مشاوره براي انتخاب رشته🥺
-
من بعنوان یک تجربی پشت کنکوری نظام جدید میگم ک توی شهر ما از بین مدارس نمونه دولتیو دولتی و غیر دولتی کلا دو سه نفر مامایی و فرهنگیان از تجربی اینا قبول شدن دیگ همون زرنگمون مامایی بود اونم یدونه فقد
ینی رقابت سخته و بقول دوستمون چه خرخونایی داشتیم قبول نشدن
به کم راضی نشدن سال دوم هم پدرشون دراومده
و حداقل توی مدرسه ی خودمون همه ی ریاضیا از درس خون بگیر تا درس نخون همشون رفتن دانشگاه
مام هممون نشستیم خونه داریم مثلا دوباره میخونیم
بنظر منک برو پی علاقت
بعدشم ان شاءالله به رشته های دانشگاهی علاقه پیدا میکنی و میری راه زندگیتو پیدا میکنی
حالا بازم بشین فک کن
نظر چن تا آدم با تجربه رو بپرس ببین با خودت چند چندی
موفق باشی -
@Nasim-shojaei
من نمیدونستم میخوا تغییر رشته بدی
من خودم سال اول درکی از بازار کار تجربی بجز رشته های پزشکی و پیراپزشکی نداشتم ولی الان که سال کنکورم هس رشته های دیگه هم شناختم و میتونم رو اون هاهم حساب باز کنم
ولی اگه میخوا بری رشته ریاضی یا باید خیلی بخونی که بتونی دانشگاه شریف بیاری که شرایط رفتنت از کشور فراهم شه یا بری دانشگاه فرهنگیان الان این دو دانشگاه برای رشته ریاضی بهترین هستن -
من بعنوان یک تجربی پشت کنکوری نظام جدید میگم ک توی شهر ما از بین مدارس نمونه دولتیو دولتی و غیر دولتی کلا دو سه نفر مامایی و فرهنگیان از تجربی اینا قبول شدن دیگ همون زرنگمون مامایی بود اونم یدونه فقد
ینی رقابت سخته و بقول دوستمون چه خرخونایی داشتیم قبول نشدن
به کم راضی نشدن سال دوم هم پدرشون دراومده
و حداقل توی مدرسه ی خودمون همه ی ریاضیا از درس خون بگیر تا درس نخون همشون رفتن دانشگاه
مام هممون نشستیم خونه داریم مثلا دوباره میخونیم
بنظر منک برو پی علاقت
بعدشم ان شاءالله به رشته های دانشگاهی علاقه پیدا میکنی و میری راه زندگیتو پیدا میکنی
حالا بازم بشین فک کن
نظر چن تا آدم با تجربه رو بپرس ببین با خودت چند چندی
موفق باشی