b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
farbod
سلام دوست عزیز تاریخ همایش خودتون دارید میگید خرداد پس قطعا برگزار نشده
http://m-aghajani.com/به سایت استاد برای همایش ایشون مراجعه کنید
تمام اطلاعات رو بدست میارید
فیلم های که در این سایت میبینید مربوط به اردوی نوروزی بود و از همایش ایشون مجزاست -
@alireza.yousefi75yahoo.com
منظورم اینه که این همایش با اون فرق داره؟
اونم قراره مثل این برگذار شه؟
من جز این سایت وارد هیچ سایتی نمیتونم بشم.
مامانم فیلتر کرده.
شرمنده، اگه اطلاعات دارین راهنمایی کنین -
farbod
خسته نباشی
الان متنی که استاد گذاشته رو میزارم بخون :
فایل های مربوط به همایش (ویژه ثبت نام کنندگان همایش شیمی 95) :
️ سوالات آزمون جامع شیمی 2 قلم چی – 5 فروردین 95
️ سوالات آزمون جامع شیمی 3 قلم چی – 5 فروردین 95
️ پاسخ و تحلیل کامل آزمون جامع شیمی 2 قلم چی – 7 فروردین 95
️ پاسخ و تحلیل کامل آزمون جامع شیمی 3 قلم چی – 7 فروردین 95
️ سوالات آزمون جامع 21 فروردین 94 تعاونی سنجش
️ پاسخ و تحلیل کامل آزمون جامع 21 فروردین 94 تعاونی سنجش (رمز دار!)
️ تیپ تست های شیمی 2 کنکور
️ تیپ تست های شیمی 3 کنکور
️ تیپ تست های شیمی 4 کنکور (بخش اول)
️ تیپ تست های شیمی 4 کنکور (بخش دوم)
️ سوالات آزمون جامع 20 فروردین 95 تعاونی سنجش
️ پاسخ آزمون جامع 20 فروردین – پاسخ نامه موسسه تعاونی سنجش
️ پاسخ و تحلیل کامل آزمون جامع 20 فروردین 95 تعاونی سنجش
️ سوالات آزمون جامع 10 اردیبهشت 95 تعاونی سنجش جدید
️ پاسخ و تحلیل کامل آزمون جامع 10 اردیبهشت 95 تعاونی سنجش جدید
️ پاسخ و تحلیل کامل تیپ تست ها (روز همایش تحویل می شود.)
️ در یک نگاه شیمی 2 کنکور
️ در یک نگاه شیمی 3 کنکور
️ در یک نگاه شیمی 4 کنکور
️ در یک نگاه بخش الکتروشیمی
️ پاسخ نامه جزوه تیپ تست شیمی 2 (به زودی)
️ پاسخ نامه جزوه تیپ تست شیمی 3 (به زودی)
️ پاسخ نامه جزوه تیپ تست شیمی 4 (بخش اول) (به زودی)
️ پاسخ نامه جزوه تیپ تست شیمی 4 (بخش دوم) (به زودی)
باسلام و تبریک سال نو به دانش آموختگان عزیز
و تبریک به ثبت نام کنندگان همایش شیمی کنکور ۹۵
متفاوت ترین و با برنامه ترین همایش شیمی کشور تقدیم به موفقیت شما در کنکور ۹۵
برنامه ریزی همایش شیمی کنکور – تهران نهایی شد. محتوا :
■ دو هفته قبل از همایش :
جزوه (در یک نگاه) شیمی۲، شیمی۳و شیمی۴ با حجم کم شامل مطالب مهم و برجسته شیمی کنکور + جزوه (تست تیپ) شامل تمام تیپ سوالات شیمی کنکور در هر مبحث
■ این جزوات دوهفته قبل از همایش در اختیار ثبت کنندگان قرار میگیرد تا با آمادگی کامل در همایش حاضر باشند.
■ جزوه تیپ تست ها را زیر و رو کنید. و همه سوالات را حل کنید. (تحلیل کامل) (برای آموزش تحلیل کامل بزودی فیلم حل بعضی تیپ تست های شیمی۲ در اردوی نوروزی دانشگاه شریف برروی سایت قرار میگیرد). تعدادی از تست ها را در کنکور ۹۵ عینا خواهید دید. تحلیل کامل این تست ها ۵۰ درصد کنکور را تقدیم شما خواهد کرد. (در فیلم مشاهده می کنید تعداد قابل توجهی از تست های مثلا کنکور ۹۴ با همان درجه سختی ای که از آن سراغ دارید، با تحلیل کامل این تست ها حل می شوند).
■ روز همایش :
️ پاسخنامه فراتشریحی این تست ها را دریافت میکنید.
هیچکدام از این تست ها در روز همایش حل نخواهند شد.
️ حل تست های جامع و کامل و نزدیک به کنکور ۹۵
️ حل تست های کنکور ۹۴ خارج از کشور رشته ریاضی و تجربی به عنوان یک دانش آموز! (کدام سوال ها را اول حل کنیم؟ چگونه حل کنیم؟ روش های تستی و بدون حل تست ها. و …)
️ در پایان همایش؛ تمام تست های شیمی سال اخیر موسسات قلم چی. گاج. گزینه۲ و سنجش با پاسخ تشریحی بنده تقدیم حضورتان می شود تا بهترین و بروز ترین تست ها رو با تحلیل کامل همه سوالات به عنوان بهترین منبع آموزشی تا روز آزمون های جامع و کنکورتان تکرار و تمرین کنید.
☆ متناسب با وضعیت علمی تان، از این همایش و محتوای ارائه شده برای حل کردن تست های بیشتر نسبت به دوستانتان استفاده کنید. این همایش برای موفقیت شما در درس شیمی کنکور ۹۵ طرح ریزی شده است. ☆
www.m-aghajani.com
شاد باشید..
ثبت نام همايش شيمي كنكور ٩٥ استاد آقاجـانيمحتواي همايش:
دوره و جمع بندي مبحث به مبحث شيمي٢، شيمي٣ و شيمي پيش در قالب حل تست هاي تيپ و جامع و بيان نكات سريع حل به صورت پاورپوينت و مولتي مديا- امسال؛ ارايه ي برنامه و محتواي آموزشي براي روزهاي بعد از همايش تا آزمون هاي آزمايشي جـامـع و تا روز كنكـور
ارائه ي تحليل كامل و پاسخ هاي مفصل بعد از برگزاري آزمون هاي آزمايشي موسسات گزينه دو، قلم چي، گاج و تعاوني سنجش از طريق فايل رمزدار از طريق همين سايت
محتواي ارائه شده در روز همايش:
در پايان همايش، يك بسته مطالعاتي شامل سه جزوه كه شامل “فقط تست” با پاسخ هاي مفصل مي باشد، به دانش آموزان حاضر در همايش ارائه خواهد شد. درواقع اين محتوا، خوراك مطالعاتي اي خواهد بود كه پس از همايش به داوطلب داده خواهد شد تا نكات بيان شده در روز همايش را تمرين كند. قصد ما اين است از صبح روز همايش تا روز آزمون هاي جامع موسسه اي كه در آن آزمون مي دهيد، در يك مسير برنامه ريزي شده و درست به يك جهش بزرگ در شيمي تان برسيد.
جزوه اي منحصربه فرد! خواهيد داشت. متاسفيم كه بيشتر نمي توانيم توضيح بدهيم!،
برای ورود به صفحه ثبت نام کلیک کنید :پاسخ به يك سوال پرتكرار!:
آيا اين جزوه بر روي سايت تان قرار مي گيرد؟ هزينه ي آن هرچقدر باشد پرداخت مي كنيم! پاسخ : خيـر!
در هيچ دوره اي جزوات همايش استاد به احترام دانش آموزان حاضر در همايش، برروي سايت شان قرار نگرفته است.اطلاعات همايش :
تاريخ همايش : پنجشنبه ١٣ خرداد ٩٥
ساعت 8 صبح تا 4:30 بعدازظهـر
محل برگزاري : تهران (متعاقباً به داوطلبان اعلام ميگردد) - امسال؛ ارايه ي برنامه و محتواي آموزشي براي روزهاي بعد از همايش تا آزمون هاي آزمايشي جـامـع و تا روز كنكـور
-
سلام یک سوالی پیش اومد خیلی مهمه اگر جوابمو بدید ممنون میشم . من که تا الان دو ماه مانده به کنکور هیچ چیز از شیمی نخواندم ایا با دیدن این ویدیو ها تاثیری دارد یعنی کامل استاد توضیح میدن که من که هیچی بلد نیستم هم متوجه بشم ؟
یا این ویدیو فقط برای کسایی هست که یک دور خوندن و میخوام جمع بندی کنند .؟
ممنون میشم بگید !
اگر به من که هیچی بلد نیستم کمکی نمیکنه کتاب های کمک درسی بخونم -
خب از کلاس اصلی ایشون برای محلول و ترمو استفاده کن چون هم خیلی سریع درسش گفته شده هم کامل منم تازه دو هفته پیش نگاه کردم ترمو و محلول رو
-
garousiamir در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
خب از کلاس اصلی ایشون برای محلول و ترمو استفاده کن چون هم خیلی سریع درسش گفته شده هم کامل منم تازه دو هفته پیش نگاه کردم ترمو و محلول رو
ببخشین کلاس اصلی ایشون مربوط به چه کلاسی هستش؟؟
-
Mamdas در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام یک سوالی پیش اومد خیلی مهمه اگر جوابمو بدید ممنون میشم . من که تا الان دو ماه مانده به کنکور هیچ چیز از شیمی نخواندم ایا با دیدن این ویدیو ها تاثیری دارد یعنی کامل استاد توضیح میدن که من که هیچی بلد نیستم هم متوجه بشم ؟
ممنون میشم بگید !
اگر به من که هیچی بلد نیستم کمکی نمیکنه کتاب های کمک درسی بخونمدوست عزیز استفاده از منابع جمع بندی برای شما سم هستش چون موجب یادگیری ناقص شده و فقط تعداد اشتباهات شما رو زیاد میکنه....شما باید به صورت گزینشی فصل های نمره بیار رو انتخاب کرده و شروع به مطالعه با منبع اصلی در این زمان بکنین.. با ارزوی موفقیت همه دوستان......:hand:
-
Mamdas در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ممنون میشم بگید !
اگر به من که هیچی بلد نیستم کمکی نمیکنه کتاب های کمک درسی بخونمسلام
بخش استوکیومتری همایشو میتونید ببینید
خود استاد گفتن حتی اگه هیچی بلد نباشین کمکتون میکنه فقط استوکیومتری رو ببینید بقیه اش به دردتون نمیخوره خودتون بخونید... -
@ROOHIA در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ممنون میشم بگید !
اگر به من که هیچی بلد نیستم کمکی نمیکنه کتاب های کمک درسی بخونمسلام
بخش استوکیومتری همایشو میتونید ببینید
خود استاد گفتن حتی اگه هیچی بلد نباشین کمکتون میکنه فقط استوکیومتری رو ببینید بقیه اش به دردتون نمیخوره خودتون بخونید...منم نظرم همینه...استوکیومتری رو باید با تست زیاد کار کنین فقط....در ضمن میتونین مفاهیم و حفظیات کنکور رو در ایام باقی مانده کار کنین و از در گیر شدن با مسایل سنگین به دلیل زیق وقت پرهیز کنین....فی امان الله..
-
ولی من پیشنهاد می کنم نگاه کنین کلاس ترمو رو چون چهار تا تست ازش میاد خیلی هم راحته اینم لینکش که پرسیده بودین
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/21/ -
garousiamir در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ولی من پیشنهاد می کنم نگاه کنین کلاس ترمو رو چون چهار تا تست ازش میاد خیلی هم راحته اینم لینکش که پرسیده بودین
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/21/این بخش جزوه داره؟؟