b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
sina ansary
تیپ بندی استوکیومتری در سایت قرار گرفت
@alireza-yousefi75yahoo-com
ممنون، توضیحاتی که محبت کردی و نوشتی در سایت قرار گرفتند -
این پست پاک شده!
-
جلسه 23:تیپ تست های حل شده:تست 1 صفحه 9 جزوه +بررسی نکات تشکیل پیوند کوالانسی H2 (شیمی 2-پیوند کوالانسی)
جلسه 24: تیپ تست های حل شده: تست 4 صفحه 2 جزوه+مروری بر جرم مولی مواد معروف+بررسی روابط استوکیومتری یک ماده و استوکیومتری واکنش (شروع شیمی 3-استوکیومتری)
جلسه 25:تیپ تست های حل شده: تست های 14 و 16 صفحه 3 جزوه+مروری بر واکنش سوختن بنزین ایزواوکتان (شیمی 3-استوکیومتری)
جلسه 26:تیپ تست های حل شده: تست 3 صفحه 1 - تست 9 صفحه 2(شماره صفحات مربوط به جزوه است)+مروری بر واکنش های تصفیه فضاپیما+بررسی واکنش های کیسه هوای خودرو و مرور نکات آنها+مقایسه واکنش تشکیل سدیم هیدروژن کربنات در کیسه هوای خودرو و تجزیه آن(طبق قواعد تجزیه) (شیمی 3-استوکیومتری)
جلسه 27: تیپ تست های حل شده: تست 22 صفحه 4-تست 13 صفحه 3-تست 1 صفحه 4 (درصد خلوص) -تست 13 صفحه 6(درصد خلوص) (شماره صفحات مربوط به جزوه است) (شیمی 3-استوکیومتری)
-
yeganeh_mk
دستت درد نکنه -
آقا سهراب چون استاد همه تست هارو حل نمیکنن اگه تونستین جوابای تشریحیشو یا حتی کلیدش هم باشه کفایت میکنه ممنون از شما
-
sina ansary
اگ الان بده که عالیه !
اگر نداد هم مجبوریم خودمون حل کنیم هرجا سوال داشتیم بپرسیم از هم ! -
@alireza.yousefi75yahoo.com
یه نفر یاری برسونه از رو یه منبع مثل مبتکران یا گاج،جواب سوالارو پیدا کنیم و کلیدشونو بذاریم اینجا....من خودم برای شیمی 3 پایه ام.... -
yeganeh_mk
الان منظور از یه نفر منم ؟:) -
اگه دوست داشته باشید..... -
yeganeh_mk
من بعد که شیمی 2 رو حل کردم پاسخ تشریحی میزارم یعنی کارایی که خودم کردم
ولی انصافا حوصله این کارارو ندارم خستم -
yeganeh_mkبچه ها خوبه؟
ادامه بدم؟
این دو قسمت اولشه!من فیلمای آقای آقاجانی رو تو مبحث استوکیومتری نمیبینم. ببینید با روش ایشون میخونه؟ با روش کتاب میرم اکثراً!
-
فرمول های اقاجانی کسر هاست !
مول به ضریب=گرم به جرم مولی در ضریب=...
ولی کارت واقعا خوبه خسته نباشی داداش -
Best
نه....خوبه...تقریبا همون روشیه که استاد ازش استفاده میکنن....دستت درد نکنه دوست عزیز.... -