زیست یازدهم پتانسیل عمل
-
سلام بچه ها. فعالیت بیشتر پمپ شدیم پتاسیم بعد از پتانسیل عمل است یا هنگام به پایان رسیدن آن است؟
لطفا کسی که بلده توضیح بده. خیلی ممنون -
سلام بچه ها. فعالیت بیشتر پمپ شدیم پتاسیم بعد از پتانسیل عمل است یا هنگام به پایان رسیدن آن است؟
لطفا کسی که بلده توضیح بده. خیلی ممنونKing of Biology
سلام من اونطور که خوندم در پایان پتانسیل عمل فعالیت بیشتر پمپ سدیم پتاسیمو داریم پس بعد از پتانسیل عمل نیست و جزئی از پتانسیل عمله:) -
لطفا کسی که بلده توضیح بده. خیلی ممنونKing of Biology
سلام دوست عزیز
طبق چیزی که استاد موقاری گفتن آخرین مرحله پتانسیل عمل بسته شدن کانال پتاسیمیه پس فعالیت شدید پمپ جز پتانسیل عمل نیست و بعد از پایان پتانسیل عمل صورت میگیره -
لطفا کسی که بلده توضیح بده. خیلی ممنونKing of Biology فعالیت بیشتر پمپ سدیم پتاسیم باعث میشود که دوباره اختلاف پتانسیل به حالت آرامش برگردد. نه قبلش میشه نه بعدش
-
دوستای عزیزم، من در خیلی سبز خواندم که گفت در پایان پتانسیل عمل فعالیت بیشتر داره یعنی همون مرحله که اختلاف پتانسیل ثابت است. اما استاد موقاری گفتن بعد پتانسیل عمل است. الان برای من ابهام به وجود آمده.تجربیا @راهنما استاد موقاری خواهش میکنم کمکمون کنید
⚘لطفا.
-
King of Biology
سلام من اونطور که خوندم در پایان پتانسیل عمل فعالیت بیشتر پمپ سدیم پتاسیمو داریم پس بعد از پتانسیل عمل نیست و جزئی از پتانسیل عمله:)Nila YS اره . در کتاب گفته که در پایان پتانسیل عمل، یعنی لحظه اخرش
-
یکی کمک کنه
-
دوستای عزیزم، من در خیلی سبز خواندم که گفت در پایان پتانسیل عمل فعالیت بیشتر داره یعنی همون مرحله که اختلاف پتانسیل ثابت است. اما استاد موقاری گفتن بعد پتانسیل عمل است. الان برای من ابهام به وجود آمده.تجربیا @راهنما استاد موقاری خواهش میکنم کمکمون کنید
⚘لطفا.
King of Biology بعد پتانسیل عمل با حداکثر فعالیت این پمپ مواجه میشیم
-
King of Biology بعد پتانسیل عمل با حداکثر فعالیت این پمپ مواجه میشیم
Mahan Xodayi اخه تو کتاب نوشته در پایانش
-
Mahan Xodayi اخه تو کتاب نوشته در پایانش
King of Biology بله دیگه بعدش ینی پایانش