حفظ ایات دینی
-
سلام دوستان
برای حفظ آیات دینی چه آیه هایی رو حفظ میکنید؟
شنیدم میگن فقط اون آیه هایی ک خودمدن باید ترجمش کنیم رو حفظ کرد و ان هایی رو ک کتاب ترجمه کرده نمیخواد بنظرتدن درسته این؟در کل باید همه ایات رو حفظ بود یا...؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@Amir-Bernousi فک کنم تو بدونی چون یادمه یه بار در موردش حرف زدی هوم؟@Sobhan-1999 در ابتدای کتاب نوشته که برای کنکور فقط آیاتی که با یک علامت سبز رنگ مشخص شده اند باید خود آیه با ترجمه حفظ بشن دیگر آیات نیازی به حفظ کردن نیست و فقط مفهوم آنها مهم است
-
@Sobhan-1999 در ابتدای کتاب نوشته که برای کنکور فقط آیاتی که با یک علامت سبز رنگ مشخص شده اند باید خود آیه با ترجمه حفظ بشن دیگر آیات نیازی به حفظ کردن نیست و فقط مفهوم آنها مهم است
ابوالفضل ریسی
ممنون من به اون توجه نکرده بودم
بعضی تست ها باید خوده آیه هم حفظ کنی یه قسمت هایی ازش رو حذف میکنن -
سلام داداش
نه بابا همش حرفه، همین کنکور 98 چنتا سوال باید ایه رو حفظ میبودی، تو 97 هم همینطور
حفظ منظور این نیست که قرائت کنی، مثلا بدونی فلان ایه، این تیکه اولشه، این وسطشه، این اخرشه، این صفت خدا اخر ایه اومده و .... اینا برای طراح مهمن
-
سلام داداش
نه بابا همش حرفه، همین کنکور 98 چنتا سوال باید ایه رو حفظ میبودی، تو 97 هم همینطور
حفظ منظور این نیست که قرائت کنی، مثلا بدونی فلان ایه، این تیکه اولشه، این وسطشه، این اخرشه، این صفت خدا اخر ایه اومده و .... اینا برای طراح مهمن
@Amir-Bernousi
سلام
مرسی امیر جان
ینی فقط یه کلیتی ازش بدونی که این آیه ترجمه و موضوعش چی بوده -
@Amir-Bernousi
سلام
مرسی امیر جان
ینی فقط یه کلیتی ازش بدونی که این آیه ترجمه و موضوعش چی بوده@Sobhan-1999
ببین این ایه رو2 تا ایه توی دینی اولشون شبیه همه، باید اینطوری یاد گرفت، یکیش درس 1 دومه یکیش هم اگه اشتباه نکنم درس 7 دوم
یا مثلا این 4 تا ایه جدا گونه رو تیکه تیکه کردن و اخرشونو گذاشتن
فک کنم قلق کار دستت اومد
-
@Sobhan-1999
ببین این ایه رو2 تا ایه توی دینی اولشون شبیه همه، باید اینطوری یاد گرفت، یکیش درس 1 دومه یکیش هم اگه اشتباه نکنم درس 7 دوم
فک کنم قلق کار دستت اومد
@Amir-Bernousi
مرسییی اره کاملا فهمیدم دیگه -
سلام داداش
@Amir-Bernousi می شه بیاین پیوی
-
@Sobhan-1999
فک کنم قلق کار دستت اومد
@Amir-Bernousi
تو کتاب خط ویژه دینی رو خوندی؟
من قبل این ک خط ویژه رو بخونم گاج میکرو رو خوندم ولی تویه خط ویژه خیلی از آیه هایی ک تویه گاج اومده رونگفته -
@Amir-Bernousi
تو کتاب خط ویژه دینی رو خوندی؟
من قبل این ک خط ویژه رو بخونم گاج میکرو رو خوندم ولی تویه خط ویژه خیلی از آیه هایی ک تویه گاج اومده رونگفته@Sobhan-1999 من خود کتابو خوندم و تست هم از سفیر خرد زدم
یه سری ایات توی اندیشه و تحقیق هست اوناس شاید
-
قطعا باید حفظ کنی