اشکالات شیمی
-
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام...
امیدوارم تو روزای پایینی منتهی به کنکور حال دلتون و خودتون خوب باشه
امروز هرچی تو انجمن گشتم ی تاپیک منسجم پیدا نکردم برا اشکالات شیمی
بنابر این نتیجه گرفتم ی تاپیک به این عنوان بزنم تا هرچی اشکال در درس شیمی دارین اینجا مطرح کنین
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء AMH Virus -
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام...
بنابر این نتیجه گرفتم ی تاپیک به این عنوان بزنم تا هرچی اشکال در درس شیمی دارین اینجا مطرح کنین
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء AMH VirusMbf خب اولین اشکالم خودم میپرسم
می توان گفت که هر ترکیب بازی که در آن عنصر نیتروژن وجود دارد بازی ضعیف است؟ (در حد کنکور ن خیلی علمی)
چرا این جمله درسته؟
هرگاه دو قطعه یکسان از نوار منیزیم را در حجم های مساوی از محلول 0/1 مولار HCl و CH3COOH بیندازیم حجم های برابری از گاز H2 حاصل می شود.(مگه HCl اسید قوی تری نسبت بهCH3COOH نیست؟)
-
Mbf خب اولین اشکالم خودم میپرسم
می توان گفت که هر ترکیب بازی که در آن عنصر نیتروژن وجود دارد بازی ضعیف است؟ (در حد کنکور ن خیلی علمی)
چرا این جمله درسته؟
هرگاه دو قطعه یکسان از نوار منیزیم را در حجم های مساوی از محلول 0/1 مولار HCl و CH3COOH بیندازیم حجم های برابری از گاز H2 حاصل می شود.(مگه HCl اسید قوی تری نسبت بهCH3COOH نیست؟)
-
چرا این جمله درسته؟
Mbf سلام
سوال اولتون در حد کنکور فکر کنم درسته(البته نمیدونم برای نظام قدیم چجوریه)
سوال دومتونم فکر کنم دلیلش واکنش پذیری زیاده منیزیمه -
چرا این جمله درسته؟
Mbf
درمورد سوال دومتون
اتانوئیک اسید تا اونجایی یونش پیدا میکنه که ثابت واکنش یونشش برقرار بشه ( متاسفانه نمیتونم عکس بفرستم)
وقتی منیزیوم رو میریزیم تو محلول با فراورده های یونش اتانوئیک اسید واکنش میده
پس تعادل بهم میخوره و واکنش یونش اتانوئیک اسید باید در جهت رفت پیش بره تا دوباره ثابتش برقرار بشه
همینجوری ادامه پیدا میکنه این سری واکنشا تا کل اتانوئیک اسید یونش پیدا کنه
تو کتاب شیمی مبتکران اینو ب عنوان نکته گفته توضیحش رو نداده ولی اونجا گفته که در خنثا سازی مقدار اسید یا باز حل شده در محلول تعیین کنندس نه قدرت اسید و باز -
سواله اولتون درسته
سوال دوم
دلیلش اینه که هر دو واکنش بالاخره انجام میشن
تو غلظت معین وقتی اسید قوی باشه اونقد H+ زیاده تو محلول که تو زمان کمی واکنش انجام میشه و به پایان میرسه
ولی وقتی اسید ضعیف باشه اول اون تعداد کمی H+ که تو محلول هستن باید مصرف بشن و بعدش که مصرف شدن دوباره با یونش اسید ضعیف ساخته بشن این عمل تا زمانی تکرار میشه که یا اسید تموم شه یا واکنش دهنده دوم
واسه همین هر دو واکنش بالاخره نهایتا یه حجم برابری H2 تولید میکنن ولی خب مدت واکنش متفاوتهوقتی میگم اسید قوی H+ هارو سربازایی فرض کنید ک میخوان به فلز حمله کنن
اگر تعدادشون زیاد باشه( اسید قوی) مصرف میشن تا فلزو نابود میکنن
اگرم کم باشه(اسید ضعیف) انقد مصرف میشن و تولید میشن که دقیقا همون کاری که اسید قوی کرد رو انجام بدن ولی خب چون هم قراره مصرف بشن هم تولید زمانه بیشتری طول میکشه -
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام...
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء AMH VirusMbf
من یه سوال دارم
این تغییرات دما در هر لایه استکه در کتاب میکروگاج آورده:
اما با شکلی که کتاب آورده یکسان نیست.شکل کتاب:
مثلا در ارتفاع 25km دماشو داده ولی در شکل میکرو گاج دمای دقیق 25kmرو نداده. میخواستم ببینم کدومش درسته و علت این اختلاف چیه؟ -
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام...
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء AMH Virus -
Mbf یه سوال دیگه ام دارم
تهیه ی گاز هلیم از تقطیر جز به جز گاز طبیعی مقرون به صرفه تره یا جداسازی هلیم از تقطیر هوای مایع؟(با ذکر علت لطفا)@m-sina گاز طبیعی اما متخصص های کشورمون هنوز فناوری پیدا نکردن و این گاز الکی در پتروشیمی هایی مث ماه شهر داره میسوزه
-
@m-sina گاز طبیعی اما متخصص های کشورمون هنوز فناوری پیدا نکردن و این گاز الکی در پتروشیمی هایی مث ماه شهر داره میسوزه
Fateme Sohrabi
البته هلیوم ک نمیسوزه . ولی بله -
@m-sina گاز طبیعی اما متخصص های کشورمون هنوز فناوری پیدا نکردن و این گاز الکی در پتروشیمی هایی مث ماه شهر داره میسوزه
Fateme Sohrabi اها ممنون. ولی برای ایران که این فناوری وجود نداره کدومش مقرون به صرفه تر میشه؟
-
Fateme Sohrabi اها ممنون. ولی برای ایران که این فناوری وجود نداره کدومش مقرون به صرفه تر میشه؟
@m-sina ما ک ایران پرخطر نمیگیرم کلی باید ج بدیم
-
Fateme Sohrabi
البته هلیوم ک نمیسوزه . ولی بلهsaaaionadms سوختن اینجا یعنی هدر رفتن