-
آقا سهراب اگه تونستین تیپ بندی شیمی 3رو هم مثله شیمی2 بزارین دمتون گرم
sina ansary
تیپ بندی استوکیومتری در سایت قرار گرفت
@alireza-yousefi75yahoo-com
ممنون، توضیحاتی که محبت کردی و نوشتی در سایت قرار گرفتند -
sina ansary
تیپ بندی استوکیومتری در سایت قرار گرفت
ممنون، توضیحاتی که محبت کردی و نوشتی در سایت قرار گرفتنددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید چه طور میشه فیلم ها را مشاهده کرد؟
-
کلاویه روی جلسه ای که میخوای ببینی رو بزن.دانلودیاتماشا نوشته رو اون کلیک کن.بعد میری توصفحه ای که فیلم هستش.اونجامیتونی فیلمو ببینی.
-
مدیرنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط yeganeh_mk انجام شده
جلسه 23:تیپ تست های حل شده:تست 1 صفحه 9 جزوه +بررسی نکات تشکیل پیوند کوالانسی H2 (شیمی 2-پیوند کوالانسی)
جلسه 24: تیپ تست های حل شده: تست 4 صفحه 2 جزوه+مروری بر جرم مولی مواد معروف+بررسی روابط استوکیومتری یک ماده و استوکیومتری واکنش (شروع شیمی 3-استوکیومتری)
جلسه 25:تیپ تست های حل شده: تست های 14 و 16 صفحه 3 جزوه+مروری بر واکنش سوختن بنزین ایزواوکتان (شیمی 3-استوکیومتری)
جلسه 26:تیپ تست های حل شده: تست 3 صفحه 1 - تست 9 صفحه 2(شماره صفحات مربوط به جزوه است)+مروری بر واکنش های تصفیه فضاپیما+بررسی واکنش های کیسه هوای خودرو و مرور نکات آنها+مقایسه واکنش تشکیل سدیم هیدروژن کربنات در کیسه هوای خودرو و تجزیه آن(طبق قواعد تجزیه) (شیمی 3-استوکیومتری)
جلسه 27: تیپ تست های حل شده: تست 22 صفحه 4-تست 13 صفحه 3-تست 1 صفحه 4 (درصد خلوص) -تست 13 صفحه 6(درصد خلوص) (شماره صفحات مربوط به جزوه است) (شیمی 3-استوکیومتری)
-
جلسه 23:تیپ تست های حل شده:تست 1 صفحه 9 جزوه +بررسی نکات تشکیل پیوند کوالانسی H2 (شیمی 2-پیوند کوالانسی)
جلسه 24: تیپ تست های حل شده: تست 4 صفحه 2 جزوه+مروری بر جرم مولی مواد معروف+بررسی روابط استوکیومتری یک ماده و استوکیومتری واکنش (شروع شیمی 3-استوکیومتری)
جلسه 25:تیپ تست های حل شده: تست های 14 و 16 صفحه 3 جزوه+مروری بر واکنش سوختن بنزین ایزواوکتان (شیمی 3-استوکیومتری)
جلسه 26:تیپ تست های حل شده: تست 3 صفحه 1 - تست 9 صفحه 2(شماره صفحات مربوط به جزوه است)+مروری بر واکنش های تصفیه فضاپیما+بررسی واکنش های کیسه هوای خودرو و مرور نکات آنها+مقایسه واکنش تشکیل سدیم هیدروژن کربنات در کیسه هوای خودرو و تجزیه آن(طبق قواعد تجزیه) (شیمی 3-استوکیومتری)
جلسه 27: تیپ تست های حل شده: تست 22 صفحه 4-تست 13 صفحه 3-تست 1 صفحه 4 (درصد خلوص) -تست 13 صفحه 6(درصد خلوص) (شماره صفحات مربوط به جزوه است) (شیمی 3-استوکیومتری)
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهyeganeh_mk
دستت درد نکنه -
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا سهراب چون استاد همه تست هارو حل نمیکنن اگه تونستین جوابای تشریحیشو یا حتی کلیدش هم باشه کفایت میکنه ممنون از شما
-
آقا سهراب چون استاد همه تست هارو حل نمیکنن اگه تونستین جوابای تشریحیشو یا حتی کلیدش هم باشه کفایت میکنه ممنون از شما
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina ansary
اگ الان بده که عالیه !
اگر نداد هم مجبوریم خودمون حل کنیم هرجا سوال داشتیم بپرسیم از هم ! -
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها منتظر باشید میخام یه پاسخ نامه بدم برای سوالا شیمی 3.فقط با روش کسر پیش ساخته برم که طوری نیس؟(البته عکس کسر پیش ساختس!کسر هاش برعکسه!)
-
sina ansary
اگ الان بده که عالیه !
اگر نداد هم مجبوریم خودمون حل کنیم هرجا سوال داشتیم بپرسیم از هم !دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza.yousefi75yahoo.com
یه نفر یاری برسونه از رو یه منبع مثل مبتکران یا گاج،جواب سوالارو پیدا کنیم و کلیدشونو بذاریم اینجا....من خودم برای شیمی 3 پایه ام.... -
@alireza.yousefi75yahoo.com
یه نفر یاری برسونه از رو یه منبع مثل مبتکران یا گاج،جواب سوالارو پیدا کنیم و کلیدشونو بذاریم اینجا....من خودم برای شیمی 3 پایه ام....نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهyeganeh_mk
الان منظور از یه نفر منم ؟:) -
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب میگم که دارم پاسخ میدم!
تا12چند تاشو میزارم
با روش کتاب میرم
منتظر باشید -
yeganeh_mk
الان منظور از یه نفر منم ؟:)دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza.yousefi75yahoo.com
اگه دوست داشته باشید..... -
اگه دوست داشته باشید.....نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهyeganeh_mk
من بعد که شیمی 2 رو حل کردم پاسخ تشریحی میزارم یعنی کارایی که خودم کردم
ولی انصافا حوصله این کارارو ندارم خستم -
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
yeganeh_mkبچه ها خوبه؟
ادامه بدم؟
این دو قسمت اولشه!من فیلمای آقای آقاجانی رو تو مبحث استوکیومتری نمیبینم. ببینید با روش ایشون میخونه؟ با روش کتاب میرم اکثراً!
-
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فرمول های اقاجانی کسر هاست !
مول به ضریب=گرم به جرم مولی در ضریب=...
ولی کارت واقعا خوبه خسته نباشی داداش -
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
تکمیل صفحه اول سوالات!ببینید متوجه حل مسئلم میشید!؟
تقریبا تو مایه های کسر های پیش ساختس!
و خیلی راحت تر
اصلا نیاز به حفظ نداره!!!ولی اگه متوجه نمیشید تا مثل مثال آخر صفحه با روش کتاب حل کنم!!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBest
نه....خوبه...تقریبا همون روشیه که استاد ازش استفاده میکنن....دستت درد نکنه دوست عزیز.... -
yeganeh_mk
دستت درد نکنهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده