اشکالات و سوالات پیش امده(زیست شناسی)
-
سلام ..(.دوستان سوال پیش امده واسم و مربوط به زیست دوازدهم فصل 7 )....سوالم اینه که : چرا زمانی که دنای نو ترکیب رو وارد باکتری میکنیم باید با استفاده از شوک حراررتی یا ... منفذ ایجاد کنیم اما در ازمایش گریفیت (فصل1 دوازدهم) اینجوری نیست و منفذ ایجاد نمیکنیم !:woman_shrugging_medium-light_skin_tone: :person_tipping_hand_medium-light_skin_tone: تجربیا دانش-آموزان-آلاء
-
ممنونم:)
-
سلام
ی دلیل که تو متن کتاب هم ریز اشاره کرده که اگه باکتری دیواره نداشت نیاز به شوک نیست
در رابطه با آزمایش گریفیت آقای امینی ی اشاره کوتاه کردن ولی گفتن چون کتاب بحث نکرده ما هم بحثی نداریم اما ممکنه باکتری واجد دیواره همبتونه بدون شوک DNA یا پلازمید جدیدی رو دریافت کنه -
سلام
ی دلیل که تو متن کتاب هم ریز اشاره کرده که اگه باکتری دیواره نداشت نیاز به شوک نیست
در رابطه با آزمایش گریفیت آقای امینی ی اشاره کوتاه کردن ولی گفتن چون کتاب بحث نکرده ما هم بحثی نداریم اما ممکنه باکتری واجد دیواره همبتونه بدون شوک DNA یا پلازمید جدیدی رو دریافت کنه -
@ftm-dh نه منظورم این نیست . کلا اگه باکتری دیواره نداشته باشه نیازی به شوک نیست
روش انتقال DNA رو در آزمایش گریفیت کتاب بحث نکرده و میدونم در حد کنکور نیاز نیست بدونیم
فقط اگه تو تستی اومد که تنها راه انتقال DNA نوترکیب به باکتری با استفاده از شوک هست میزنیم غلط -
سلام ..(.دوستان سوال پیش امده واسم و مربوط به زیست دوازدهم فصل 7 )....سوالم اینه که : چرا زمانی که دنای نو ترکیب رو وارد باکتری میکنیم باید با استفاده از شوک حراررتی یا ... منفذ ایجاد کنیم اما در ازمایش گریفیت (فصل1 دوازدهم) اینجوری نیست و منفذ ایجاد نمیکنیم !:woman_shrugging_medium-light_skin_tone: :person_tipping_hand_medium-light_skin_tone: تجربیا دانش-آموزان-آلاء
-
دوستان جواب این تست از نظر شما کدوم گزینه است؟:person_tipping_hand_medium-light_skin_tone: گیاه...
1 سویا با سیانو باکتری برای تامین نیتروژن همزیستی دارد
2شبدر در ساقه ی خود دارای گرهگ است برای تامین نوعی ماده معدنی
3 ازولا به علت داشتن گل هایی که شبیه پروانه است در تیره ی پروانه واران قرار دارد
4 لوبیا می تواند مواد الی مورد نیاز با کتری غیر فتوسنتز کننده ی ریزوبیون را تامین کند
تجربیا دانش-آموزان-آلاء -
دوستان جواب این تست از نظر شما کدوم گزینه است؟:person_tipping_hand_medium-light_skin_tone: گیاه...
3 ازولا به علت داشتن گل هایی که شبیه پروانه است در تیره ی پروانه واران قرار دارد
4 لوبیا می تواند مواد الی مورد نیاز با کتری غیر فتوسنتز کننده ی ریزوبیون را تامین کند
تجربیا دانش-آموزان-آلاء@ftm-dh در اشکالات و سوالات پیش امده(زیست شناسی) گفته است:
تجربیا دانش-آموزان-آلاءقاعدتا باید 4 بشه
-
@ftm-dh در اشکالات و سوالات پیش امده(زیست شناسی) گفته است:
تجربیا دانش-آموزان-آلاءقاعدتا باید 4 بشه
Hesam Mohammadi من بین 2 و 4 شک دارم
-
81Sobhan در اشکالات و سوالات پیش امده(زیست شناسی) گفته است:
نه 4 میشه تقریبا یقین دارم
گیاه آزولا از تیره پروانه واران نی -
گیاه آزولا از تیره پروانه واران نیHesam Mohammadi گزینه دو چیز دیگه ای هست ها 😐😐
-
Hesam Mohammadi گزینه دو چیز دیگه ای هست ها 😐😐
ببخشید عذر میخوام ببین اون به این دلیل نیست که توی ریششه نه ساقه
-
ببخشید عذر میخوام ببین اون به این دلیل نیست که توی ریششه نه ساقه
Hesam Mohammadi اع
حواسم نبود
مرسی -
Hesam Mohammadi اع
حواسم نبود
مرسی81Sobhan در اشکالات و سوالات پیش امده(زیست شناسی) گفته است:
Hesam Mohammadi اع
حواسم نبود
مرسیخواهش 😊
-
گیاه آزولا از تیره پروانه واران نیHesam Mohammadi اهوم گزینه 4 درسته:slightly_smiling_face:
-
این پست پاک شده!
-
و باز هم مشکل من سر تست گیاه شناسی:person_facepalming_light_skin_tone:
تست میگه که:
کدام عبارت درباره ی یاخته های سزنده ی تار کشنده ی ریشه ی هویج درست است؟
1 در پیوستگی شیره خام در اوندهای چوبی نقش دارد
2 توسط یاخته های مرده ی نوک ریشه محافظت می شوند
3 در مجاورت یاخته های مریستم ساز قرار می گیرند
4همواره ماده لیپیدی بر روی دیواره خود دارند
سوال دیگه ای:person_tipping_hand_light_skin_tone: واسم پیش اومده و اونم اینه که
ما می تونیم بگیم که برفک دهانی یک بیماری پوستیه!
هیچ ربطی نداره //