سوال از چینه دان
-
nima H لطفا زود درباره یک استاد اظهار نظر نکنید:folded_hands_light_skin_tone:
علی فریسات در زیستت گفته است:
استادی که میفرمایید چه مدرکی دارن؟
همین الانش هم احترامشون رو نگه داشتیم میگیم تدریسشون خوبه
کسی که زیست شناسی تدریس میکنه باید رفته باشه زیست شناسی خونه باشه نه اینکه مثلا دانشجوی پزشکی باشه که کلا درباره انسان خونده
ضمنا هر کسی میتونه انتقاد کنه یا پیشنهاد بده -
میشه گفت وجود داره
fatemeh ganjkhanloo الان خیلی سبز یکیشون میگه نیست اون کی هم میگه هیچی بعد دو تا استاد الا میگن هست
-
fatemeh ganjkhanloo الان خیلی سبز یکیشون میگه نیست اون کی هم میگه هیچی بعد دو تا استاد الا میگن هست
علی فریسات آقای امینی راد نگفتن که هست
-
استادی که میفرمایید چه مدرکی دارن؟
همین الانش هم احترامشون رو نگه داشتیم میگیم تدریسشون خوبه
کسی که زیست شناسی تدریس میکنه باید رفته باشه زیست شناسی خونه باشه نه اینکه مثلا دانشجوی پزشکی باشه که کلا درباره انسان خونده
ضمنا هر کسی میتونه انتقاد کنه یا پیشنهاد بدهnima H ببخشید شما اگر تیزهوشان بودید میدونستید این استاد چقدر بزرگوارن اونجا کلاس معنی نداره همه بیرونن خودشون میخونن چون بلد نیست صحبت کنه
-
علی فریسات آقای امینی راد نگفتن که هست
Hesam Mohammadi اقای امینی راد معلم زیسته ؟؟
-
Hesam Mohammadi اقای امینی راد معلم زیسته ؟؟
علی فریسات بله تدریسشون هست در کنکور میتونید ببینید
-
@Z-H-Z اینترنت هم میگه مری ماهیچه داره و چینه دان بخش عریض شده مریه
-
علی فریسات بله تدریسشون هست در کنکور میتونید ببینید
Hesam Mohammadi برای دهم هم هست؟؟
-
Hesam Mohammadi برای دهم هم هست؟؟
علی فریسات بله
-
این پست پاک شده!
-
علی فریسات ببینین من فک میکنم چون غذا اون جا ذخیره میشه قطعا گوارش مکانیکی حتی خیلی خیلی کم هست چون خب در هر صورت فشاری وجود داره دیگه
-
nima H ببخشید شما اگر تیزهوشان بودید میدونستید این استاد چقدر بزرگوارن اونجا کلاس معنی نداره همه بیرونن خودشون میخونن چون بلد نیست صحبت کنه
nima H ببخشید شما اگر تیزهوشان بودید میدونستید این استاد چقدر بزرگوارن اونجا کلاس معنی نداره همه بیرونن خودشون میخونن چون بلد نیست صحبت کنه
من هم راهنمایی رو تیزهوشان خوندم و هم دبیرستان رو. از دبیرهام هم فوق العاده راضی بودم. همگی دکترای زیست شناسی داشتن. کسی که میره دکترای زیست شناسی میگیره چند صد واحد درس درباره جاندارن مختلف از جمله ویروس، خزه ها و... میخونه
هیچوقت تدریس دانشجو های پزشکی یا دندون و دارو رو قبول نداشتم و ندارم. مردم ساده لوح هم گول حرفاشونو میخورن
به این دلیل هم به آقای موقاری احترام میزارم که رایگان وقت میزارن و تدریس میکنن. قطعا هیچ آدمی بی نقص نیست و ایشون هم اشتباهاتی داره -
الان دقیقا بحث سره چیه چرا الکی گندش میکنین اگه بحثی هم میکنین نباید به استادی توهین کنید اصلا درست نیست
Hesam Mohammadi دقیقا من همینو میگم
-
به هر حال من جواب دادم
میخواید قبول کنید، میخواید نکنید -
علی فریسات ببینین من فک میکنم چون غذا اون جا ذخیره میشه قطعا گوارش مکانیکی حتی خیلی خیلی کم هست چون خب در هر صورت فشاری وجود داره دیگه
fatemeh ganjkhanloo اونقدرا قدرت نداره بگیره ریزش کنه در نظر گرفته نمیشه ولی کلا چون کتاب چیزی نگفته و ما رو یاری نکرده در ای بحث اصلا از نظرم نیازی نیست که بدونیم انجام میشه یا نه
-
من هم راهنمایی رو تیزهوشان خوندم و هم دبیرستان رو. از دبیرهام هم فوق العاده راضی بودم. همگی دکترای زیست شناسی داشتن. کسی که میره دکترای زیست شناسی میگیره چند صد واحد درس درباره جاندارن مختلف از جمله ویروس، خزه ها و... میخونه
هیچوقت تدریس دانشجو های پزشکی یا دندون و دارو رو قبول نداشتم و ندارم. مردم ساده لوح هم گول حرفاشونو میخورن
به این دلیل هم به آقای موقاری احترام میزارم که رایگان وقت میزارن و تدریس میکنن. قطعا هیچ آدمی بی نقص نیست و ایشون هم اشتباهاتی داره -
fatemeh ganjkhanloo اونقدرا قدرت نداره بگیره ریزش کنه در نظر گرفته نمیشه ولی کلا چون کتاب چیزی نگفته و ما رو یاری نکرده در ای بحث اصلا از نظرم نیازی نیست که بدونیم انجام میشه یا نه
Hesam Mohammadi بله درسته