالتم وجود داره غذایی که گاو میخوره خودش باکتری همزیست باشه که اونم توی دهان آنزیم لیزوزیم می کشدش
فرا تحلیل کردم براتون
Hoorieh sh
@Mr-Fantastic
zahra_yp
Hesam Mohammadi
Mahan Xodayi
Bio
سلام مجدد
ببخشید دیشب فرصت نشد کامل بگم
یه بخشی از فراتحلیل یکی از عزیزان اشتباهه. کامل توضیح میدم که بقیه دوستان هم متوجه بشن
در معده چهار قسمتی گاو، میکروب های تجزیه کننده سلولز (دقت کنید گفتم میکروب ها، نه فقط باکتری ها. دلیلشو بچه های نظام قدیم میدونن. تو کتاب درسی نظام جدید هم از لفظ میکروب ها استفاده کرده و بازش نکرده. منم توضیح نمیدم) در سیرابی و نگاری زندگی میکنن و عمل گوارش میکروبی رو انجام میدن ولی اینطور نیست که این میکروب ها تو هزارلا و شیردان دیده نشن. این میکروب ها همراه با مواد غذایی و ترشحات لوله گوارش، در طول لوله گوارش جانور جا به جا میشن (چسبیده به یه جا و ثابت در سیرابی و نگاری نیستن که!) و ممکنه در هزارلا و شیردان هم دیده بشن
پس در مجموع میکروب های تجزیه کننده سلولز در گاو، در همه قسمت های معده میتونن دیده بشن ولی فقط در دو قسمت از معده، یعنی سیرابی و نگاری فراوان ترن و به همین دلیل هم گوارش میکروبی گاو رو در سیرابی و نگاری در نظر میگیریم، نه هزارلا و شیردان
شاید براتون سوال پیش بیاد که اگه تو سیرابی و نگاری ثابت نیستن و میتونن به هزارلا و شیردان برن، چرا با یه بار غذا خوردن و رفتن میکروب ها به هزارلا و شیردان، بازم میگیم سیرابی و نگاری گوارش میکروبی داره، نه هزارلا و شیردان؟
جواب سوالتون رو تقسیم سریع میکروب ها به خصوص باکتری هاست! به علت سرعت تقسیم زیاد این میکروب ها (به خصوص باکتری ها)، هر قدر هم که انتقال میکروب ها از سیرابی و نگاری به هزارلا و شیردان صورت بگیره، بازم میکروب های زیادی تو سیرابی و نگاری هستن که گوارش میکروبی رو انجام بدن
ضمنا ممکنه این میکروب ها از خارج از بدن هم به بدن وارد بشن (مثلا حین غذا خوردن و همراه با غذا). پس علاوه بر معده، در دهان و مری هم میشه این میکروب ها رو مشاهده کرد. حتی بعد از معده (در صورتی که در شیردان تجزیه نشن و فرار کنن) و در روده هم میتونیم این باکتری ها رو مشاهده کنیم ولی بازم گوارش میکروبی رو سیرابی و نگاری در نظر میگیریم! تاکید میکنم تعداد میکروب ها در سیرابی و نگاری خیلی بیشتر از قسمت های دیگه لوله گوارش هست و اگه هم غیر از سیرابی و نگاری در قسمت های دیگه لوله گوارش، میکروب ها اقدام به ترشح آنزیم های گوارشی کنن، در حدی نیست که بشه بهش گفت گوارش میکروبی
در شیردان، آنزیم های گوارشی خود گاو، موجب گوارش انواع مختلف مواد غذایی (به جز سلولز البته!) و تجزیه خود باکتری ها میشن و مقدار زیادی از مواد غذایی آماده جذب میشنجدا از این حرف ها، آنزیم لیزوزیم یه پروتئاز هست (پروتئاز بودنش تو کتاب درسی نیست) که کارش تجزیه پروتئین دیواره باکتری هاست. هر باکتری ای هم دیواره نداره (این یک) و جنس دیواره ها هم با هم فرق میکنه (این دو). بعضی باکتری ها هم ممکنه حالا به یه طریقی از دست لیزوزیم فرار کنن! مثلا لیزوزیم بزاق دهان ما که هر باکتری ای رو از بین نمیبره (این سه). به این سه دلیل نمیشه گفت لیزوزیم هر باکتری درون دهان گاو رو از بین میبره و ممکنه میکروب هایی که از خارج از بدن به دهان وارد میشن، با عبور از دهان به سایر قسمت های لوله گوارش هم برسن
-
اگه بتونم چشم
کنکوری 99 هستین؟ -
سلام
حداکثر فشردگی کروموزوم تو تقسیم در متافاز یا آنافاز ؟ -
81Sobhan متافاز