سوال شیمی
-
@_fatemeh_ از نظر من گزینه 3 میشه
من نمیدونم این ماله چه فصلیه ولی با توجه به مفاهیم جواب بدیم پیوند دوگانش قطعا قوی تره و هرچه پیوند قوی تر باشه تو اتم به هم نزدیکترند و انرژی پیوند یا همون دلتا اچ بیشتره نمیدونم ولی فکر کنم 3 میشهmilad p 0 مال فصل 1 شیمی 11 است...البته فکر کنم بیشتر مربوط به فصل 2 باشه ولی به هر حال تحلیلتون درست نیست و جواب گزینه ی 2 میشه ....همون تحلیل ایشون صدق میکنهf.noori7979
-
milad p 0 مال فصل 1 شیمی 11 است...البته فکر کنم بیشتر مربوط به فصل 2 باشه ولی به هر حال تحلیلتون درست نیست و جواب گزینه ی 2 میشه ....همون تحلیل ایشون صدق میکنهf.noori7979
-
سلام بچه ها کسی میتونه سوال 14 رو حل کنه؟
@_fatemeh_
ببین پیوند دوگانه قدرت بیشتری از یگانه داره و چون قدرت بیشتری داره پس دلتا اچ هم بیشتر میشه و هرچی پیوند میان دو مولکول بیشتر باشه اون دوتا بیشتر به سمت هم کش میان و شعاع کوچکتر میشه ... این تحلیلمه اگه جابجا ندیده بودم درست میبود مگه نه ؟ -
@_fatemeh_
ببین پیوند دوگانه قدرت بیشتری از یگانه داره و چون قدرت بیشتری داره پس دلتا اچ هم بیشتر میشه و هرچی پیوند میان دو مولکول بیشتر باشه اون دوتا بیشتر به سمت هم کش میان و شعاع کوچکتر میشه ... این تحلیلمه اگه جابجا ندیده بودم درست میبود مگه نه ؟milad p 0 خخخ چرا مثله معلم شاگردا حرف میزنی ؟ اره تحلیلتون درسته ... ممنون که وقت گذاشتیو جواب دادی
-
milad p 0 خخخ چرا مثله معلم شاگردا حرف میزنی ؟ اره تحلیلتون درسته ... ممنون که وقت گذاشتیو جواب دادی
-
milad p 0 خخخ چرا مثله معلم شاگردا حرف میزنی ؟ اره تحلیلتون درسته ... ممنون که وقت گذاشتیو جواب دادی