بخش مرکزی و محیطی دستگاه عصبی پلاناریا
-
اینو با توجه به گفته ی معلمم نام گذاری کردم -
بخش محیطی دستگاه عصبی پلاناریا بخش پله مانند دستگاه عصبی پلاناریا هم محسوب میشه؟
@راهنما
@mahta-kamali
بله همونه.
یه نکته ترکیبی جالب میتونه بخش نردبانی موجود در دستگاه عصبی پلاناریا رو با ساختار DNA مقایسه کنه
در ساختار دنا بخش های پله در حقیقت همون پیوند های هیدروژنی بین باز های آلی بودن و در ساختار دستگاه عصبی پلاناریا بخش پله همون اعصاب محیطی هستش -
این پست پاک شده!
-
@mahta-kamali
بله همونه.
یه نکته ترکیبی جالب میتونه بخش نردبانی موجود در دستگاه عصبی پلاناریا رو با ساختار DNA مقایسه کنه
در ساختار دنا بخش های پله در حقیقت همون پیوند های هیدروژنی بین باز های آلی بودن و در ساختار دستگاه عصبی پلاناریا بخش پله همون اعصاب محیطی هستشmehranmirzaei رشته های کوچکی که از مغز پلاناریا بیرون زدن چی اونا هم جز دستگاه عصبی محیطین؟
-
mehranmirzaei رشته های کوچکی که از مغز پلاناریا بیرون زدن چی اونا هم جز دستگاه عصبی محیطین؟
@mahta-kamali
بله اونا هم جز اعصاب محیطی اند. -
@mahta-kamali
بله همونه.
در ساختار دنا بخش های پله در حقیقت همون پیوند های هیدروژنی بین باز های آلی بودن و در ساختار دستگاه عصبی پلاناریا بخش پله همون اعصاب محیطی هستشmehranmirzaei چه جالب اصلا فکر میکردم مقایسه ی اینجوری هم بشه انجام داد.ممنون
-
@mahta-kamali
بله اونا هم جز اعصاب محیطی اند.mehranmirzaei متشکرم
-
@mahta-kamali
بله همونه.
در ساختار دنا بخش های پله در حقیقت همون پیوند های هیدروژنی بین باز های آلی بودن و در ساختار دستگاه عصبی پلاناریا بخش پله همون اعصاب محیطی هستشmehranmirzaei نکته ی جالبی بود خیلی ممنون
-
mehranmirzaei متشکرم
@mahta-kamali خواهش میکنم
-
mehranmirzaei نکته ی جالبی بود خیلی ممنون
@mahta-kamali خواهش میکنم