اسمز
-
نتیجه اسمز همواره هم غلظت شدن دو سوی غشا است
صحیح / غلط؟؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا -
نتیجه اسمز همواره هم غلظت شدن دو سوی غشا است
صحیح / غلط؟؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا -
غلطته
-
@Mr-Fantastic در اسمز گفته است:
نتیجه اسمز همواره هم غلظت شدن دو سوی غشا است
صحیح / غلط؟؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیااسمز انتشار ساده آب هست
جمله ای که شما فرمودین در مورد هر انتشار ساده ای من جمله اسمز صدق میکنه (البته در حد کنکور) -
@Mr-Fantastic در اسمز گفته است:
نتیجه اسمز همواره هم غلظت شدن دو سوی غشا است
صحیح / غلط؟؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیااسمز انتشار ساده آب هست
جمله ای که شما فرمودین در مورد هر انتشار ساده ای من جمله اسمز صدق میکنه (البته در حد کنکور) -
nima H جدی؟!
یعنی این درسته الان ؟!Hesam Mohammadi در اسمز گفته است:
nima H جدی؟!
یعنی این درسته الان ؟!بله
عینا از متن کتاب دهم چاپ ۹۶-۹۷ درباره انتشار ساده گرفته شده این جملتون و اسمز هم نوعی انتشار سادست
البته یه نکته رو یاد آوری میکنم. عبور آب از کانال های اکواپورین در عرض غشای واکوئل مرکزی گیاهان هم نوعی انتشار تسهیل شده برحسب اسمز محسوب میشه که اونجا اینطور نیست و یکسان شدن غلظت آب در دو سوی غشا فقط مربوط به انتشار ساده آب هست
اگه طراح فرد حرفه ای بود صورت سوال رو جوری میداد که ابهام ایجاد نشه ولی حالا که داده باید درست بگیرید چون متن کتابه -
Hesam Mohammadi در اسمز گفته است:
nima H جدی؟!
یعنی این درسته الان ؟!بله
عینا از متن کتاب دهم چاپ ۹۶-۹۷ درباره انتشار ساده گرفته شده این جملتون و اسمز هم نوعی انتشار سادست
البته یه نکته رو یاد آوری میکنم. عبور آب از کانال های اکواپورین در عرض غشای واکوئل مرکزی گیاهان هم نوعی انتشار تسهیل شده برحسب اسمز محسوب میشه که اونجا اینطور نیست و یکسان شدن غلظت آب در دو سوی غشا فقط مربوط به انتشار ساده آب هست
اگه طراح فرد حرفه ای بود صورت سوال رو جوری میداد که ابهام ایجاد نشه ولی حالا که داده باید درست بگیرید چون متن کتابه -
nima H از چاپ 97 و 98 خبر دارین؟! برای ما هم اینطوره یعنی
Hesam Mohammadi در اسمز گفته است:
nima H از چاپ 97 و 98 خبر دارین؟! برای ما هم اینطوره یعنی
اجازه بدین دانلود کنم ببینم
چند لحظه -
Hesam Mohammadi در اسمز گفته است:
nima H جدی؟!
یعنی این درسته الان ؟!بله
عینا از متن کتاب دهم چاپ ۹۶-۹۷ درباره انتشار ساده گرفته شده این جملتون و اسمز هم نوعی انتشار سادست
البته یه نکته رو یاد آوری میکنم. عبور آب از کانال های اکواپورین در عرض غشای واکوئل مرکزی گیاهان هم نوعی انتشار تسهیل شده برحسب اسمز محسوب میشه که اونجا اینطور نیست و یکسان شدن غلظت آب در دو سوی غشا فقط مربوط به انتشار ساده آب هست
اگه طراح فرد حرفه ای بود صورت سوال رو جوری میداد که ابهام ایجاد نشه ولی حالا که داده باید درست بگیرید چون متن کتابهnima H دبیر ما گفت همیشه اسمز باعث هم غلظت شدن دو سمت نمیشه
نمونش رو هم دوستمون گفت . واسه گلبول قرمز ممکنه اسمز رخ بده و یا باعث ترکیدن سلول بشه یا باعث پلاسمولیز بشه -
nima H دبیر ما گفت همیشه اسمز باعث هم غلظت شدن دو سمت نمیشه
نمونش رو هم دوستمون گفت . واسه گلبول قرمز ممکنه اسمز رخ بده و یا باعث ترکیدن سلول بشه یا باعث پلاسمولیز بشه -
nima H دبیر ما گفت همیشه اسمز باعث هم غلظت شدن دو سمت نمیشه
نمونش رو هم دوستمون گفت . واسه گلبول قرمز ممکنه اسمز رخ بده و یا باعث ترکیدن سلول بشه یا باعث پلاسمولیز بشه -
@Mr-Fantastic جناب نیما هم درست میفرمایند چون اون حرفشون دقیقا تو کتاب سال 96 که برای اینا بوده اومده
Hesam Mohammadi من طبق کتاب98-99 میگم
-
Hesam Mohammadi من طبق کتاب98-99 میگم
-
nima H دبیر ما گفت همیشه اسمز باعث هم غلظت شدن دو سمت نمیشه
نمونش رو هم دوستمون گفت . واسه گلبول قرمز ممکنه اسمز رخ بده و یا باعث ترکیدن سلول بشه یا باعث پلاسمولیز بشه@Mr-Fantastic در اسمز گفته است:
nima H دبیر ما گفت همیشه اسمز باعث هم غلظت شدن دو سمت نمیشه
نمونش رو هم دوستمون گفت . واسه گلبول قرمز ممکنه اسمز رخ بده و یا باعث ترکیدن سلول بشه یا باعث پلاسمولیز بشهلطفا دقت کنید اسمز و تورژسانس تنها در صورتی باعث ترکیدن سلول میشه ک خارج از بدن باشه....
تو سلولای گیاهی ک کلا ترکیدن نداریم چ داخل پیکره گیاه چ خارج اون چون دیواره دارن
ولی سلول های جاتوری تا وقتی داخل پیکره جانور هستن نمیترکن ولی شما اگ ی گلبول قرمز رو برداری همینطوری بندازی تو لیوان آب اون موقع میترکه
خود کتاب هم اشاره میکنه سلول های داخل بدن ب خاطر هم ایستایی ایی ک بدن داره نمبترکن ولی خارج از بدن ک هم ایستایی تداریم سلول در اثر تورژسانس میترکه -
@Mr-Fantastic در اسمز گفته است:
nima H دبیر ما گفت همیشه اسمز باعث هم غلظت شدن دو سمت نمیشه
نمونش رو هم دوستمون گفت . واسه گلبول قرمز ممکنه اسمز رخ بده و یا باعث ترکیدن سلول بشه یا باعث پلاسمولیز بشهلطفا دقت کنید اسمز و تورژسانس تنها در صورتی باعث ترکیدن سلول میشه ک خارج از بدن باشه....
تو سلولای گیاهی ک کلا ترکیدن نداریم چ داخل پیکره گیاه چ خارج اون چون دیواره دارن
ولی سلول های جاتوری تا وقتی داخل پیکره جانور هستن نمیترکن ولی شما اگ ی گلبول قرمز رو برداری همینطوری بندازی تو لیوان آب اون موقع میترکه
خود کتاب هم اشاره میکنه سلول های داخل بدن ب خاطر هم ایستایی ایی ک بدن داره نمبترکن ولی خارج از بدن ک هم ایستایی تداریم سلول در اثر تورژسانس میترکه@Mr-Fantastic در اسمز گفته است:
nima H دبیر ما گفت همیشه اسمز باعث هم غلظت شدن دو سمت نمیشه
نمونش رو هم دوستمون گفت . واسه گلبول قرمز ممکنه اسمز رخ بده و یا باعث ترکیدن سلول بشه یا باعث پلاسمولیز بشهلطفا دقت کنید اسمز و تورژسانس تنها در صورتی باعث ترکیدن سلول میشه ک خارج از بدن باشه....
تو سلولای گیاهی ک کلا ترکیدن نداریم چ داخل پیکره گیاه چ خارج اون چون دیواره دارن
ولی سلول های جاتوری تا وقتی داخل پیکره جانور هستن نمیترکن ولی شما اگ ی گلبول قرمز رو برداری همینطوری بندازی تو لیوان آب اون موقع میترکه
خود کتاب هم اشاره میکنه سلول های داخل بدن ب خاطر هم ایستایی ایی ک بدن داره نمبترکن ولی خارج از بدن ک هم ایستایی تداریم سلول در اثر تورژسانس میترکهخب این سوال کلی گفته اسمز پس ما هم باید اونو در نظر بگیریم دیگه پس جوابش میشه غلط
-
@Mr-Fantastic در اسمز گفته است:
nima H دبیر ما گفت همیشه اسمز باعث هم غلظت شدن دو سمت نمیشه
نمونش رو هم دوستمون گفت . واسه گلبول قرمز ممکنه اسمز رخ بده و یا باعث ترکیدن سلول بشه یا باعث پلاسمولیز بشهلطفا دقت کنید اسمز و تورژسانس تنها در صورتی باعث ترکیدن سلول میشه ک خارج از بدن باشه....
تو سلولای گیاهی ک کلا ترکیدن نداریم چ داخل پیکره گیاه چ خارج اون چون دیواره دارن
ولی سلول های جاتوری تا وقتی داخل پیکره جانور هستن نمیترکن ولی شما اگ ی گلبول قرمز رو برداری همینطوری بندازی تو لیوان آب اون موقع میترکه
خود کتاب هم اشاره میکنه سلول های داخل بدن ب خاطر هم ایستایی ایی ک بدن داره نمبترکن ولی خارج از بدن ک هم ایستایی تداریم سلول در اثر تورژسانس میترکهخب این سوال کلی گفته اسمز پس ما هم باید اونو در نظر بگیریم دیگه پس جوابش میشه غلط
Hesam Mohammadi راستش اسمز قاعدتا باید در نهایت باعث یکسان شدن غلظت بشه چون طبق تعریف کتاب تا وقتی اختلاف غلظت هس فشار اسمزی ام هس و اسمز ایتقدر ادانه پیدا میکنه تا اختلاف غلظت تقریبا صفر شه....
ولی خو این قید همواره منو ب شک میندازه ولی نمیتونم براش مثال نقض پیدا کنم چون فک نمیکنم ک اولا مثال گلوبول قرمز تو لیوان مد نظر طراح بوده باشه چون اصلا حالت معمولی نیس
ثانیا ترکیدن گلوبول قرنز تو لیوان اب دلیبی بر این نیس ک اسمز تو این ی مورد باعث یکسان شدن غلظت نشده...
تنها حالتی ک میتونم برا غلط بودن جمله در نظر بگیرم در نظر گرفتن غلظت آب هس...
یعنی غلظت محلول دو طرف تقریبا یکسانه ولی غلظت آب دو طرف مسلما متفاوت هس ک البتع واقعا اگ طراح کنکور بخواد دس بذاره رو غلظت اب قطعا واژه اب رو عتوان میکنه ن اینطوری ک تو سوال ایشون طرح شده...
دیگ واقعا نمیدونم معلمشون با چ استدلالی جمله رو غلط حساب میکنن... -
nima H دبیر ما گفت همیشه اسمز باعث هم غلظت شدن دو سمت نمیشه
نمونش رو هم دوستمون گفت . واسه گلبول قرمز ممکنه اسمز رخ بده و یا باعث ترکیدن سلول بشه یا باعث پلاسمولیز بشه@Mr-Fantastic در اسمز گفته است:
nima H دبیر ما گفت همیشه اسمز باعث هم غلظت شدن دو سمت نمیشه
نمونش رو هم دوستمون گفت . واسه گلبول قرمز ممکنه اسمز رخ بده و یا باعث ترکیدن سلول بشه یا باعث پلاسمولیز بشهترکیدن رو ک توضیح دادم
ولی خو ی سوال اوکی حق با شماس فشار اسمزی میتونه باعث پلاسمولیز مثلا تو گلبول قرنز شه کانلا درست ولی این نوضوع چطوری ناقض این هس ک اسمز باعث یکسان شدن غلظت در دو طرف میشه ؟! -
Hesam Mohammadi راستش اسمز قاعدتا باید در نهایت باعث یکسان شدن غلظت بشه چون طبق تعریف کتاب تا وقتی اختلاف غلظت هس فشار اسمزی ام هس و اسمز ایتقدر ادانه پیدا میکنه تا اختلاف غلظت تقریبا صفر شه....
ولی خو این قید همواره منو ب شک میندازه ولی نمیتونم براش مثال نقض پیدا کنم چون فک نمیکنم ک اولا مثال گلوبول قرمز تو لیوان مد نظر طراح بوده باشه چون اصلا حالت معمولی نیس
ثانیا ترکیدن گلوبول قرنز تو لیوان اب دلیبی بر این نیس ک اسمز تو این ی مورد باعث یکسان شدن غلظت نشده...
تنها حالتی ک میتونم برا غلط بودن جمله در نظر بگیرم در نظر گرفتن غلظت آب هس...
یعنی غلظت محلول دو طرف تقریبا یکسانه ولی غلظت آب دو طرف مسلما متفاوت هس ک البتع واقعا اگ طراح کنکور بخواد دس بذاره رو غلظت اب قطعا واژه اب رو عتوان میکنه ن اینطوری ک تو سوال ایشون طرح شده...
دیگ واقعا نمیدونم معلمشون با چ استدلالی جمله رو غلط حساب میکنن...my name ترکیدن واسه چی رخ میده؟؟
واسه اینکه آب بیش از حد وارد میشه
خب این که آب انقد وارد میشه که در نهایت میترکه یعنی اینکه غلظت داخل و بیرون یکی نشده
اگه یکی شده باشه که باید ورود و خروج آب تقریبا در یه حد ثابت باشه -
اسمز همیشه باعث هم غلظت شدن نمیشه! مثلا فرض کنید توی یه لوله U شکل دوتا محلول ریختیم، آب از سمت رقیق میاد به سمت غلیظ، ولی نه تا اونجایی که هم غلظت شن، تا اونجایی میاد که فشار حاصل از اختلاف ارتفاع با فشار اسمزی تو اون لحظه برابر باشه، و الزامی هم نیست که اون موقع غلظت ها هم برابر باشه.