بافت قلب
-
سلام
از الان عذر خواهی میکنم اگر سوالم خارج از محدوده مسخص شده برای امشب هست ...
و اما سوالم اینه که آیا جمله رو برو درسته ؟: انشعابات رگ های کرونر قلب به لایه میوکارد آن آمده پس در نتیجه به واسطه رگ ها بافت پوششی سنگفرشی تک لایه در لایه میوکارد حضور دارد
@راهنما -
سلام
از الان عذر خواهی میکنم اگر سوالم خارج از محدوده مسخص شده برای امشب هست ...
و اما سوالم اینه که آیا جمله رو برو درسته ؟: انشعابات رگ های کرونر قلب به لایه میوکارد آن آمده پس در نتیجه به واسطه رگ ها بافت پوششی سنگفرشی تک لایه در لایه میوکارد حضور دارد
@راهنماH_R
سلام
خواهش میکنم
بله درسته .کلا بعنوان یک نکته اینکه برای خونرسانی به بافت عضلانی باید رگ های خونی به درون آن نفوذ کنند و دراین صورت میتوانیم در میوکارد بافت پوششی رو هم در نظر بگیریم .
ولی در تست ها اول سعی کنید بافت کلی هرقسمت رو در نظربگیرید اگر نتونستید گزینه رد کنید در این صورت نگاه جزئی تر مثل اینجا بهش داشته باشید. -
H_R
سلام
خواهش میکنم
بله درسته .کلا بعنوان یک نکته اینکه برای خونرسانی به بافت عضلانی باید رگ های خونی به درون آن نفوذ کنند و دراین صورت میتوانیم در میوکارد بافت پوششی رو هم در نظر بگیریم .
ولی در تست ها اول سعی کنید بافت کلی هرقسمت رو در نظربگیرید اگر نتونستید گزینه رد کنید در این صورت نگاه جزئی تر مثل اینجا بهش داشته باشید.mehranmirzaei در بافت قلب گفته است:
H_R
سلام
خواهش میکنم
ولی در تست ها اول سعی کنید بافت کلی هرقسمت رو در نظربگیرید اگر نتونستید گزینه رد کنید در این صورت نگاه جزئی تر مثل اینجا بهش داشته باشید.خیلی ممنونم از پاسختون
-
mehranmirzaei در بافت قلب گفته است:
H_R
سلام
خواهش میکنم
ولی در تست ها اول سعی کنید بافت کلی هرقسمت رو در نظربگیرید اگر نتونستید گزینه رد کنید در این صورت نگاه جزئی تر مثل اینجا بهش داشته باشید.خیلی ممنونم از پاسختون
H_R خواهش میکنم