جوابگویی سوالات شما
-
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
Hesam Mohammadi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
@Mr-Fantastic در جوابگویی سوالات شما گفته است:
ZDM در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام
من توی یه مفهوم گیر کردم اونم گوارش برون سلولیه
نمی تونم اینو درکش کنم که چجوری قارچ ها و باکتری ها گوارش برون سلولی دارند
مگه باکتری ها یه سلول بیشتر ندارن دیگه بیرون سلولشون کجاست که بخوان اونجا گوارش انجام بدن
نمی فهمممم:
شایدم گیج شدمسلام.همونطور که خودت میگی اونا یه سلول هست.باکتری ها و قارچ ها مواد رو بیرون خودشون با انزیم هاشون گوارش میکنن و بعد مواد مغذی رو وارد خودشون میکنن
امیدوارم مفهومی که من برداشت کردم درست باشه!از نظر من اونا که یک سلول هستند بدنشون یک فضایی که دور تا دور خارج سلول احاطه کرده رو دارن اینام آنزیم گوارشی رو اگزوسیتوز میکنند و توی اون محیط گوارشش انجام میشه
خب زیاد با نظر من تفاوت ندارع الا این که شما میگید اطراف بدنش با انزیم هایخودش گوارش دارع!و من این و ذکر نکردم، و احتمالن هم درسته!!!
آره مهمش اینه که مال خودش باشه که بگیم گوارشو انجام داده چون اونطوری بگیم اگه، متوجه میشیم که اصلا اون گوارشی نداره و تواناییشو نداره که کلا نقض میکنه که گوارش برون سلولی داره
Hesam Mohammadi منظورتون اینه چون اون جملاتی که من گفتم خود جاندار کاری انجام نداده نمیشع گفت گوارشی انجام دادع!؟کع خب تامل برانگیزه√
خیلی ممنون:) -
Mahan Xodayi ببینین من سوالمو یه بار دیگه تکرار میکنم چون متوجهش نشدم
در ۵ فرمانرو جانداران قارچ ها و باکتری ها گوارش برون سلولی دارن درسته؟؟ چجوریشو میخوام بدونم ینی یه تک سلولی (غیر از اون برخی هایی که فقط زحمت جذب رو میکشن و خودشون کاری نمی کنن) بیرونش چی هست که اونجا موادرو گوارش میده؟؟ -
ZDM ببینید چیزی که من پیدا کردم، باکتری آنزیم های گوارشی رو ترشح میکنه و مواد بیرون گوارش میشم و بعد جذب
-
دوستان.کسی سوال میپرسه نمیخواد در حد رفرنس جواب بدید.مطالب همینطور زیاد هست.همون در حد کنکور کافیه
-
دوستان.کسی سوال میپرسه نمیخواد در حد رفرنس جواب بدید.مطالب همینطور زیاد هست.همون در حد کنکور کافیه
خب سوال ایشون طوری بود که باید از منابع جواب میدادی تا بتونه اونی که تو کتاب نوشته رو درک کنند
-
خب سوال ایشون طوری بود که باید از منابع جواب میدادی تا بتونه اونی که تو کتاب نوشته رو درک کنند
Hesam Mohammadi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
صحیح
-
عذر میخوام یه خرده گیر بودم
تا امشب همه سوالات رو جواب میدم -
Hoorieh sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام آیا این جمله درسته؟(بخشی از معده گاو که مسئول ترشح آنزیمهای گوارشی است غذا را بهمراه باکتریهایی که وارد ان شده اند گوارش میدهد)
تجربیا nima H و بقیه دوستانبله درسته
نکته از تست کنکور خارج ۹۶ برداشته شده -
سلام آقا نیما حالتون خوبه؟؟
یه سوال از تنفس داشتم
اگه بخوایم خیلی دقیق نگاه کنیم توی خون روشن هم کربن دی اکسید داریم؟؟ZDM هم توی خون روشن و هم خون تیره هر دو کربن دی اکسید و اکسیژن دارن منتها مقدار اونی که کربن دی اکسیدش بیشتر از اکسیژنش هست رو میگیم تیرو اونی که نسبت اکسیژنش بیشترع میگن روشن!
-
ZDM هم توی خون روشن و هم خون تیره هر دو کربن دی اکسید و اکسیژن دارن منتها مقدار اونی که کربن دی اکسیدش بیشتر از اکسیژنش هست رو میگیم تیرو اونی که نسبت اکسیژنش بیشترع میگن روشن!
@Mahan-Xoday عذر میخوام و اینکه می تونیم بگیم فقط سرخرگ ششی خون تیررو منقل میکنه؟
-
@ftm-dh نخیر مثلا بزرگ سیاهرگ های زیرین و زبرین یا سیاهرگ کرونری و....
-
ZDM هم توی خون روشن و هم خون تیره هر دو کربن دی اکسید و اکسیژن دارن منتها مقدار اونی که کربن دی اکسیدش بیشتر از اکسیژنش هست رو میگیم تیرو اونی که نسبت اکسیژنش بیشترع میگن روشن!
سلام.بسیار سپاس گزارم
پس توی هر دو نوع خون هم اکسیژن داریم هم کربن دی اکسید ولی مقدارشون فرق میکنه -
@ftm-dh نخیر مثلا بزرگ سیاهرگ های زیرین و زبرین یا سیاهرگ کرونری و....
Mahan Xodayi مچکرم
-
سلام.بسیار سپاس گزارم
پس توی هر دو نوع خون هم اکسیژن داریم هم کربن دی اکسید ولی مقدارشون فرق میکنهZDM علیک سلام:)
بله کاملا درسته -
Mahan Xodayi مچکرم
@ftm-dh خواهش میکنم:)
-
ZDM علیک سلام:)
بله کاملا درستهMahan Xodayi ببخشید آقا ماهان میدونم اسپمه ولی شما کنکوری هستین ؟؟
اطلاعاتتون خیلی کامله -
Mahan Xodayi ببخشید آقا ماهان میدونم اسپمه ولی شما کنکوری هستین ؟؟
اطلاعاتتون خیلی کاملهZDM خیر کنکوری نیستم:)
-
ZDM خیر کنکوری نیستم:)