سلام
خسته نباشید
راجب کارگاه تست زیست یازدهم آقای موقاری دو تا سوال داشتم
سوال ۱ گزینه سوم چرا مثبت ۳۰ رو حداکثر پتانسیل عمل در نظر گرفتین ؟ در صورتی که حداکثر نیست
سوال ۹ گزینه اخرش؟ مگه نگفتین پروتئین های کانالی اختصاصی ان ، پس چرا تو این گزینه که شامل همه ی پروتئین های غشایی از جمله سراسری ها و سطحی ها و کانال ها و ناقل ها هست ، این مورد رو درست در نظر گرفتین ؟
9-بعضی رشته های عصبی اعصاب خودمختار ،اطلاعات حسی را به سوی مغز منتقل میکنند.
10-با افزایش فعالیت بخش هم حس دستگاه عصبی خودمختار میزان همه ی ترشحات غدد ضمیمه گوارشی افزایش میابد.
11-با رسیدن اختلاف پتانسیل غشای نورون به +30 همه ی کانال های دریچه دار بسته می شوند.
12-در هر جانوری که مغز ،گره های عصبی مستقل از هم دارد،تولید هر مولکول NADH در آن به حضور O2 وابسته است.
@تجربیا
انعکاس عقب کشیدن دست
-
سلام خسته نباشید
میشه این نکته ی در مجموع ۵ تا نورون در پایانه ی آکسونی افزایش و ۱ عدد بدون تغییر را توضیح بدید
این دست خط معلممه امیدوارم نکته اش رو بتونید بخونید
@راهنما -
من نمیتونم بخونم کاش تایپ میکردید
-
Hoorieh sh همون نکته بالایی هست که نوشتم
-
دریا دریایی
میشه لطفا تایپ کنی -
دریا دریایی
اها -
@Kosar-Kelyabi نکته اش رو که نوشته بالا تایپ کردم در مجموع ۵ تا ...
-
متوجه نمیشم نکتشو
ینی چی افزایش؟؟ -
دریا دریایی
خب اون چهار تا نورون که در ماده خاکستری نخاع هست با نورون ماهیچه دو سر اون پنج عدد رو تشکیل میدن
اون یه دو نه هم که میگه تغییر نمیکنه یا غیرفعاله همون نورون ماهیچه سه سره -
دریا دریایی یه چیز دیگه الان برام سوال شد
ما یک نورون حرکتی داریم ک منشعب میشه و دوتا سیناپس برقرار میکنه؟یا دوتان؟یا بیشتر؟ توی یک عصب چندتا آکسون یا دندیت نورون هست؟ -
Hoorieh sh مال اگزوسیتوز که انجام میشه تا نروترانسمیتر خارج بشه ساخت غشا زیاد میشه منظورشه
-
دریا دریایی
"افزایش میابد" منظورتون چی هست؟ -
mehranmirzaei
اینو معلمم گفته -
دریا دریایی واقعاً منظورشون رو نمیفهمم
باز فکر میکنم اگه به ذهنم اومد حتما میگم -
دریا دریایی منظورش تحریک شدن بوده شاید
-
mehranmirzaei این قسمت هست که میگه اگه اگزوسیتوز بدیم مساحت غشا زیاد میشه منظورش اونه
-
mehranmirzaei باشه ممنون
والا من خودمم همینو از خودشون پرسیدم گفتن نمی دونم تو یه تست بود نکته اش -
دریا دریایی
عاشق این دبیرام یعنی