چندتا ابهام
-
۱) جسممژگانی به مشیمیه وصل نیست؟؟
۲) اگه شبکیه رگ خونی داره پس چرا مشیمیه اونو تغذیه میکنه؟؟
۳)نقش تالاموس و پل مغزی در هم ایستایی بدن چیه؟؟ -
۳)نقش تالاموس و پل مغزی در هم ایستایی بدن چیه؟؟- چرا دیگه وصله
2)کی گفته شبکیه رگ خونی دارع؟؟
- چرا دیگه وصله
-
1وصله کاملا ازرو شکل کتاب معلومه 2شبکیه رگهای خونی داره
-
- چرا دیگه وصله
Hoorieh sh اخه یه تستی بهم گفت وصل نیس
- چرا دیگه وصله
-
1وصله کاملا ازرو شکل کتاب معلومه 2شبکیه رگهای خونی داره
fatemeh8181 بله داره
-
fatemeh8181 بله داره
M Tg ببخشید میشه با سند علمی صحبت کنید منشا ما کنکوره و شما با مطالعه دقیق صفحه 23و24 کاملا جواب دوتا سوالتونومیگیرید
-
۳)نقش تالاموس و پل مغزی در هم ایستایی بدن چیه؟؟M Tg
1-ماهیچه مژگانی از بالا با مشیمیه و از پایین و جلو با عنبیه در ارتباط است.
2-بله درسته که شبکیه رگ خونی داره ولی رگ های خونی غنی در لایه مشمیه به فراوانی دیده می شوند و به همین دلیل بخش عمده تغذیه شبکیه از مشیمیه است (و در سطح کنکور میگیم تغذیه شبکیه با لایه میانی یعنی مشیمیه است ) مثلاً در نقطه کور که مشمیه نداریم ولی شبکیه مشاهده می شود ،خود رگ های شبکیه اونو تغذیه میکنن.
3-هر ساختاری از بدن که از خود موادی ترشح کند و در تنظیم مواردی نقش داشته باشد مثلا تنظیم دمای بدن یا ترشح مواد مختلف یا تنظیم تنفس و ...... در هم ایستایی نقش دارد. -
M Tg ببخشید میشه با سند علمی صحبت کنید منشا ما کنکوره و شما با مطالعه دقیق صفحه 23و24 کاملا جواب دوتا سوالتونومیگیرید
fatemeh8181 ببخشیدا ولی کسی از شما سوال نپرسید بعضی وقتا لازمه حتی اگه چیزی رو میدونی هم بپرسی و کسی الان شمارو مجبور نکرده به سوالای من جواب بدید
-
M Tg
1-ماهیچه مژگانی از بالا با مشیمیه و از پایین و جلو با عنبیه در ارتباط است.
2-بله درسته که شبکیه رگ خونی داره ولی رگ های خونی غنی در لایه مشمیه به فراوانی دیده می شوند و به همین دلیل بخش عمده تغذیه شبکیه از مشیمیه است (و در سطح کنکور میگیم تغذیه شبکیه با لایه میانی یعنی مشیمیه است ) مثلاً در نقطه کور که مشمیه نداریم ولی شبکیه مشاهده می شود ،خود رگ های شبکیه اونو تغذیه میکنن.
3-هر ساختاری از بدن که از خود موادی ترشح کند و در تنظیم مواردی نقش داشته باشد مثلا تنظیم دمای بدن یا ترشح مواد مختلف یا تنظیم تنفس و ...... در هم ایستایی نقش دارد.mehranmirzaei مرسی
⚘⚘
-
mehranmirzaei مرسی
⚘⚘
M Tg خواهش میکنم
-
fatemeh8181 ببخشیدا ولی کسی از شما سوال نپرسید بعضی وقتا لازمه حتی اگه چیزی رو میدونی هم بپرسی و کسی الان شمارو مجبور نکرده به سوالای من جواب بدید
M Tg من واقعا معذرت میخوام اگرچیزی گفتم که باعث ناراحتیتون شد حلال کنید
-
- چرا دیگه وصله
Hoorieh sh در چندتا ابهام گفته است:
- چرا دیگه وصله
شبکیه رگ خونی نداره.اون رگ هاییه که از عصب بینایی میاد و توسط زجاجیه به سطح شبکیه می چسبه
- چرا دیگه وصله