جواب بده آیفون 11پرو ببر!
-
سلام چرا تو یک نوشتع ک سه تا ATP مصرف میشه(تو کالوین یه دورش) مگه دوتا نیس!
ممنون میشم -
سلام چرا تو یک نوشتع ک سه تا ATP مصرف میشه(تو کالوین یه دورش) مگه دوتا نیس!
ممنون میشمmilad mhmdn
این چه عنوان تاپیکیه اخه
نه دیگه دقت کن دوتا همون اول مصرف میشه یه دونه هم اخرش برا تبدیل ریبولوز فسفات به ریبولوز بیس فسفات (تو یه چرخه ) -
milad mhmdn
این چه عنوان تاپیکیه اخه
نه دیگه دقت کن دوتا همون اول مصرف میشه یه دونه هم اخرش برا تبدیل ریبولوز فسفات به ریبولوز بیس فسفات (تو یه چرخه )@Kosar-Kelyabi
من تواون دوتا گیر دارم دوتا نیس ک یدونه اس واسه اسید -
@Kosar-Kelyabi
من تواون دوتا گیر دارم دوتا نیس ک یدونه اس واسه اسیدmilad mhmdn
ببین تو شکل ۱۲ تا زده ... خب اگه برا ی چرخه رو بخوایم همه چیز رو باید بر ۶ تقسیم کنیم اون ۱۲ ATP هم میشه ۲ -
@Kosar-Kelyabi
من تواون دوتا گیر دارم دوتا نیس ک یدونه اس واسه اسیدmilad mhmdn
حل شد ؟ -
milad mhmdn
حل شد ؟@Kosar-Kelyabi
ی سوال دیگه
همانطور ک افزایش بیش از حد اکسیژن مخ روبیسکورو میزنه و جهت فعالیت عوض میشه
آیا افزایش بیش از حد کربن دی اکسید هم همینطورع و در افزایش بیش از حدش چی میشه ؟ توضیح کامل لطفن -
@Kosar-Kelyabi
ی سوال دیگه
همانطور ک افزایش بیش از حد اکسیژن مخ روبیسکورو میزنه و جهت فعالیت عوض میشه
آیا افزایش بیش از حد کربن دی اکسید هم همینطورع و در افزایش بیش از حدش چی میشه ؟ توضیح کامل لطفنmilad mhmdn
اگر دقت کنی خود متن کتاب اشاره میکنه که : فعالیت کربوکسیلازی یا اکسیژنازی انزیم روبیسکو به تناسب اکسیژن و کربن دی اکسید اطرافش وابسته هست ... خب این یعنی اگر مقدار اکسیژن خیلی بیشتر از کربن دی اکسید باشه( به قول شما مخشو میزنه) انزیم روبیسکو فعالیت اکسیژنازی میکنه ولی خب برعکسش هم صادقه یعنی طبیعتا اگه مقدار کربن دی اکسید خیلی بیشتر باشه انزیم همون فعالیت کربوکسیلازی خودشو انجام میده و دیگه سمت اکسیژن نمیره
-
milad mhmdn
اگر دقت کنی خود متن کتاب اشاره میکنه که : فعالیت کربوکسیلازی یا اکسیژنازی انزیم روبیسکو به تناسب اکسیژن و کربن دی اکسید اطرافش وابسته هست ... خب این یعنی اگر مقدار اکسیژن خیلی بیشتر از کربن دی اکسید باشه( به قول شما مخشو میزنه) انزیم روبیسکو فعالیت اکسیژنازی میکنه ولی خب برعکسش هم صادقه یعنی طبیعتا اگه مقدار کربن دی اکسید خیلی بیشتر باشه انزیم همون فعالیت کربوکسیلازی خودشو انجام میده و دیگه سمت اکسیژن نمیره
@Kosar-Kelyabi
خعلی ببخشین ک سوالای مسخرع میپرسم
اینا همش بدلیل مرور کم فصل فتو بود وختمو بیشتر ب درسای دیگه صرف کرده بودم
باز ازتو تشکر میکنم ممنونننننم بانو -
@Kosar-Kelyabi
خعلی ببخشین ک سوالای مسخرع میپرسم
اینا همش بدلیل مرور کم فصل فتو بود وختمو بیشتر ب درسای دیگه صرف کرده بودم
باز ازتو تشکر میکنم ممنونننننم بانوmilad mhmdn
پیش میاد
خواهش میکنم وظیفه بود -
-
@nazi-salehi
-
-
ی سوال دیگه
درگیاهان سی چاهار ک نگهبان روزنه خوشگلم دارن اگه تثبیت کربن در نگهبانا رخ بده بازم دو مرحلع هست یا نه ؟ (طبق کتاب ک میرع تو غلاف و اینا)
مرحله اوله هس؟ -
سوال دیگه
اون عبارت ملوس " ب ندرت در سی چاهار ها تنفس نوری داریم"
همون تنفس نوری ب ندرته با کدوم آنزیم اتفاغ میوفته .آنزیم مرحلع یه یا دوع؟ -
ی سوال دیگه
درگیاهان سی چاهار ک نگهبان روزنه خوشگلم دارن اگه تثبیت کربن در نگهبانا رخ بده بازم دو مرحلع هست یا نه ؟ (طبق کتاب ک میرع تو غلاف و اینا)
مرحله اوله هس؟ -
ی سوال دیگه
مرحله اوله هس؟milad mhmdn سوال بسی جالب بود
اما استباط من از توضیح کتاب این که باید در نگهبان روزنه هم باید دو مرحله ای باشه
یعنی اول تو نگهبان روزنه اسید 4 کربنی به وجود میاد بعد میره تو غلاف آوندی برای چرخه کالوین