Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
جوابگویی سوالات شما
-
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
Hesam Mohammadi دوست عزیز من قدی رو همراه جملاتم نیاوردم!اونم گفتم که لزومی به یاداوری اینکه همه تک سلولی ها اینطور نیستم ندیدم چون خب فک نکنم کسی پارامسی رو از یاد بردع!!!!حالا اگه شما این از جمله من برداشت کردین جای خود دارد و اصلاح میکنم (نه همه)؟؟؟
میدونی دیگه کلا رو قیدا دیگه حساسیم ببینیم باید درجا بگیم شمام سعی کنید دقیق دقیق بگین که تو تستا به اشکال برنخورین
-
Hesam Mohammadi خب پس چطوریه؟؟؟شما اگه نظر دیگه ای دارین خوشحال میشم راهنمایی کنید!!!!من صرفا نظرمو گفتم حالا اگه اشتباهه کع اصلاح شدش چیع؟
گوارش برون سلولیشون رو اونایی که دارن تک سلولی ها گفتم پایین نظر من اونه
-
Hesam Mohammadi بله شاید کسی منحرف بشع!!ممنون از یاداوریش
-
Mahan Xodayi ببینین من سوالمو یه بار دیگه تکرار میکنم چون متوجهش نشدم
در ۵ فرمانرو جانداران قارچ ها و باکتری ها گوارش برون سلولی دارن درسته؟؟ چجوریشو میخوام بدونم ینی یه تک سلولی (غیر از اون برخی هایی که فقط زحمت جذب رو میکشن و خودشون کاری نمی کنن) بیرونش چی هست که اونجا موادرو گوارش میده؟؟ -
Hesam Mohammadi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
Mr.Fantastic در جوابگویی سوالات شما گفته است:
ZDM در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام
من توی یه مفهوم گیر کردم اونم گوارش برون سلولیه
نمی تونم اینو درکش کنم که چجوری قارچ ها و باکتری ها گوارش برون سلولی دارند
مگه باکتری ها یه سلول بیشتر ندارن دیگه بیرون سلولشون کجاست که بخوان اونجا گوارش انجام بدن
نمی فهمممم:
شایدم گیج شدمسلام.همونطور که خودت میگی اونا یه سلول هست.باکتری ها و قارچ ها مواد رو بیرون خودشون با انزیم هاشون گوارش میکنن و بعد مواد مغذی رو وارد خودشون میکنن
امیدوارم مفهومی که من برداشت کردم درست باشه!از نظر من اونا که یک سلول هستند بدنشون یک فضایی که دور تا دور خارج سلول احاطه کرده رو دارن اینام آنزیم گوارشی رو اگزوسیتوز میکنند و توی اون محیط گوارشش انجام میشه
Mahan Xodayi
نظر من اینه -
سلام
مگه باکتری ها یه سلول بیشتر ندارن دیگه بیرون سلولشون کجاست که بخوان اونجا گوارش انجام بدن
نمی فهمممم:
شایدم گیج شدمسلام.همونطور که خودت میگی اونا یه سلول هست.باکتری ها و قارچ ها مواد رو بیرون خودشون با انزیم هاشون گوارش میکنن و بعد مواد مغذی رو وارد خودشون میکنن
امیدوارم مفهومی که من برداشت کردم درست باشه!از نظر من اونا که یک سلول هستند بدنشون یک فضایی که دور تا دور خارج سلول احاطه کرده رو دارن اینام آنزیم گوارشی رو اگزوسیتوز میکنند و توی اون محیط گوارشش انجام میشه
خب زیاد با نظر من تفاوت ندارع الا این که شما میگید اطراف بدنش با انزیم هایخودش گوارش دارع!و من این و ذکر نکردم، و احتمالن هم درسته!!!
-
سلام
نمی فهمممم:
خب زیاد با نظر من تفاوت ندارع الا این که شما میگید اطراف بدنش با انزیم هایخودش گوارش دارع!و من این و ذکر نکردم، و احتمالن هم درسته!!!
آره مهمش اینه که مال خودش باشه که بگیم گوارشو انجام داده چون اونطوری بگیم اگه، متوجه میشیم که اصلا اون گوارشی نداره و تواناییشو نداره که کلا نقض میکنه که گوارش برون سلولی داره
-
Hesam Mohammadi منظورتون اینه چون اون جملاتی که من گفتم خود جاندار کاری انجام نداده نمیشع گفت گوارشی انجام دادع!؟کع خب تامل برانگیزه√
خیلی ممنون:) -
دوستان.کسی سوال میپرسه نمیخواد در حد رفرنس جواب بدید.مطالب همینطور زیاد هست.همون در حد کنکور کافیه
-
دوستان.کسی سوال میپرسه نمیخواد در حد رفرنس جواب بدید.مطالب همینطور زیاد هست.همون در حد کنکور کافیه
خب سوال ایشون طوری بود که باید از منابع جواب میدادی تا بتونه اونی که تو کتاب نوشته رو درک کنند
-
خب سوال ایشون طوری بود که باید از منابع جواب میدادی تا بتونه اونی که تو کتاب نوشته رو درک کنند
صحیح
-
عذر میخوام یه خرده گیر بودم
تا امشب همه سوالات رو جواب میدم -
Hoorieh sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام آیا این جمله درسته؟(بخشی از معده گاو که مسئول ترشح آنزیمهای گوارشی است غذا را بهمراه باکتریهایی که وارد ان شده اند گوارش میدهد)
@تجربیا nima H و بقیه دوستانبله درسته
نکته از تست کنکور خارج ۹۶ برداشته شده -
@Mahan-Xoday عذر میخوام و اینکه می تونیم بگیم فقط سرخرگ ششی خون تیررو منقل میکنه؟