دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
جوابگویی سوالات شما
-
ZDM در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام آقا نیما حالتون خوبه؟؟
یه سوال از تنفس داشتم
اگه بخوایم خیلی دقیق نگاه کنیم توی خون روشن هم کربن دی اکسید داریم؟؟سلام عزیز
هم تو خون روشن و هم تو خون تیره و هم تو هوای دمی و هم تو هوای بازدمی، کربن دی اکسید و اکسیژن داریم. فقط مقدارشون با هم فرق میکنهممنون
خواهش میکنم
موفق باشید -
ftm.dh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H عذر میخوام الان منظورتون در نهایت اینه که ما نمی تونیم بگیم که قطعا قارچ و باکتری گوارش برون سلولی دارن ؟ چون ممکنه قارچ ما پرسلولی باشه؟
و اینکه این قسمتی که درباره ی مالتوز و لاکتوز توضیح میدین من نامفهومه برام اگه لطف کنین یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم!منظورم اینه هرچی درباره گوارش قارچ و باکتری جایی خوندین یا به هر طریقی متوجه شدین بندازید دور
همین الان هم از حرف های من ابهام پیش اومد براتون که گوارش قارچ های پر سلولی چطوریه؟
خودم کردم که لعنت بر خودم باد
کتاب درسی فقط درباره گوارش عده ای از آغازیان، جانوران و گیاهان بحث کرده. همونا رو بدونید کافیه
درباره گوارش قارچ و باکتری بیشتر از این توضیح نمیدم که گیج نشید. نیازی هم نیست برای کنکورتون بدونید. تو هر کمک درسی یا آزمونی هم دیدین خطش بزنید (اگرچه تو هیچکدوم هم به جز الگو نیست، چون تو کتاب نیست!)
قسمتی که درباره لاکتوز و مالتوز گفتم رو تو فصل 2 زیست دوازدهم در گفتار 3 (تنظیم بیان ژن) میخونید. به موقعش یاد میگیرید -
Mahbobeh Zare در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام خدمت خانم و اقا دکترا
ی سوال از زیست یازدهم دارم الکل که در چربی محلوله جذبش به چه صورته ؟؟؟ مثل جذب چربی ها هس؟؟ یا ؟؟؟تو شیمی خوندیم که عده ای از الکل ها به هر نسبتی در آب حل میشن و میدونیم الکل ها محلول در آب هستن
کتاب درباره نحوه جذب الکل حرفی نزده و محل جذبش رو هم نگفته. نیازی نیست بدونید -
دوستان اگه جایی جواب سوالتون رو نمیدم و میگم نیاز نیست بدونید به خاطر اینه در محدوده کنکور نیست. یه وقت سوءتفاهم پیش نیاد
مطالبی که برای کنکور میخونیم مختصر هستن. اصل مطالب خیلی خیلی گسترده تر از چیزی هست که تو دبیرستان وجود داره. مثلا برای شناخت بافت ها چندین کتاب حجیم وجود داره! (چیزی که کتاب درسی تو چند صفحه و در حد چند خط و چند تا شکل توضیح داده)
برای نتیجه گرفتنتون زیادی دونستن خوب نیست. همون چیزهایی که تو کتاب درسی وجود داره رو مسلط بشید کافیه -
nima H ممنون تا همینجاشم خیلی لطف میکنین که با این حجم از درساتون وقتتون واسه ما اختصاص میدین
خواهش میکنم عزیز
بزرگوارید -
nima H نه چه حرفیه... منتهی کنکوری هستم ...و اینکه عذر میخوام اون بخش مالتوز و لاکتوز که گفتین لب مطلبتون این بود که یعنی گوارش مواد غذایی در خارج از یاخته هم صورت میگیره؟
گوارش موادغذایی یا درون یاخته صورت میگیره یا بیرونش یا هر دو
بله گوارش مواد غذایی خارج یاخته هم صورت میگیره -
saba zarei Hesam Mohammadi
مرسی از سوال و جوابتون
صحیح گفتین. -
saba zarei Hesam Mohammadi
مرسی از سوال و جوابتون
صحیح گفتین.خواهش میکنم اختیار دارین دکتر
-
Hesam Mohammadi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
یک سوال
آقا نیما روده باریک آنزیم لیپاز ترشح نمیکنه چونکه اصلا بهش توی اون شکلی که امولیسم چربی و بقیه داستانا میگه ازش یادی نکرده؟اتفاقا ترشح میکنه!
تو کتاب درسی اسمش نیومده
فقط گفته عمده گوارش چربی ها (تری گلیسرید ها) در روده توسط لیپاز لوزالمعده صورت میگیرد -
یک سوال
آقا نیما روده باریک آنزیم لیپاز ترشح نمیکنه چونکه اصلا بهش توی اون شکلی که امولیسم چربی و بقیه داستانا میگه ازش یادی نکرده؟اتفاقا ترشح میکنه!
تو کتاب درسی اسمش نیومده
فقط گفته عمده گوارش چربی ها (تری گلیسرید ها) در روده توسط لیپاز لوزالمعده صورت میگیردآها بله درسته ممنون
-
سلام ...چند سوال با عنوان گیاه دو لپه ای ! منظور از هورمون بازدارنده رشد چیست؟
و اینکه اگه به صورت کد به ما بگه افزایش مصرف انرژی در یاخته های درون پوست یعنی چی؟
و سوم اینکه افزایش فشار در گیاهی که روزنه نداره می تونه باعث افزایش تعریق شه
و چهارم این که منظور از کد افزایش میزان مواد محلول در یاخته های نگهبان چیه؟- عزیز کد ها رو باید تو صورت سوال تحلیل کرد
شما صورت سوال رو با کدی که داده بفرمایید جواب میدیم - هورمون بازدارنده رشدِ کجا؟ سوالتون دام آموزشی خوبی داره. احتمالا منظورش آبسیزیک اسید بوده ولی باید صورت سوال رو بگید که بدونیم به کجا اشاره کرده
- گیاه بدون روزنه مثل چی؟
- عزیز کد ها رو باید تو صورت سوال تحلیل کرد
-
saba zarei
._fatemeh_.
mardavij
ftm.dhآفرین به این اختلاف سلیقه :))
یک و دو و سه رو گفتین
دوستان دقت کنید نوشتم سوال ابهام داره. یعنی اگه کتاب درسیتون رو باز کنید، شکل و متن رو دوباره بررسی کنید، قطعا به مشکل برمیخورید تو جواب دادنش
این نکته خیلی مهمه اگر چه خیلی از کمک درسی ها و آزمون ها توجهی بهش نداشتن
تا آخر شب فکر کنید دربارش. میام جواب میدم -
@mahta-kamali
Hesam Mohammadi
r sh
مرسی از سوال و جوابتون
صحیح گفتین. -
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
ما درمورد بنداره ها می دانیم که نوعی ماهیچه حلقوی هستند . آیا این ماهیچه حلقوی ، همان ماهیچه حلقوی لایه ماهیچه ای است ؟
خودم فکر میکنم که هست اما می خواهم از پاسخم اطمینان پیدا کنم .بله دقیقا
با این تفاوت که لایه ماهیچه ای حلقوی در محل بنداره ها ضخامت و توانایی انقباض بیشتری داره
این جمله نکته یکی از تست های کنکور سراسری 92 خارج از کشور هم بوده. چک کنید میبینید (سوال درباره بنداره پیلور پرسیده بود) -
nima H از یازدهم و دهمم تست بده شرکت کنیم ما هم آقا نیما
فرصت بشه چشم