انعکاس نخاعی
-
@Kosar-Kelyabi بله اگه که کتابتون چاپ جدیده ایراد داره لطفا همین شکل رو تو کتاب چاپ 96 ببینید.
mehranmirzaei
بله من کتابم چاپ ۹۷ -
دریا دریایی در انعکاس نخاعی گفته است:
mehranmirzaei
برای اولی مگه در نهایت سه سر قرار نیست مهار شه پس چرا رابطش تحریک میشه
اصلا تحریکه برای چیه ؟شکل کتاب ایراد داره
@Kosar-Kelyabi اره شکل که مشکل داره ولی گویا هر دو رابط تحریکی هستن
من الان میخوام بدونم چرا رابط نورون حرکتیه تحریک میشه -
من الان میخوام بدونم چرا رابط نورون حرکتیه تحریک میشهدریا دریایی
خب اگر رابط تحریک نشه که حتی اون سیناپس غیر فعال هم اتفاق نمی افته -
دریا دریایی
خب اگر رابط تحریک نشه که حتی اون سیناپس غیر فعال هم اتفاق نمی افته@Kosar-Kelyabi اره درسته باید تحریک بشه
مرسی 🌷 -
من الان میخوام بدونم چرا رابط نورون حرکتیه تحریک میشهدریا دریایی تا دیگه پیام انقباض برای اون ماهیچه فرستاده نشه
-
من الان میخوام بدونم چرا رابط نورون حرکتیه تحریک میشهدریا دریایی
به طور مختصر اینکه چون باید به عضله سه سر بگه یه سری یون ها مانند CL وارد سلول کن و K رو از سلول خارج کنه تا از انقباضش جلوگیری بشه .
انشالله در دانشگاه در فیزیولوژی مغز و اعصاب بطور دقیق بررسی میکنید برای کنکور همینم زیاده و نمیاد. -
@Kosar-Kelyabi اره درسته باید تحریک بشه
مرسی 🌷 -
دریا دریایی
به طور مختصر اینکه چون باید به عضله سه سر بگه یه سری یون ها مانند CL وارد سلول کن و K رو از سلول خارج کنه تا از انقباضش جلوگیری بشه .
انشالله در دانشگاه در فیزیولوژی مغز و اعصاب بطور دقیق بررسی میکنید برای کنکور همینم زیاده و نمیاد.mehranmirzaei در انعکاس نخاعی گفته است:
دریا دریایی
انشالله در دانشگاه در فیزیولوژی مغز و اعصاب بطور دقیق بررسی میکنید برای کنکور همینم زیاده و نمیاد.انشاالله 😀🌸
-
دریا دریایی
انشالله در دانشگاه در فیزیولوژی مغز و اعصاب بطور دقیق بررسی میکنید برای کنکور همینم زیاده و نمیاد.mehranmirzaei 😀😀😀انشالله
-
mehranmirzaei 😀😀😀انشالله