سیناپس مهاری
-
سلام
اگه سیناپس مهاری باشه یون Cl یا K وارد سلول میشه ؟
@راهنما -
سلام
@راهنمادریا دریایی در سیناپس مهاری گفته است:
سلام
@راهنمااگه تحریکی باشه سدیم میره تو ولی اگه مهاری باشه پتاسیم
-
دریا دریایی در سیناپس مهاری گفته است:
سلام
@راهنمااگه تحریکی باشه سدیم میره تو ولی اگه مهاری باشه پتاسیم
@Dr-Rashidi اره آقای موقاری هم همینو میگه ولی معلم ما گفته کلر
من تازه از سه تا معلم هم پرسیدم 😐 -
من تازه از سه تا معلم هم پرسیدم 😐دریا دریایی در سیناپس مهاری گفته است:
من تازه از سه تا معلم هم پرسیدم 😐نه اصن اسمی از کلر هیچ جای کتاب اورده نشده پس احتمالا اشتباه لفظی بوده
-
سلام
بله در سیناپس مهاری مثلاً برای مهار کردن یک عضله یون CL وارد و یون K خارج سلول میشه تا درون سلول منفی تر و سلول پس سیناپسی مهار شود. -
سلام
بله در سیناپس مهاری مثلاً برای مهار کردن یک عضله یون CL وارد و یون K خارج سلول میشه تا درون سلول منفی تر و سلول پس سیناپسی مهار شود.mehranmirzaei پس یعنی یون کلر وارد سلول میشه دیگه؟
-
سلام
بله در سیناپس مهاری مثلاً برای مهار کردن یک عضله یون CL وارد و یون K خارج سلول میشه تا درون سلول منفی تر و سلول پس سیناپسی مهار شود.mehranmirzaei در سیناپس مهاری گفته است:
سلام
بله در سیناپس مهاری مثلاً برای مهار کردن یک عضله یون CL وارد و یون K خارج سلول میشه تا درون سلول منفی تر و سلول پس سیناپسی مهار شود.عه چه نکته ی خوبی من نمیدونستم 🤩
-
mehranmirzaei پس یعنی یون کلر وارد سلول میشه دیگه؟
دریا دریایی بله بله
-
سلام
بله در سیناپس مهاری مثلاً برای مهار کردن یک عضله یون CL وارد و یون K خارج سلول میشه تا درون سلول منفی تر و سلول پس سیناپسی مهار شود.mehranmirzaei در سیناپس مهاری گفته است:
سلام
بله در سیناپس مهاری مثلاً برای مهار کردن یک عضله یون CL وارد و یون K خارج سلول میشه تا درون سلول منفی تر و سلول پس سیناپسی مهار شود.ببخشید علت جابه جایی کلر چیه ؟
-
دریا دریایی بله بله
mehranmirzaei ممنون ممنون 😀
-
mehranmirzaei ممنون ممنون 😀
دریا دریایی خواهش میکنم
-
mehranmirzaei در سیناپس مهاری گفته است:
سلام
بله در سیناپس مهاری مثلاً برای مهار کردن یک عضله یون CL وارد و یون K خارج سلول میشه تا درون سلول منفی تر و سلول پس سیناپسی مهار شود.ببخشید علت جابه جایی کلر چیه ؟
@Kosar-Kelyabi
چونکه توی سلول رو بتونه سریع تر منفی تر از بیرون کنه تا سلول درتر به انقباض در بیاد -
@Kosar-Kelyabi
چونکه توی سلول رو بتونه سریع تر منفی تر از بیرون کنه تا سلول درتر به انقباض در بیادmehranmirzaei
اها متوجه شدم 🌸 -
mehranmirzaei
اها متوجه شدم 🌸@Kosar-Kelyabi خواهش میکنم