شیمی فصل 3 یازدهم
-
Hesam Mohammadi بله کتاب کارا اشتباه زیاد دارن متاسفانه😬🙄
-
Mono خدایا به حق این روزا اشتباهات کمک آموزشی ها رو رفع بفرما😑
Hesam Mohammadi امین😂😂
-
سلام دوست عزیز میکرو منبع خوبی نیس اگه شیمیت خیلی قوی هس باید بری سراغش در ضمن درسنامش هم بدرد نمیخوره
M Tg در شیمی فصل 3 یازدهم گفته است:
سلام دوست عزیز میکرو منبع خوبی نیس اگه شیمیت خیلی قوی هس باید بری سراغش در ضمن درسنامش هم بدرد نمیخوره
نه میکرو منبع خوبیه همین این منو قوی کرد😊
همه کتابا ایرادی هایی دارند -
نه میکرو منبع خوبیه همین این منو قوی کرد😊
همه کتابا ایرادی هایی دارندHesam Mohammadi چجالب ولی استادای ما میگن خوب نیس مخصوصا واسه شروع چون تیزهوشانی هامونم با مشکل مواجه شدن با این کتاب
-
Hesam Mohammadi چجالب ولی استادای ما میگن خوب نیس مخصوصا واسه شروع چون تیزهوشانی هامونم با مشکل مواجه شدن با این کتاب
Hesam Mohammadi چجالب ولی استادای ما میگن خوب نیس مخصوصا واسه شروع چون تیزهوشانی هامونم با مشکل مواجه شدن با این کتاب
عزیز من خودم تیزهوشانم 😐
-
عزیز من خودم تیزهوشانم 😐
Hesam Mohammadi خب باشی مگه موشک هوا کردی😐😒 من خودم دست تیزهوشانی ها رو هم از پشت بستم انقد به خودتون ننازین😒
-
Hesam Mohammadi خب باشی مگه موشک هوا کردی😐😒 من خودم دست تیزهوشانی ها رو هم از پشت بستم انقد به خودتون ننازین😒
من مگه ادعایی کردم😑😕
اصلا من خنگ خوبه؟!😑😐 -
من مگه ادعایی کردم😑😕
اصلا من خنگ خوبه؟!😑😐Hesam Mohammadi اره 😐