سلام..اجرتون با حضرت زهرا(س)..من به یه مشاوره نیاز دارم....2 سال پشت کنکور هستم....درسم هم خوب بوده ولی نمیدونم چرا قبول نمیشم....یه مدتی هم هست برنامه ریزی میکنم ولی تنبلی اجازه نمیده درست درس بخونم....خواهشا کمک کنید...شرایطم وخیمه....لا اقل تا کنکور1401 قبول بشم یه رشته خوب...کلی هزینه کردم ولی موسسات کنکوری گولم زدن...کمک...
@دانش-آموز-کنکوری
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@پشت-کنکوری
سلام به دوستان عزیز آلاییامیدوارم حال و احوالتون عالی باشه.دوستات گلم خواهشا هرکس این سوال رو دید جواب بده (خصوصا اون هایی که همایش تفتان رو تهیه کردن)
دوستان من یک دانش آموز یازده ریاضی در سطح متوسط هستم که میشه گفت با تمام مباحث دروس پایه آشنایی کم و بیشی دارم اما متاسفانه در طول این دوسال سستی کردم و تستی نزدم و تو این تابستون میخوام پایه رو جمع بندی کنم.به نظر شما همایش تفتان مناسبه برام؟؟؟میتونه کمکم کنه؟؟؟آموزشاش به اندازه ای کافی هست که بعدش لازم نباشه برم سراغ صفرتاصدا؟؟تستاش چطور؟؟
آخه میدونین من دیر یعنی اسفند پارسال با آلا آشنا شدم و به همین دلیل صفرتاصدای دهم رو که اصلا ندیدم یازدهم رو هم کامل ندیدم ولی اکثرش رو دیدم.
خواهشا به این سوالات من جواب بدین.خیلی برام مهم و حیاتیه
ممنونم ازتون
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء
سسسسسلآم رفقآی آلآیی عزیز
خب همینطور که از اسم تاپیک مشخصه این تاپیک هم اسپشل بچه های کنکوری عزیز و خسته برگشته از امتحان نهاییه بچه های کنکوری که تست های کتاب تست هاشون رو قورت داده بودن و شاخ نهایی رو شکستن رو الان نوبت جمع بندی و رهاییه
خب توی این تاپیک قراره چیکارا کنیم
درمورد برنامه هایی که برای جمع بندی داریم صحبت میکنیم
درمورد مشکلات و استرس ها و درجا زدن هایی که ممکنه برامون پیش بیاد
خلاصه چت روم جمع بندی کنکوره و رفع اشکال و تمام آنچه به کنکور مربوطه
لازم به ذکره که این تاپیک مخصوص همه ی رشته ها و بچه ها در همه ی سطح علمی است
موفقیت آلایی ها حتمی است
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
یه نمونه آزمون برای کسایی که پک ژنتیک رو دیدن
-
-
mardavij پاسخنامه ی تشریحیش رو ندارید؟
-
mardavij پاسخنامه ی تشریحیش رو ندارید؟
دریا دریایی ازسایتی که دانلود کردم همین پاسخنامه کلیدی رو در اختیار گذاشت ولی اگه شما سوالی داشتید من خودم سوالاشو تحلیل کردم اگه بلد بودم راهنمایی تون میکنم
-
دریا دریایی ازسایتی که دانلود کردم همین پاسخنامه کلیدی رو در اختیار گذاشت ولی اگه شما سوالی داشتید من خودم سوالاشو تحلیل کردم اگه بلد بودم راهنمایی تون میکنم
mardavij در یه نمونه آزمون برای کسایی که پک ژنتیک رو دیدن گفته است:
ممنونم