b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
sina ansary
اگ الان بده که عالیه !
اگر نداد هم مجبوریم خودمون حل کنیم هرجا سوال داشتیم بپرسیم از هم ! -
@alireza.yousefi75yahoo.com
یه نفر یاری برسونه از رو یه منبع مثل مبتکران یا گاج،جواب سوالارو پیدا کنیم و کلیدشونو بذاریم اینجا....من خودم برای شیمی 3 پایه ام.... -
yeganeh_mk
الان منظور از یه نفر منم ؟:) -
اگه دوست داشته باشید..... -
yeganeh_mk
من بعد که شیمی 2 رو حل کردم پاسخ تشریحی میزارم یعنی کارایی که خودم کردم
ولی انصافا حوصله این کارارو ندارم خستم -
yeganeh_mkبچه ها خوبه؟
ادامه بدم؟
این دو قسمت اولشه!من فیلمای آقای آقاجانی رو تو مبحث استوکیومتری نمیبینم. ببینید با روش ایشون میخونه؟ با روش کتاب میرم اکثراً!
-
فرمول های اقاجانی کسر هاست !
مول به ضریب=گرم به جرم مولی در ضریب=...
ولی کارت واقعا خوبه خسته نباشی داداش -
Best
نه....خوبه...تقریبا همون روشیه که استاد ازش استفاده میکنن....دستت درد نکنه دوست عزیز.... -
-
yeganeh_mk گفته است:
Best
نه....خوبه...تقریبا همون روشیه که استاد ازش استفاده میکنن....دستت درد نکنه دوست عزیز....خواهش میکنم
پس اگه خوبه همین روش با روش خودم حل میکنم!!فقط دوستان از فردا جواب 1 صفحه رو هر روز میدم!چون وقت تنگه!!
البته مسائل اینطوریه!حفظی هارو همین الانم میشه کلید زد!
-
Best
مسائل مهمترن و تو الویت هستن....مفهومی ها و حفظی ها رو ب قول شما میشه سریع پاسخ داد....روزی یه صفحه عالیه....هم وقت شما خیلی گرفته نمیشه هم ما میتونیم تمامی سوالات رو مو به مو بررسی کنیم....موفق باشی -
این همایش واقعا یکی از بهتریناست برای کسایی که از امکانات دورن . راه های مناسبی هم برای حل سوالات پیشنهاد داده . میتونم برای پاسخنامه سال دوم کمکتون کنم . ولی چون نمیتونم خیلی آنلاین باشم مجبورم که دیر به دیر اپلود کنم . میخوایین یا نه ؟؟؟؟
-
rezaa
ممنون میشم یکی باشه که کمک کنه....حالا هرکی که توان و شرایطشو داره میتونه یه سهمی تو اینکار داشته باشه -
سلام قسمت موازنه و انواع واکنش هم با من.ان شا الله تا فردا شب به طور کامل !
-
سلام جمع بندی شیمی پیش رو نمیزارین؟
-
Mohammad -ml گفته است:
سلام جمع بندی شیمی پیش رو نمیزارین؟
سلام نام اين مجموعه ايكه رو سايت هست، همايش جمع بندي شيمي پايه(شيمي ٢ و٣ ) هست، وقتي كامل شد( مهمترين مباحث از ديدگاه دبير و مشاوران، بر روي سايت قرار گرفت)
بتونيم يه همايش جدا هم براي شيمي پيش توليد مي كنيم، ولي همچنان قولي نمي دهيم، لذا از طريق سايت و انجمن يا كانال تلگرامي آلاء اخبار آلاء را دنبال بفرماييد.