b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
کاش ۲ فصلی که از شیمی ۳ باقی موند با سبک قبلی تدریس بشه و استاد قبل از حل تست ، فصل رو یک مرور داشته باشن .
-
سلام لطفا مباحث باقی مونده رو هم بگذارید در این ایام ماه مبارک رمضان اجرکم عندالله از شیمی 3
-
konkuri در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام بچه ها کسی که این فیلمهاهمایش رودیده یاسرکلاس همایش عیداستادبوده لطفا به من بگه استاد تمام این تیپ تستهاروحل میکنن یافقط بعضی شون حل کردن خیلی برام حیاتیه مرسی
سلام تاجایی که من فیلمارودیدم بیشترسوالاتوحل میکنن !
-
سلام
دوستان سوال قانون هس ریاضی۸۹ کسی میدونه جوابش چی میشه من بالای ۱۰بارسوالوحل کردم جالبه درستم حل میکنم اما جوابش توگزینه نیست ؟!!توجزوه مهندس اقاجانی هم ۳تاگزینه زده گزینه چهارمش نیست؟؟میشه یکی بیاد کمک کنه بگه من غلط حل کردم یانه جوابش همین گزینه ۴است؟ -
@فاطمه-کنکوری
سلام بی زحمت سوالو بذارش -
@alireza.yousefi75yahoo.com در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@فاطمه-کنکوری
سلام بی زحمت سوالو بذارشدستتون دردنکنه حل شد.موفق باشید
-
konkuri در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام دوستان کسی هس پاسخ این تیپ تستها روداشته باشه اخه من هرچی میگردم بعضی هاشون توکتاب کمک اموزشیم پیدانمیکنم مخصوصاشیمی2
http://s7.picofile.com/file/8245650692/جلسات_1_تا_10_شیمی_آقاجانی.rar.html
-
ممنون دوست عزیز ولی چقدریزنوشته شدن
خواهش میکنم .جزوه را داداش علیرضا نوشتن(http://forum.alaatv.com/user/alireza-yousefi75yahoo-com).
برای بقیه بخش ها هم نوشتن که پیداش نمیکنم اگه پیداکردم براتون میزارم . -
سلام
ادامه شیمی سوم ک استاد خودشون توی فیلم گفتن میخان تدریس کنن رو نمیزارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تورو خدا اخه خیلی حیاتیه فقط ترمو و محلول مونده
خواهش میکنم اجرتون باخدا
حداقل جواب بدید ک کی میزارید یا اصلا اگه نمیزارید هم بگید تا خودم این فصل هارو جمعبندی کنم -
چرا فیلم های همایش شیمی پایه اسم هاشون این جوریه؟؟؟ -
mohamadreza در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
چرا فیلم های همایش شیمی پایه اسم هاشون این جوریه؟؟؟سلام
میشه لطفا لینک صفجه تماشای این فیلمها رو بزارید ! -
Mr.Shahrokhi دوستمون درست میگن منم فیلمارو دیدم همین اسمها هست
-
samabaa در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
Mr.Shahrokhi دوستمون درست میگن منم فیلمارو دیدم همین اسمها هست
من منظورم این نبود که اشتباه می کنند . جون فیلمها زیاد بودند می خواستم راهنمایی کنن که کدوم فیلمها هستند اما خودم دیدم جلسات اول هستند . ممنون بابت گزارش .
-
سلام وقت بخیر جزوه پیش در سایت قرار داده نمیشه؟!
-
سلام دلم نیومد نظر ندم
من با آلا چند ماهه آشنا بودم اما متاسفانه غفلت کردم
تدریس آقای آقاجانی واقعا فوق العاده اس!
ممنونم از زحماتتون