b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام، امیدوارم که حالتون خوب باشه،
این دو روز حجم کاری آلاء خیلی زیاد شد و نتوانستیم طبق برنامه عمل کنیم،در كانال تلگرام الا چنين امده است:تا دقایق دیگر شب امتحان زیست شناسی و همایش شیمی پیش دانشگاهی با سبکی متفاوت
در سایت و کانال آلاء قرار می گیرد، منتظر ما باشید.
-
Mr.Shahrokhi
سلام
این جدولها مربوط به صفحه 56 از کتاب درسی سال دومن...دوتا سوال درباره این جدول:
اول اینکه چرا باوجود کمتر بودن انرژی شبکهKBrنسبت بهRbCl،دمای نقطه ذوب و جوشKBrبالاتره؟
دوم چرا با اینکه انرژی شبکه و دمای نقطه ذوب KBr نسبت بهNaClکمتره،اما نقطه جوش KBr بالاتره؟
صفحه 57 کتاب هم رابطه انرژی شبکه و دمای نقطه ذوب رو خواسته که با توجه به این استثناها نمیشه بصورت یک قانون کلی تعریفش کرد...
-
سلام دوستان .
اگه کسی تیپ تست شیمی پیش دانشگاهی 1 و 2 رو داره اینجا بذاره چون بهش خیلی نیاز دارم. از سایت الا پرسیدم گفتن فعلا امکانش نیست و اگه صبر کنم خیلی دیر میشه. دوم و بخش 1 شیمی سوم رو دانلود کردم و تستاشو زدم. بچه ها دریغ نکنید لطفا! -
sina ansary در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
muhammed تو سایت خود استاد هس فک کنم ولی مجانی نیست
نمیدونم چجوری خریداری میشه وگرنه اگه کسی با پول هم بفروشه من ازش میخرم چون لازمش دارم.
-
muhammed استاد این فایل رو حدود یک ماه پیش برای بچه های همایش روی سایتشون قرار دادن...ولی نمیدونم قصد اینکه فایل هارو رایگان در اختیار سایر دانش آموزا قرار بدن رو دارن یا نه...
-
ادامه فيلم هاي همايش كه پيش دانشگاهي رو شامل ميشه در لينك زير
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/25/ -
دوستان کسی پاسخنامه ی تست ها را داره؟ حتی کلیدی هم ممنون میشم بگذارید. یکم مشکله بخوام هر کدوم را پیدا کنم و بررسی کنم.ممنون میشم اگه کسی پاسخ تست ها را داره لطف کنه بده.باسپاس
-
hewillcome
خیر. پاسخ ندارن . استادهمه رو حل میکنن -
اقای آقاجانی توی قسمت استوکیوتری تو کلاس گفتن که این فصل رو امروز کامل درس میدم و بعدش میرم سراغ ترمودینامیک و محلول ها . خواهشا اگه فیلم این ۲ فصل هم هست بذارید تا استفاده کنیم.
ممنون -
konkursara در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
اقای آقاجانی توی قسمت استوکیوتری تو کلاس گفتن که این فصل رو امروز کامل درس میدم و بعدش میرم سراغ ترمودینامیک و محلول ها . خواهشا اگه فیلم این ۲ فصل هم هست بذارید تا استفاده کنیم.
ممنونهمه ی فیلمهای همایش به طور کامل بر روی سایت قرار گرفته است
-
آقا سهراب لطفا از آقای آقاجانی از طرف ما درخواست کنید ۲ فصلی که توی عید از شیمی ۳ نگفتن هم به سبک عید بگن تا همایش پایه یک دست بشه .خیلی ممنون
-
hewillcome در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
دوستان کسی پاسخنامه ی تست ها را داره؟ حتی کلیدی هم ممنون میشم بگذارید. یکم مشکله بخوام هر کدوم را پیدا کنم و بررسی کنم.ممنون میشم اگه کسی پاسخ تست ها را داره لطف کنه بده.باسپاس
استاد هیچ پاسخ نامه ای، چه تشریحی و چه کلیدی، چاپ نکردن.
ولی تک تک تست ها رو تو کلاسی که داره برگزار میشه، حل میکنن
کلاس حل تست : http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/25/ -
توضحیات جلسات
جلسه 26) حل تیپ تست های کنکور استوکیومتری فرمولی از شیمی سوم
جلسه27) حل تیپ تست های کنکور درصد خلوص از شیمی سوم
جلسه 28) حل تست ریاضی 93 خارج از درصد خلوص و حل سوالات بازده درصدی واکنش