-
سلام قسمت موازنه و انواع واکنش هم با من.ان شا الله تا فردا شب به طور کامل !
-
سلام جمع بندی شیمی پیش رو نمیزارین؟
-
Mohammad -ml گفته است:
سلام نام اين مجموعه ايكه رو سايت هست، همايش جمع بندي شيمي پايه(شيمي ٢ و٣ ) هست، وقتي كامل شد( مهمترين مباحث از ديدگاه دبير و مشاوران، بر روي سايت قرار گرفت)
بتونيم يه همايش جدا هم براي شيمي پيش توليد مي كنيم، ولي همچنان قولي نمي دهيم، لذا از طريق سايت و انجمن يا كانال تلگرامي آلاء اخبار آلاء را دنبال بفرماييد. -
عناصر مهم جدول و یون های چند اتمی
0_1460703070180_AA.pdf -
leila.h
افرین
اقایون داداشا ابجیا بردتون مبارکتون خوشحال باشید همیشه -
@فاطمه-کنکوری
@alireza-yousefi75yahoo-com
مرسییییی دوستاااااان -
درود فراوان.دوستان کسی میدونه چطور میشه همه ی فیلما رو با هم دان کرد؟؟؟یا اینک باید دونه دونه دان کنم منون میشم اگه جواب بدید
-
درود فراوان.دوستان کسی میدونه چطور میشه همه ی فیلما رو با هم دان کرد؟؟؟یا اینک باید دونه دونه دان کنم منون میشم اگه جواب بدید
shakib1378
همرو بزار تو صف دانلود !
باید یکی یکی انجام بدی اما بزاری تو صف دیگه نمیخواد هی بیای بزنی تا دانلود شه ! -
با سلام اگه دونه دونه فیلمارو دانلود کنی بهتره چون مباحث تدریس شده در یک جلسه به طور شدیدی به جلسه ی بعد ان وابسته است .
-
با سلام اگه دونه دونه فیلمارو دانلود کنی بهتره چون مباحث تدریس شده در یک جلسه به طور شدیدی به جلسه ی بعد ان وابسته است .
abbasian7631gmail.com
اسم فیلما تاریخشونه وقتی دانلود میشه ! -
shakib1378
همرو بزار تو صف دانلود !
باید یکی یکی انجام بدی اما بزاری تو صف دیگه نمیخواد هی بیای بزنی تا دانلود شه !@alireza.yousefi75yahoo.com سپاس از راهنماییتون
-
@alireza.yousefi75yahoo.com سپاس از راهنماییتون
shakib1378 خواهش میکنم
-
Rebwar
بسیار زیااااد باهاتون موافقم... ایشون فوق العاده منظمن... -
خیلیی خیلیی ممنون !!!
من تازه دیدم این صفحه رو !!!
قبلا خونده بودم همه مباحث رو تقریبا ولی کلی دپرس بودم که چطوری یه دور دیگه بشه مرور کنم خیلی هم کسالت بار میشد !!!!
خیلی بی نهایت مرسی ! -
!
k
خیلی خلاصه شده جوابشون ؟؟؟!!!!
2. بخاطر این که حجم عکسا زیاد بود ری سایز کردم که کیفیتشون یکم افت کرد.rezaa
ممنون بابت زحمتت داداش
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد
سلام
بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم
الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است
موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است
شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر میگیریم؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء