اعلام برنامه بسیار مهم
-
@M-an داخل تلگرام یه عکس گذاشتید اسماشونم بذارید دیگه بی زحمت
از سایه هاشون میشه حدس زد ولی بذارید که مطمئن شیم لطفففا!! -
مسیر بلند موفقیت
در راه ابریشم
ریاضی|فیزیک|زیست|شیمی
برنامهدقیق_محتوایکامل_اجرایموفقراه ابریشم دورهایه که در اون تدریس انجام میشه، تستهای آموزشی و مهارتی مطرح و حل میشه، آزمون ارائه میشه، با پیش آزمون، آمادگی شرکت در آزمون آزمایشی به وجود میاد و در آخر هر فرسنگ، بعد از آزمون های آزمایشیِ کشوری، در "پس آزمون"، راهی که رفتیم بررسی و تحلیل میشه
در واقع شاهراهی به سمت موفقیت کشیده شده که هیاهوی اسبهای چاپار که خبر موفقیت رو در اون بین مبداء و مقصد منتقل میکنند به وضوح شنیده میشه. -
@M-an داخل تلگرام یه عکس گذاشتید اسماشونم بذارید دیگه بی زحمت
از سایه هاشون میشه حدس زد ولی بذارید که مطمئن شیم لطفففا!! -
Mohammad 2
حدس بزنید دیگه راحته@M-an از راست به چپ
استاد حامد پویان نظر /استاد امینی راد /استاد کازرانیان / استاد ثباتی آخری م فکر کنم فیزیک رشته ریاضی رو برعهده دارنپ.ن: خوش به حال 1400 ها واقعا
-
مسیر بلند موفقیت
در راه ابریشم
ریاضی|فیزیک|زیست|شیمی
برنامهدقیق_محتوایکامل_اجرایموفقراه ابریشم دورهایه که در اون تدریس انجام میشه، تستهای آموزشی و مهارتی مطرح و حل میشه، آزمون ارائه میشه، با پیش آزمون، آمادگی شرکت در آزمون آزمایشی به وجود میاد و در آخر هر فرسنگ، بعد از آزمون های آزمایشیِ کشوری، در "پس آزمون"، راهی که رفتیم بررسی و تحلیل میشه
در واقع شاهراهی به سمت موفقیت کشیده شده که هیاهوی اسبهای چاپار که خبر موفقیت رو در اون بین مبداء و مقصد منتقل میکنند به وضوح شنیده میشه.@M-an اولی پویا نظر
-
Mohammad 2
حدس بزنید دیگه راحته -
@M-an از راست به چپ
استاد حامد پویان نظر /استاد امینی راد /استاد کازرانیان / استاد ثباتی آخری م فکر کنم فیزیک رشته ریاضی رو برعهده دارنپ.ن: خوش به حال 1400 ها واقعا
81Sobhan ولی من حس میکنم واسه زیست اقای موقاری هستن
-
مسیر بلند موفقیت
در راه ابریشم
ریاضی|فیزیک|زیست|شیمی
در واقع شاهراهی به سمت موفقیت کشیده شده که هیاهوی اسبهای چاپار که خبر موفقیت رو در اون بین مبداء و مقصد منتقل میکنند به وضوح شنیده میشه. -
مسیر بلند موفقیت
در راه ابریشم
ریاضی|فیزیک|زیست|شیمی
در واقع شاهراهی به سمت موفقیت کشیده شده که هیاهوی اسبهای چاپار که خبر موفقیت رو در اون بین مبداء و مقصد منتقل میکنند به وضوح شنیده میشه.@M-an سومی کازرانیان و اقای تابثی
-
@M-an از راست به چپ
81Sobhan در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
@M-an از راست به چپ
میتونی بمونی ساله دیگه توام 1400 بشی
-
81Sobhan ولی من حس میکنم واسه زیست اقای موقاری هستن
@nazi-salehi
این فیگور رو بیشتر آقای امینی میگیرن بنظرم -
-
@M-an از راست به چپ
@nazi-salehi نخواستم
من سال دیگه بمونم شهاب سنگ میخوره زمین -
81Sobhan من از حالت صورت و موها گفتم
یکمم جثه آقا امینی درشت تره -
@M-an از راست به چپ
-
@nazi-salehi نخواستم
من سال دیگه بمونم شهاب سنگ میخوره زمینهیچی نمیخوره نگران نباش من تضمین میکنم شهاب سنگم نمیخوره بهمون حتی
-
دومی اقای موقاری نیست به نظرتون
-
@nazi-salehi نخواستم
من سال دیگه بمونم شهاب سنگ میخوره زمینهیچی نمیخوره نگران نباش من تضمین میکنم شهاب سنگم نمیخوره بهمون حتی
@nazi-salehi
بمونم دچار جنون میشم
نخواستم قبول هم نشدم میرم سربازی دشویی میشورم