کیا روش سه روز یکبار رو اجرا میکنن؟کمک میخوام
-
یسنا در کیا روش سه روز یکبار رو اجرا میکنن؟کمک میخوام گفته است:
تعداد تستم کم هست چیکار کنم از این روش بیشترین بازدهی رو داشته باشم
به نام خدا
تست بیشتر
صدق الله العلی العظیم :) -
تعداد تستم کم هست چیکار کنم از این روش بیشترین بازدهی رو داشته باشم
به نام خدا
تست بیشتر
صدق الله العلی العظیم :) -
nima H
اخه الان جزوه یادم رفته وقتی تست میزنم مثلا از یه فصل حفظی شیمی و یا زیست نکاتش یادم نیست باید برگردم جزوه بخونم و وقت نمیکنم تست بزنمیسنا در کیا روش سه روز یکبار رو اجرا میکنن؟کمک میخوام گفته است:
nima H
اخه الان جزوه یادم رفته وقتی تست میزنم مثلا از یه فصل حفظی شیمی و یا زیست نکاتش یادم نیست باید برگردم جزوه بخونم و وقت نمیکنم تست بزنمهدف از آزمون های سه روز یک بار هم دقیقا همینه :)
یه نصف روز آزمون میزنید. دو روز و نیمِ بعدش، همون آزمون رو تحلیل میکنید. جمعا سه روز
این سه روز ها پیوسته تکرار میشن -
nima H
اخه الان جزوه یادم رفته وقتی تست میزنم مثلا از یه فصل حفظی شیمی و یا زیست نکاتش یادم نیست باید برگردم جزوه بخونم و وقت نمیکنم تست بزنمهدف از آزمون های سه روز یک بار هم دقیقا همینه :)
یه نصف روز آزمون میزنید. دو روز و نیمِ بعدش، همون آزمون رو تحلیل میکنید. جمعا سه روز
این سه روز ها پیوسته تکرار میشن -
nima H
یعنی توی این سه روز جاهاییی که یادم نیست رو تست نزنم؟از دو روز و نیم باقی ماندۀ بعد از آزمون، به عنوان تایم مرور، تست و تحلیل آزمون استفاده کنید
بعد از اینکه آزمونتون رو تحلیل کردین چک کنید ببینید چه جاهایی یادتون رفته و تست رو بلد نبودین (مهارتتون در این مباحث رو با مرور دوباره درسنامه و تست های مروری ارتقا بدین)، چه جاهایی بی دقتی کردین (با زدن تست از همین مباحث با سرعت بالا، دقتتون بیشتر میشه به مرور) و... -
یسنا من خودم اینکارو میکنم مثلا من زیستو که خوندم بعد برای خودم چنتا درسو الویت بندی کردم در س الویت ۱ و ۲ رو خوندم الان ازمون میدم سعی میکنم اول به اونا پاسخ بدم بعد اون یکیا بعد تو بازه ی بین ازمون نکات این سوالارو در میارم یا اشتباهاتم رو سعی میکنم رو دروسی بیشتر تو این بازه تمرکزکنم که قبلا دوره (یعنی الویت ۱و۲)کردم و بعد اینکار درس بعدی رو برای مرور میخونم و سعی میکنم از منحنی ابینگهاوس استفاده کنم برای مرور