اعلام برنامه بسیار مهم
-
@M-an از راست به چپ
استاد حامد پویان نظر /استاد امینی راد /استاد کازرانیان / استاد ثباتی آخری م فکر کنم فیزیک رشته ریاضی رو برعهده دارنپ.ن: خوش به حال 1400 ها واقعا
81Sobhan در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
@M-an از راست به چپ
استاد حامد پویان نظر /استاد امینی راد /استاد کازرانیان / استاد ثباتی آخری م فکر کنم فیزیک رشته ریاضی رو برعهده دارنپ.ن: خوش به حال 1400 ها واقعا
میتونی بمونی ساله دیگه توام 1400 بشی
-
81Sobhan ولی من حس میکنم واسه زیست اقای موقاری هستن
@nazi-salehi
این فیگور رو بیشتر آقای امینی میگیرن بنظرم -
-
@M-an از راست به چپ
@nazi-salehi نخواستم
من سال دیگه بمونم شهاب سنگ میخوره زمین -
81Sobhan من از حالت صورت و موها گفتم
یکمم جثه آقا امینی درشت تره -
@M-an از راست به چپ
-
@nazi-salehi نخواستم
من سال دیگه بمونم شهاب سنگ میخوره زمینهیچی نمیخوره نگران نباش من تضمین میکنم شهاب سنگم نمیخوره بهمون حتی
-
دومی اقای موقاری نیست به نظرتون
-
@nazi-salehi نخواستم
من سال دیگه بمونم شهاب سنگ میخوره زمینهیچی نمیخوره نگران نباش من تضمین میکنم شهاب سنگم نمیخوره بهمون حتی
@nazi-salehi
بمونم دچار جنون میشم
نخواستم قبول هم نشدم میرم سربازی دشویی میشورم -
@nazi-salehi
ینی من در حدی از کنکور زده شدم ک نمیخام بچه هام ، نوه هام و حتی نتیجه هامم کنکور بدنMbf در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
@nazi-salehi
ینی من در حدی از کنکور زده شدم ک نمیخام بچه هام ، نوه هام و حتی نتیجه هامم کنکور بدنبنظرم کنکور واسه دخترا مثه سربازی واسه پسراس
میسازه
تا سختی نکشیم ک قدر آسونیارو نمیدونیم
فقط یمقدار زیاد شده سختی هارو داریم بالا میاریم -
Mbf در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
@nazi-salehi
ینی من در حدی از کنکور زده شدم ک نمیخام بچه هام ، نوه هام و حتی نتیجه هامم کنکور بدنبنظرم کنکور واسه دخترا مثه سربازی واسه پسراس
میسازه
تا سختی نکشیم ک قدر آسونیارو نمیدونیم
فقط یمقدار زیاد شده سختی هارو داریم بالا میاریم -
@nazi-salehi
بمونم دچار جنون میشم
نخواستم قبول هم نشدم میرم سربازی دشویی میشورمشاید باورت نشه ولی من خیلی دوسداشتم سربازی واسه دخترا هم میبود
راهیان نور ک رفته بودیم غرب تو پادگان میموندیم خیلی حال میداد
نمیزاشتم هیشکی بخوابه فقط فحش میخوردم -
انگار داریم اسپم میدیم فک کنم
من فرااااار -
مسیر بلند موفقیت
در راه ابریشم
ریاضی|فیزیک|زیست|شیمی
برنامهدقیق_محتوایکامل_اجرایموفقراه ابریشم دورهایه که در اون تدریس انجام میشه، تستهای آموزشی و مهارتی مطرح و حل میشه، آزمون ارائه میشه، با پیش آزمون، آمادگی شرکت در آزمون آزمایشی به وجود میاد و در آخر هر فرسنگ، بعد از آزمون های آزمایشیِ کشوری، در "پس آزمون"، راهی که رفتیم بررسی و تحلیل میشه
در واقع شاهراهی به سمت موفقیت کشیده شده که هیاهوی اسبهای چاپار که خبر موفقیت رو در اون بین مبداء و مقصد منتقل میکنند به وضوح شنیده میشه.@M-an از راست
استاد پویان نظر
استاد موقاری
استاد کازرانیان
استاد ثابتی (جانا)
دکتر طلوعیخوش بحال کنکوریهای سال دیگه
لذت ببرید -
@M-an از راست
استاد پویان نظر
استاد موقاری
استاد کازرانیان
استاد ثابتی (جانا)
دکتر طلوعیخوش بحال کنکوریهای سال دیگه
لذت ببریدSEPEHR ALIZADEH ایشالا همینی که میگی باشه
-
SEPEHR ALIZADEH ایشالا همینی که میگی باشه
Mohammad 2 استاد موقاری رو کمی تو شکم متاسفانه
اغلب موهاش دو تیکه میشه
اینجا یه تیکه است -
Mohammad 2
حدس بزنید دیگه راحته@M-an حداقل استاد موقاری رو تایید کنید
-
مسیر بلند موفقیت
در راه ابریشم
ریاضی|فیزیک|زیست|شیمی
برنامهدقیق_محتوایکامل_اجرایموفقراه ابریشم دورهایه که در اون تدریس انجام میشه، تستهای آموزشی و مهارتی مطرح و حل میشه، آزمون ارائه میشه، با پیش آزمون، آمادگی شرکت در آزمون آزمایشی به وجود میاد و در آخر هر فرسنگ، بعد از آزمون های آزمایشیِ کشوری، در "پس آزمون"، راهی که رفتیم بررسی و تحلیل میشه
در واقع شاهراهی به سمت موفقیت کشیده شده که هیاهوی اسبهای چاپار که خبر موفقیت رو در اون بین مبداء و مقصد منتقل میکنند به وضوح شنیده میشه.به ترتیب از راست به چپ: استاد پویان نظر،استادموقاری،استادکازرانیان،استادثابتی و استاد طلوعی