مشکل خواب
-
سلام دوستان لحظاتتون بخیر
تواین ایام باقیمونده به کنکور میخوام بترکونم ولی از طرفی صبح که بیدار میشم درس بخونم اونقدر خوابم میاد که همش چرت میزنم و بعدشم بخاطر اینکه درست نخوابیدم سردرد میگیرم شبا ساعت 12 میخوابم و صبحا 6.5 به زور بیدار میشم ولی تا 9 چورت میزنم همش پای درس ک میشینم
راه حلی دارید ؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
تواین ایام باقیمونده به کنکور میخوام بترکونم ولی از طرفی صبح که بیدار میشم درس بخونم اونقدر خوابم میاد که همش چرت میزنم و بعدشم بخاطر اینکه درست نخوابیدم سردرد میگیرم شبا ساعت 12 میخوابم و صبحا 6.5 به زور بیدار میشم ولی تا 9 چورت میزنم همش پای درس ک میشینم
راه حلی دارید ؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاyacn من پارسال ک اینطوری بودم میرفتم کتابخونه خوب بود
الان نمیدونم کتابخونه ها به خاطر کرونا اجازه میدن یا ن
میتونی درسی ک دوستش داریو اول صبح قرار بدی
حفظی نباشه هم بهتره چون الکی کش پیدا میکنه
سعی کن ریاضی یا فیزیک حل کنی (یه روز درمیون ک خسته کننده هم نباشه برات)چون باید بنویسیو حل کنی زود میتونی تمرکز کنی روش -
دوست عزیز موسیقی هایی که برای رفع خستگی ذهن هست روصبحهاوطی روزکلاگوش بده اون موسیقی هایی که باامواج هستن.واینکه توی این ماه اخراصلاازخوابت نزن چون ذهنت بدترخسته میشه بخصوص که استرس خودکنکورهم داره بیشترمیشه ساعتی که میخوایوبیدارمیشی خوبه حتی اگه بتونی ظهرهایه نیم ساعت تایک ساعت بخوابی ذهنت خستگیش درمیاد.کتابخونه هم اصلاخوب نیست مگه اینکه ادم جوگیری باشی که جوکتابخونه روبگیری
-
راه حلی دارید ؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
yacn من پارسال ک اینطوری بودم میرفتم کتابخونه خوب بود
سعی کن ریاضی یا فیزیک حل کنی (یه روز درمیون ک خسته کننده هم نباشه برات)چون باید بنویسیو حل کنی زود میتونی تمرکز کنی روشmahsa26 در مشکل خواب گفته است:
yacn من پارسال ک اینطوری بودم میرفتم کتابخونه خوب بود
سعی کن ریاضی یا فیزیک حل کنی (یه روز درمیون ک خسته کننده هم نباشه برات)چون باید بنویسیو حل کنی زود میتونی تمرکز کنی روش