شیمی
-
بچه ها به نظرتون شیمی نظام قدیم و جدید خیلی فرق کرده؟
اخه من میخوام فیلم های استاد آقاجانی را ببینم ولی واسه نظام جدید ندارهمحدث سلام به نظر من اگه بخوای از پایه شروع کنی تو این دو ماه فیلم بدردت نمیخوره....من همه ی راه ها رو رفتم بهترین کار اینه که بری درسنامه های شیمی پایه میکروی گاج ...درسنامش رو بگیر بشین بخون ...ایقدر راحت و روون نوشته که باهاش راحت پیش میری ....مطمئن باش اگه روزی 4 ساعت براش وقت بزاری تو یک ما و نیم جمع میشه....بازم هر جور خودت میدونی ولی بهتره این کارو بکنی... چون منم فیلمای نظام قدیم رو نگاه کردم اما اونجوری که باید نتیجه نگرفتم...کلا یه مباحثی رو نظام قدیم هست تو نظام جدید نیست و یجورایی قاطی میکنی...بازم هر جور راختی دوست عزیز من تجربم رو بهت گفتم....موفق باشی
-
محدث سلام به نظر من اگه بخوای از پایه شروع کنی تو این دو ماه فیلم بدردت نمیخوره....من همه ی راه ها رو رفتم بهترین کار اینه که بری درسنامه های شیمی پایه میکروی گاج ...درسنامش رو بگیر بشین بخون ...ایقدر راحت و روون نوشته که باهاش راحت پیش میری ....مطمئن باش اگه روزی 4 ساعت براش وقت بزاری تو یک ما و نیم جمع میشه....بازم هر جور خودت میدونی ولی بهتره این کارو بکنی... چون منم فیلمای نظام قدیم رو نگاه کردم اما اونجوری که باید نتیجه نگرفتم...کلا یه مباحثی رو نظام قدیم هست تو نظام جدید نیست و یجورایی قاطی میکنی...بازم هر جور راختی دوست عزیز من تجربم رو بهت گفتم....موفق باشی
-
محدث نگاه منم فیزیکم خیلی ضعیفه و الانم دارم مباحث رو با فیلم پیش میرم ...اگه میدونی واقعا مشکل داری وقت بزار و فیلم هارم نگاه کن ..فقط به جای اینکه فقط ببینی و جزوه بنویسی همراش تست کار کن یعنی وقتی داره تمرین حل میکنه اول حلش کن بعد بزن بقیش رو نگاه کن اینجوری هم تست زدی هم درس رو یاد گرفتی...
-
محدث نگاه منم فیزیکم خیلی ضعیفه و الانم دارم مباحث رو با فیلم پیش میرم ...اگه میدونی واقعا مشکل داری وقت بزار و فیلم هارم نگاه کن ..فقط به جای اینکه فقط ببینی و جزوه بنویسی همراش تست کار کن یعنی وقتی داره تمرین حل میکنه اول حلش کن بعد بزن بقیش رو نگاه کن اینجوری هم تست زدی هم درس رو یاد گرفتی...
-
محدث امیدوارم خدا کمک کنه هر دومون قبول شیم
-
محدث امیدوارم خدا کمک کنه هر دومون قبول شیم