نزول در ادبیات و کنکور
-
سلام دوستان ... نمیخوام ناله و اینا کنم حصولتون سر بره. من واقعا خوب داشتم پیش میرفتم تو خوندن و خوب بود و خوش میگذشت تا موقعی که درسا تموم شد.. موندم چه کنم چه کنم و کمی هم غرور گرفت منو.... مشاورا میگن ازمون جاامع بزن و بین 2 ازمون رفع اشکال کن... من زیاد اینو جدی نگرفتم .....
رسیدم به الان!!!!! حس میکنم تو یه بحران (به قول خارجیا اِجوکیشنال کِرایسیس) هستم .... واس ادبیات دوباره شروع کردم همایش هامون سبطی تو خود الا رو ببینیم ولی در کل .... از خودم راضی نیستم ... ناامید نشدم ولی دلشوره دارم میگیرم که نکنه بدتر بدتر بشه...
چه کنم دوستان عزیز؟ شما بودید چه میکردید؟ -
خیلیا اینطورین، تستا رو درست میزنن، درصدای خوبی کسب میکنن ولی حس میکنن چیزی بلد نیستن یا کم بلدن
این حسو خیلیا میگیرن، باید باهاش کنار اومد، اگه این حس میاد سراغ ادم بهتره یه سری مرورای کوچیک(منظورم یچیزی تو مایه های ازمون تک درس هست) قرار بده تو برنامش و ازمونای جامع خیلی بهتر میتونه کمک کنه که این حس از بین بره
-
-
خیلیا اینطورین، تستا رو درست میزنن، درصدای خوبی کسب میکنن ولی حس میکنن چیزی بلد نیستن یا کم بلدن
این حسو خیلیا میگیرن، باید باهاش کنار اومد، اگه این حس میاد سراغ ادم بهتره یه سری مرورای کوچیک(منظورم یچیزی تو مایه های ازمون تک درس هست) قرار بده تو برنامش و ازمونای جامع خیلی بهتر میتونه کمک کنه که این حس از بین بره
-
@Amir-Bernousi
اخه مشکل اینجاست که درصد ادبیات خوب و راضی کننده ایی ندارم .... باز حداقل میگفتم درصدم خوبه ایول و فلان ....mrma
ادبیات رو از کی شروع کردی شما؟ -
mrma
ادبیات رو از کی شروع کردی شما؟@Amir-Bernousi ادبیات از بهمن شروع کردم و حسابی میخوندم تا فروردین .... هدفمم این بود که قرابت و آرایه و حدودی دستور رو قوی بشم و مسلط ... و دیگه به یه درصد 60 راضی میشودم و واسم خیلی خوشحال کننده بود (برخلاف بقیه دوستان که 80 دارن و بازم مینالن و میگن وااای نه من داغونم تو ادبیات)
(تو خوندن کلمه و لغت به هیچ وجه استعداد نداشتم سر همین چند بار تِرای کردم بهتر شم توش دیدم نشد .... بد تر غلطا رفت بالا که کلا ولش کردم) -
@Amir-Bernousi ادبیات از بهمن شروع کردم و حسابی میخوندم تا فروردین .... هدفمم این بود که قرابت و آرایه و حدودی دستور رو قوی بشم و مسلط ... و دیگه به یه درصد 60 راضی میشودم و واسم خیلی خوشحال کننده بود (برخلاف بقیه دوستان که 80 دارن و بازم مینالن و میگن وااای نه من داغونم تو ادبیات)
(تو خوندن کلمه و لغت به هیچ وجه استعداد نداشتم سر همین چند بار تِرای کردم بهتر شم توش دیدم نشد .... بد تر غلطا رفت بالا که کلا ولش کردم)mrma
مبحثی خوندین یا درس به درس؟ -
mrma
مبحثی خوندین یا درس به درس؟ -
-
mrma من تو عربی و دینی و زیست و شیمی ضعف داشتم با ازمون جامع و تک درس درصدم اومد بالا ادبیاتمو فعلا مشکلی نداشتم
-
mrma من تو عربی و دینی و زیست و شیمی ضعف داشتم با ازمون جامع و تک درس درصدم اومد بالا ادبیاتمو فعلا مشکلی نداشتم
-
@Amir-Bernousi اوووو راستی این دینی لامصب چه جوری میشه غلطا رو اورد پایین؟؟؟؟؟
و اینکه چرا همه میگم دینی راحته ولی درواقع سخته؟؟؟؟mrma خب شاید مشکل از نحوه ی خوندنه، چون یه قلق خاصی داره دینی
غلطا هم با تسلط 100 درصدی روی متن و حفظ ایه ها میشه پایین اوردش
یه سری سوالا هستن که با استدلال و منطق جور درمیان که برای درصدای بالای 90 هستن اونا رو با زدن تستایی مثل خودشون میشه درست کرد، وگرنه بقیه سوالا روتینن معمولا تو کنکور و با حفظ بودن ایه ها و تسلط کامل روی متن کتاب میشه جواب داد
-
سلام دوستان ... نمیخوام ناله و اینا کنم حصولتون سر بره. من واقعا خوب داشتم پیش میرفتم تو خوندن و خوب بود و خوش میگذشت تا موقعی که درسا تموم شد.. موندم چه کنم چه کنم و کمی هم غرور گرفت منو.... مشاورا میگن ازمون جاامع بزن و بین 2 ازمون رفع اشکال کن... من زیاد اینو جدی نگرفتم .....
رسیدم به الان!!!!! حس میکنم تو یه بحران (به قول خارجیا اِجوکیشنال کِرایسیس) هستم .... واس ادبیات دوباره شروع کردم همایش هامون سبطی تو خود الا رو ببینیم ولی در کل .... از خودم راضی نیستم ... ناامید نشدم ولی دلشوره دارم میگیرم که نکنه بدتر بدتر بشه...
چه کنم دوستان عزیز؟ شما بودید چه میکردید؟mrma
سلاممن حتما به شما توصیه می کنم آزمون جامع بزنید و حل کنید و براساس نتایج اون پله پله پیشرفت کنید
هرجایی که کم تسلط بودین رو لابه لای آزمون ها تست بزنید و بکشونید بالا
برای ادبیات و دیگر عمومی ها بهتون پیشنهاد می کنم کنکورهای اخیر همه رشته ها ریاضی تجربی انسانی هنر و زبان و خارج رو کار کنید
کمه کم از ۹۵ به بعدشونو بزنید